8 Moduri de a Obține Părul Gros

Părul gros este un vis al multor oameni. Nu există nicio modalitate de a schimba textura foliculilor de păr. Dar, există multe modalități de a face părul să pară mai gros și de a reduce ruperea și căderea părului.

Ce este un păr gros?

Părul gros înseamnă densitatea părului și numărul de foliculi de păr. Grosimea medie a părului uman este de 0,004-0,006 inci. Toate firele de păr sub acest standard sunt considerate păr subțire. Cele de mai sus sunt considerate păr gros.

Sfaturi pentru părul gros

Toată lumea își dorește un păr mai sănătos și mai gros. Cum să crească părul este, fără îndoială, întrebarea pe care o aud cei mai mulți specialiști în frumusețe. Pentru că nu există un singur răspuns corect. Aici, vă sfătuim despre la tot ce trebuie să știți despre cum să creșteți părul mai gros și mai lung în mod corect.

1-Mâncați mai inteligent

O dietă plină de alimente sănătoase este esențială pentru un păr gros și sănătos. În timp ce genetica determină textura părului, dieta joacă un rol în modul în care genele noastre pot fi exprimate. Asigurați-vă că obțineți o mulțime de proteine de bună calitate și omega-3. Vă recomandăm somonul, avocado, legumele și fructele pentru creșterea unui păr mai puternic. Ar trebui să mâncați nuci, somon, legume și fructe. Și puteți mânca care este grăsimi bune, cum ar fi uleiul de măsline pentru un păr gros și sănătos.

2-Nu vă spălați prea mult

Citește neapărat acest lucru, dacă vrei să înveți serios cum să obții un păr mai gros. Un factor important pentru a încuraja creșterea părului lung este să îți speli părul în cantitatea potrivită. Spălatul părului prea mult îți usucă scalpul, ceea ce îți poate lăsa părul predispus la rupere. Pe de altă parte, spălarea părului prea puțin poate avea efectul opus. Acest lucru poate evita ca foliculii de păr să crească păr sănătos.

3-Renunță la uneltele fierbinți

Uneltele fierbinți sunt bune pentru a crea look-uri elegante, foarte grozave. Dar ele pot fi mai dăunătoare pentru părul tău. Aceste unelte pot întrerupe stratul protector exterior al părului, permițând umezelii din interior să se îndepărteze. În aceste condiții, părul este mai predispus la rupere. Este înțelept să renunți pe cât posibil la uneltele fierbinți, dacă obiectivul tău este un păr lung și gros.

4-Îngrijirea uleiuri

Îți poți face părul mai puternic cu ajutorul îngrijirii cu ulei natural, pe care îl vei aplica de două sau trei ori pe săptămână. Adesea, amestecul de uleiuri precum uleiul de migdale, uleiul de măsline, uleiul de ylang etc. este cunoscut ca fiind bun pentru păr.

5- Piepteneți-vă cu grijă și folosiți șamponul potrivit

Rutinele zilnice pe care le vei aplica părului tău sunt la fel de importante ca și îngrijirea. Printre acestea se numără și pieptănarea părului în mod regulat. De asemenea, trebuie să folosești șamponul de păr gros care se potrivește cel mai bine părului tău. Este important ca pentru asta să ceri sfatul unui medic. Pe lângă uleiurile naturale sau soluțiile medicale pe care ți le va recomanda dermatologul tău, este util să folosești și șamponul.

6-Tăieturi de păr gros

Să te tunzi cu regularitate la fiecare trei luni este de mare folos pentru a avea părul gros. Tăierea vârfurilor de păr rupte facilitează creșterea părului tău sănătos. Dacă aveți o problemă de cădere a părului, puteți remedia acest lucru tuns în mod regulat.

7-Utilizați suplimentele potrivite

Atunci când folosești șampoanele și uleiurile pe care ți le recomandă medicul tău, poți lua și câteva vitamine în plus față de acestea. Sau puteți avea cursuri de îngrijire pe care să le administrați zilnic.

8-Transplant de păr

Dacă vă confruntați cu multe probleme de cădere a părului, ar trebui mai întâi să investigați cauzele acestui lucru. Dacă nici după ce ați urmat recomandările noastre de mai sus nu ați obținut încă un rezultat, ar trebui cu siguranță să vă adresați unui medic. Ultimul lucru pe care vi-l putem recomanda este un transplant de păr. Transplantul de păr este procesul de plantare de foliculi de păr noi și sănătoși în locul părului căzut. Este adesea soluția definitivă pentru persoanele cu probleme de calviție. De asemenea, este posibil să ai părul des după un transplant de păr.

Pentru a afla mai multe despre operațiile de transplant de păr, puteți citi blogul nostru intitulat „Cum se face un transplant de păr: Toate procedurile”.

Cum știu dacă am părul gros?

8 Moduri de a Obține Părul Gros

Întrebarea „cum se face separarea părului gros și a părului subțire” a fost pusă de mulți. Cel mai bun mod de a determina acest lucru este să vă aranjați părul. Pentru a măsura grosimea părului, smulgeți o șuviță de păr de pe cap, în mod ideal dintr-un loc destul de plin. Evitați orice piesă care încadrează fața și comparați șuvița cu un fir de cusut. Dacă părul tău este la fel de puțin peste lățime, ca un fir de cusut, atunci ai părul gros.

Părul gros la bărbați și femei

În bărbat și femeile pot avea părul gros. Mai ales, firele de păr lungi pot face o adevărată declarație atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cei care cred că pot ajunge la un stil mai bun cu părul gros au grijă de asta. Dar nu contează dacă ești bărbat sau femeie pentru asta. Așadar, toate practicile pe care le recomandăm se aplică atât bărbaților, cât și femeilor.

Cum să crească părul mai repede?

Urmează recomandările noastre de mai sus pentru ca părul tău să crească rapid. Adesea, nutriția și alte practici de îngrijire sunt eficiente împreună. Pentru a face acest lucru, trebuie să le aplicați pe toate simultan. Asigură-te că primești multe proteine de bună calitate și omega-3. Vă recomandăm somonul, avocado, legumele și fructele pentru creșterea unui păr mai puternic.

Vă recomandăm să nu vă spălați părul în fiecare zi. Pentru că pentru o prelungire sănătoasă, franjurii au nevoie de propriul ulei. Uleiul natural din păr îl hrănește. Îl face mai zburdalnic și mai sănătos. Așa că nu ar trebui să îl spălați în fiecare zi. Tunsul în mod regulat poate funcționa și el. Această dată ar trebui să fie trimestrial. Dar nu atât de mult. Un proces de tăiere de un centimetru este suficient la fiecare trei luni.

Cum să crească părul mai repede într-o lună?

Un păr sănătos are un interval mediu de unu sau doi centimetri pe lună. Dar puteți accelera acest proces cu practici sănătoase pentru dvs. Acestea includ, așa cum am menționat mai sus, următoarele practici:

Utilizarea uleiurilor naturale,
Folosind șamponul cel mai bun pentru tine,
Nu faceți duș în fiecare zi,
Trebuie să vă pieptănați părul de la vârfuri până la bază,
Nutriție cu proteine și vitamine ponderate,
Tunsul regulat,
Să stați cât mai departe de vehiculele fierbinți,
Administrarea diferitelor metode de tratament al părului
Obținerea unui transplant de păr.
Rutina de îngrijire a părului gros

8 Moduri de a Obține Părul Gros

Ar trebui să vă practicați rutina de îngrijire a părului zilnic și lunar. Puteți pune în mod regulat ulei de îngrijire pe vârfurile părului în fiecare zi. Cu toate acestea, puteți bea multă apă și mânca sănătos. Trebuie să vă spălați părul de două sau trei ori pe săptămână. Trebuie să aplicați ulei de îngrijire o dată pe săptămână. Acest ulei trebuie să fie format din preparate recomandate de medicul dumneavoastră.

Trebuie să fiți examinată lunar de medicul estetician. Tunderea părului la fiecare trei luni descarcă aceste tratamente. De asemenea, este util să vă masați scalpul în timpul băii. Masajul scalpului accelerează celulele sanguine. Iar părul crește mai repede. Foliculii de păr ar fi mai sănătoși.

Vă sfătuim să nu faceți duș cu apă prea fierbinte pe lângă acestea. Cu efectul temperaturii, firele de păr devin slabe. Ceea ce duce la o problemă de revărsare.

Întrebări frecvente

Este părul gros rar?

O variație genetică apărută în urmă cu aproximativ 30.000 de ani pare să confere unor persoane fire de păr mai groase. Așadar, a avea fire de păr groase poate depinde de motive genetice. Se știe că peste 90% dintre chinezii Han, 70% dintre japonezi și thailandezi sunt purtători ai unei versiuni de „păr gros” a genei.

Este părul gros sănătos?

Părul gros nu înseamnă neapărat păr sănătos. Unele popoare își doresc un păr gros. Pentru că îl asociază cu un păr mai gros, cu un păr cu aspect mai sănătos. Mulți oameni încearcă să evite părul mai subțire. pentru că ei cred că părul subțire este nesănătos. Dar, nu este adevărat.

Poate părul subțire să devină din nou gros?

Dacă vă confruntați cu chelie masculină, aceasta nu se îmbunătățește de la sine. Creșterea normală a părului se poate relua fără intervenție. Deci, părul ar trebui să revină la densitatea sa anterioară în aproximativ 4 până la 6 luni.