6 Pași Ai Transplantului de Păr

Etapele transplantului de păr încep cu decizia oamenilor de a face transplant de păr. Continuă cu pregătirea cu teste de sânge și analiza părului. Medicul dumneavoastră inițiază apoi o etapă avansată cu etapa de planificare. După planificare, începe procesul de transplant de păr și se colectează grefele. Medicul dumneavoastră deschide canale pentru a plasa grefele pe care le-a colectat cu grijă în zona în care este nevoie de ele. După aceea, el plasează foliculii de păr în canalele abu. Aceste operații durează în medie 6 ore. Așadar, cum funcționează procesul de transplant de păr la Clinica Erdem? Aici puteți găsi ghidul de transplant de păr de care aveți nevoie.

Care este procedura de transplant de păr?

Transplantul de păr este unul dintre cele mai utilizate tipuri de chirurgie estetică. Este o procedură realizată sub forma transferului de foliculi de păr îndepărtați din zona gâtului, unde densitatea părului este mare, în zona unde este nevoie de el. Etapele operației de transplant de păr sunt planificate de către medicul dumneavoastră. Pentru ca procesul să aibă succes, este necesar să fiți foarte atenți în fiecare etapă. Pentru aceasta, este important ca un medic cu experiență să efectueze transplantul de păr. Este foarte puțin probabil ca procedurile de transplant de păr efectuate de un medic specialist în domeniu să dea rezultate nereușite.

Etapele transplantului de păr

6 Pași Ai Transplantului de Păr

La Spitalul Erdem, etapele procedurii de transplant de păr se desfășoară în 6 etape. Medicii noștri experimentați planifică și coordonează întregul proces. Aceste etape funcționează în același mod în diferite proceduri de transplant de păr.

1-Pregătirea (test de sânge, analiza părului)

Prima etapă a etapelor procedurii de transplant de păr este procesul de pregătire. În această etapă, medicul dumneavoastră va investiga motivul pentru care aveți probleme de cădere a părului. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră va verifica dacă sunteți potrivit pentru transplantul de păr. În această etapă, medicul dumneavoastră stabilește toate detaliile despre operație. În această etapă, asistentele vă vor extrage sânge. Medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivit pentru transplantul de păr după ce va vedea rezultatele analizelor de sânge.

2-Planificarea (raderea părului, determinarea liniei părului din față)

Potrivit Centrului de transplant de păr al Clinicii Erdem, cea mai importantă etapă este cea de planificare. Medicul dumneavoastră obține unele date în funcție de examinarea fizică. Ca urmare, acesta decide câte grefe să ia, unde să planteze și câți foliculi de păr să planteze. În plus, medicul dumneavoastră determină zona cea mai fertilă a părului dumneavoastră și o alege ca zonă donatoare. Apoi, dacă aveți nevoie de ea înainte de operație, personalul medical vă va tunde. Cu toate acestea, uneori tunsoarea poate să nu fie necesară. După toate aceste etape, medicul dumneavoastră determină linia părului din față. Atunci când determină această linie, medicul dumneavoastră ține cont de așteptările dumneavoastră.

3-Anestezie locală

Procedurile de transplant de păr sunt de obicei efectuate sub anestezie locală. La Clinica Erdem, medicii noștri specializați în transplantul de păr efectuează proceduri sub anestezie locală. Anestezia locală, care se aplică pentru operațiile de transplant de păr nedureroase, amorțește doar terminațiile nervoase din zona de transplant, permițând pacientului să aibă o operație confortabilă. În acest fel, pacientul nu simte durere în timpul procedurii. Acesta simte doar o ușoară arsură și durere atunci când anestezia locală este injectată în scalp. După aceea, începe un proces nedureros.

4-Colectarea grefelor

După ce medicul dumneavoastră administrează anestezia locală, acesta începe să colecteze grefele. Dar înainte de asta, medicul dumneavoastră injectează lichidul salin special pregătit în scalp, astfel încât grefele să poată fi îndepărtate mult mai ușor din zona donatoare. Datorită acestui lichid, foliculii de păr sunt ușor separați de scalp. În acest fel, medicul dumneavoastră colectează mult mai ușor grefele. După ce procesul de colectare a grefelor este finalizat, foliculii de păr care sunt curățați de țesuturi sunt păstrați până la procesul de deschidere a canalului radicular.

5-deschiderea canalelor

După ce medicul dumneavoastră colectează grefele, începe să deschidă canalele. Cel mai important aspect aici este că unghiul canalelor de deschidere este același cu cel al foliculilor de păr care urmează să fie transplantați. Procesul de deschidere a canalelor durează aproximativ 3 ore. În plus, canalele pe care medicul dumneavoastră le va deschide la linia părului din față sunt foarte importante. Pentru că, dacă urmați o cale proeminentă și proeminentă în linia părului din față, aspectul va fi mult mai natural.

6-Transplantul de foliculi de păr

Transplantul de foliculi de păr este etapa finală a procesului de transplant de păr. În această etapă, medicul dumneavoastră plasează grefele pe care le colectează în zonele corespunzătoare, unul câte unul. Pentru a obține un aspect natural, medicul dumneavoastră însămânțează grefele simple în față și grefele duble sau multiple în spate. În plus, este foarte important să lăsați locul de plantare deschis pentru a evita pierderea rădăcinilor.

Etapele transplantului de păr FUE

Unul dintre aspectele de care sunt curioși pacienții care doresc să își facă transplant de păr este procesul de transplant de păr FUE pas cu pas. Toate etapele procedurii de transplant de păr fue au loc așa cum am descris mai sus. Singura diferență este că medicul dumneavoastră efectuează procedura cu un stilou special cu vârf de safir. Cu această metodă, canalele pot fi deschise la nivel micro. În acest fel, crusta scalpului este foarte mică, iar procesul de vindecare este foarte rapid.

Etapele transplantului de păr DHI

Nu este nevoie să se facă incizii la nivelul pielii în timpul procesului de transplant de păr DHI. Medicul dumneavoastră colectează grefele cu ajutorul unui stilou medical numit Choi. Apoi, acesta însămânțează grefele colectate în zonele în care sunt necesare, fără a face incizii la nivelul pielii. Durata procedurii de transplant de păr durează, în general, între 6 și 8 ore. Înainte de aceasta, pacientului i se explică procesul de transplant de păr. Etapele procedurii de transplant de păr sunt explicate individual. Medicul vă va explica toate situațiile pozitive sau negative cu care vă puteți confrunta.

Tehnica DHI este cea mai de succes procedură de transplant de păr cunoscută. Cu toate acestea, transplantul de păr prin metoda FUE oferă, de asemenea, rezultate foarte reușite. Cu toate acestea, în ambele tehnici, etapele transplantului de păr sunt aceleași. Diferența dintre aceste procedee este reprezentată de tehnica pe care o au.

Care este cea mai bună procedură de transplant de păr?

6 Pași Ai Transplantului de Păr

Una dintre cele mai curioase întrebări ale recoltatorilor care doresc să facă transplant de păr este întrebarea „care este cea mai bună procedură de transplant de păr?”. Printre cele mai cunoscute metode de transplant de păr se numără tehnica FUE și tehnica DHI și metodele de transplant de păr. Ambele metode au unele avantaje și dezavantaje în sine.

Dacă doriți să cunoașteți diferențele dintre metodele DHI și FUE, puteți consulta articolul nostru intitulat „Transplantul de păr DHI și FUE: Care este mai bun?”.

Noua procedură de transplant de păr

Cea mai avansată și cea mai nouă tehnică cunoscută legată de procedurile chirurgicale de transplant de păr este transplantul de păr neograft. Această tehnică este o versiune semiautomată a transplantului de păr cu tehnica FUE.

Pași după transplantul de păr

Etapele operației de transplant de păr continuă după ce procedura este finalizată. În această etapă, există câteva puncte la care pacienții ar trebui să acorde atenție. Procesul după transplantul de păr progresează în același mod. Unele puncte la care pacienții ar trebui să acorde atenție în acest proces sunt următoarele:

Protejați-vă zona operațională timp de 3 zile după procesare.
Nu dormiți pe spate timp de 3 zile.
Evitați activitățile grele timp de cel puțin două săptămâni după operație.
Evitați alcoolul pentru a preveni întârzierile în recuperare.
Nu intrați în mare sau în piscină în prima lună.
După transplantul de păr, faceți prima spălare în spital.

Centrul de transplant de păr Erdem Clinic Hair Transplantation Center efectuează primul proces de spălare în centrul său steril și profesionist. Nu aplicați jeleu sau pulverizați părul după spălare. Aveți grijă să evitați stresul în această perioadă.

Transplant de păr Turcia

Transplantul de păr în Turcia dă rezultate foarte reușite. Acest lucru se datorează faptului că are medici foarte experimentați și tehnologii avansate. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun centru de transplant de păr, Turcia poate fi o alegere excelentă pentru dumneavoastră. Aici, mulți pacienți care au proceduri de transplant de păr se întorc acasă cu rezultate fericite.

Vă recomandăm să investigați comentariile multor pacienți care au făcut transplant de păr în Istanbul. Pacienții noștri care au transplant de păr în centrul de transplant de păr Erdem Clinic au rezultate aproape fericite.

Costul procedurii de transplant de păr

Prețurile transplantului de păr în Turcia sunt foarte accesibile în comparație cu alte țări europene. Prin urmare, pacienții preferă Turcia pentru această procedură. Dacă doriți să obțineți atât calitate, cât și servicii accesibile în transplantul de păr, vă invităm în Turcia. Pentru că aici există mai mulți medici cu experiență și servicii avansate decât în multe alte țări.

Centrul de transplant de păr Erdem Clinic este unul dintre cele mai bune centre de transplant de păr din Istanbul, Turcia. Ne sprijinim pacienții în toate etapele transplantului de păr, inclusiv înainte și după transplantul de păr. Prin urmare, pacienții noștri nu întâmpină nicio problemă în timpul, înainte sau după procedură.

Ne puteți contacta pentru a avea cea mai bună experiență de transplant de păr din Turcia.

Întrebări frecvente

Care este cea mai bună procedură de transplant de păr?

Cel mai bun procedeu de transplant de păr constă în două tehnici care au fost utilizate frecvent în ultimii ani. Aceste tehnici sunt transplantul de păr prin metoda DHI și metoda FUE. Ambele metode au unele avantaje și dezavantaje în sine. Trebuie să decideți împreună cu medicul dumneavoastră care este metoda potrivită pentru dumneavoastră.

Cât timp este nevoie pentru ca părul să crească în urma unui transplant de păr?

După transplantul de păr, poate dura aproximativ un an pentru ca părul să crească. Căderea de șoc are loc în primele două luni după procedură. Experimentați această vărsare ca pe un proces perfect normal. Dar nu vă faceți griji, pentru că după ce se încheie faza de vărsare de șoc, care este etapa de transplant de păr, părul dumneavoastră nou și sănătos va începe să crească. Vă va lua un an pentru a obține rezultate complete.

Care este procedura de transplant de păr?

Transplantul de păr este un tratament permanent pentru persoanele care se confruntă cu pierderea părului. În timpul acestui tratament, medicul dumneavoastră transplantează foliculii de păr sănătos în zona de care aveți nevoie. Rezultatele sunt permanente pe viață.

Este vârsta de 30 de ani o vârstă bună pentru transplantul de păr?

Trebuie să aveți între 18 și 60 de ani pentru a face transplant de păr. Cu toate acestea, este important să nu aveți o boală cronică.