Transplantul de Păr Expunerea la Soare

Razele solare au atât efecte benefice, cât și nocive. Expunerea excesivă la soare poate provoca multe boli, cum ar fi îngroșarea scalpului și subțierea pielii. De asemenea, expunerea la soare pentru transplantul de păr este ceva ce pacientul trebuie să evite.

După transplantul de păr, pentru scalp și foliculii de păr, expunerea la soare nu este recomandabilă. La nivelul scalpului, acest lucru este mult mai important. Scalpul se înnegrește și lasă cicatrici după aceea. De asemenea, aceasta întârzie vindecarea rănilor.

Zona transplantată nu se poate proteja singură de razele soarelui după operația de transplant de păr. Pielea noastră conține cromofori care întunecă pielea atunci când este expusă la prea mult soare. Acești cromofori devin inactivi în timpul transportului. Din această cauză, grefele au nevoie de timp pentru a se vindeca sau a se regenera.

Transplantul de păr și expunerea la soare

În această operație, experții nu tratează doar nu stratul exterior al pielii. După transplantul de păr, expunerea la soare este eficientă în țesuturile profunde. În acest moment, straturile epidermei sunt tratate. Prin urmare, experții recomandă pacienților să se protejeze de soare timp de cel puțin patru luni.

Pentru o vindecare rapidă și eliminarea rapidă a crustelor, este necesar să stați departe de expunerea la soare la 4 luni după transplantul de păr. Ar trebui să stea departe de mediile fierbinți, cum ar fi băile, saunele și marea.

În general, pacienții ar trebui să stea la umbră, o pălărie este necesară chiar dacă este la soare, este nevoie de asemenea de grijă pentru a nu ciupi scalpul, iar pacientul trebuie să asigure scalpul pentru a respira. Oxigenul accelerează vindecarea rănilor de pe scalp.

Alături de efectele foarte benefice ale soarelui, acesta poate avea și efecte nocive. Ca urmare a expunerii excesive la soare, pot apărea îngroșarea pielii, arsuri solare, îmbătrânirea prematură a pielii, slăbirea sistemului imunitar și rupturi ale ADN-ului.

Scalpul vede direct razele solare. După transplantul de păr, este important ca pacienții să se ferească de soare. După transplantul de păr, care este o procedură chirurgicală, o ușoară roșeață este normală pentru vindecarea rănilor. Statul prea mult timp la soare împiedică ca această roșeață să dispară în scurt timp.

După operația de transplant de păr, pacientul trebuie să își protejeze scalpul de soare timp de patru luni. De asemenea, nu ar trebui să folosească cremă de protecție solară până când tăieturile nu s-au vindecat complet.

Până când părul este în stare bună, este necesar să se acorde atenție la razele solare excesive.

Transplantul de Păr Expunerea la Soare

Câte zile după transplantul de păr este posibilă expunerea la soare?

După operația de transplant de păr, este necesar să protejați scalpul de soare timp de cel puțin patru luni. În această perioadă, trebuie să poarte o pălărie care să acopere complet zona de plantare. Până la vindecarea completă a tăieturilor, trebuie evitată utilizarea de protecție solară.

Este soarele dăunător după transplantul de păr?

După transplantul de păr, părul nu trebuie expus la lumina soarelui timp de 1-2 luni, pentru ca vindecarea să fie rapidă și cruste să cadă. Acesta trebuie protejat de mediile fierbinți, cum ar fi băile, piscinele, marea, sauna și marea, care vor deteriora foliculii de păr și pielea.

Uneori este greu să vă decideți singur după ce ați suferit o intervenție chirurgicală. Deci, dacă aveți nevoie să întrebați ceva, vă rugăm să ajungeți pe site-ul nostru și să completați formularul de contact.

Întrebări frecvente

Când puteți merge la soare după transplantul de păr?
Este important să protejați scalpul timp de patru săptămâni, în jur de o lună. Deci, până în acel moment este necesar să stați departe de soare pe cât posibil.

Pot ieși afară după transplantul de păr
Pacienții nu trebuie să iasă afară în jurul orei 10.00 și 14.00 în prima săptămână după operație. Până la o lună, pacienții trebuie din nou să acorde atenție expunerii la soare.

Este vara bună pentru transplantul de păr?
Se știe că pielea se regenerează și părul crește este mult mai rapid vara. Așadar, este perfect posibil să vă operați în zilele fierbinți de vară.