Sfaturi Pentru Transplantul de Păr de La Clinica Erdem!

Noul aspect după o procedură de transplant de păr determină creșterea stimei de sine a pacienților. Cu toate acestea, luarea în considerare a unor sfaturi după transplantul de păr face ca rezultatele să fie mult mai precise. Sfaturi importante despre transplantul de păr în postarea noastră!

Ce este un transplant de păr?

Procedura chirurgicală, destinată să redea părului diluat sau căzut aspectul anterior prin diferite tehnici, răspunde la întrebarea ce este transplantul de păr. Transplantul de păr este un procedeu obișnuit în țara noastră și în întreaga lume. Operația este adesea preferată de persoanele care se simt inconfortabil cu aspectul lor și nu au stimă de sine, indiferent de intervalul de vârstă.

Tehnici de transplant de păr

 Sfaturi Pentru Transplantul de Păr de La Clinica Erdem!

Metodele de plantare a părului cresc de la o zi la alta. Există două dintre cele mai cunoscute și utilizate metode. Ambele metode realizează transplanturi de foliculii de păr viu. Metodele aplicate se realizează sub anestezie locală. Motivul pentru care metodele sunt împărțite este diferența în ceea ce privește îndepărtarea părului. În prima tehnică, foliculii de păr sunt preluați dintre două urechi, lăsând un semn de durată sub forma unei liniuțe. Aceste metode sunt metodele DHI și FUE.

DHI (Implantarea directă a părului)

DHI este acronimul de la „Direct Hair Transplant”. Această metodă colectează grefele cu ajutorul unui stilou medical numit Choi. Apoi, părul primit cu acest stilou este plasat direct pe piele înainte de deschiderea inciziei. Datorită stiloului special utilizat, procedura se realizează dintr-o singură dată, oferind pacientului confort și comoditate.

FUE (extracția unităților foliculare)

Cea mai frecvent utilizată și dezvoltată metodă de transplant de păr este tehnica FUE. În tehnica FUE, foliculii de păr sunt colectați unul câte unul din zona cefei. Foliculii de păr extrași cu ajutorul unui dispozitiv micromotor sau al unui perforator manual sunt ținuți în așteptare într-un mediu rece, cu o soluție specială. Foliculii de păr preluați după pregătirea pentru operație sunt plasați în zonă.

Timpul de procesare variază în funcție de numărul de foliculi de păr care trebuie plantați, deoarece foliculii de păr sunt introduși unul câte unul cu ajutorul tehnicii FUE. Cu această metodă, timpul de procesare este puțin mai lung. Dar procesul de vindecare are loc mai rapid. Absența urmelor postoperatorii se numără, de asemenea, printre motivele preferinței.

Cum se face un transplant de păr?

Procesele parcurse diferă în funcție de tehnica aplicată. Dar în toate, scopul principal este același. În zona în care cade părul se plantează foliculi de păr noi și sănătoși. Aceste operațiuni sunt planificate în întregime individual. Părul nou este de obicei colectat din zona cefei. Cu toate acestea, dacă părul este rar în această zonă, foliculii de păr pot fi colectați din diferite părți ale corpului.

Care este o metodă tehnică potrivită pentru dumneavoastră?

Veți decide împreună cu medicul dumneavoastră ce metodă este potrivită pentru dumneavoastră. Medicul dumneavoastră vă va oferi informații detaliate despre avantajele și dezavantajele metodelor adecvate. În funcție de acestea, dumneavoastră veți fi cel care va face o selecție.

Sfaturi înainte de transplantul de păr

Sfaturi Pentru Transplantul de Păr de La Clinica Erdem!

Planificare: Mai întâi trebuie să planificați întregul proces cu medicul care vă va opera. Planificarea procesului de operație ținând cont de punctul de vedere al medicului este crucială din punct de vedere al sănătății. Această planificare care trebuie făcută afectează în mod direct succesul operației. Așadar, trebuie să țineți cont de sfaturile medicului dumneavoastră pentru transplantul de păr.

Consumul de droguri: Nu există restricții generale în ceea ce privește consumul de droguri. Dar dacă folosiți anticoagulante, întrerupeți acest medicament cu cel puțin o săptămână înainte de procedură. De asemenea, trebuie să vă informați medicul dumneavoastră despre acest aspect.

Băutura și fumatul: Trebuie să încetați să mai consumați alcool și să fumați cu zece zile înainte de operație.

Curățarea și purtarea părului: Scalpul dumneavoastră trebuie să fie curat înainte de operație. Așadar, după ce ați făcut duș, ar trebui să mergeți la operație. Între timp, utilizarea șampoanelor naturale este crucială. Niciun produs chimic nu trebuie să intre în contact cu scalpul înainte de operație.

Dietă: Nu există niciun aliment pe care să nu-l consumați în mod special înainte de operație. Dar aveți grijă să nu consumați alimente care vă vor perturba sistemul digestiv.

Sfaturi după transplantul de păr

După transplantul de păr controalele sunt cruciale. Prima verificare are loc la o săptămână după procedură. Iar următoarea verificare are loc după 21 de zile.

Primele zile după operație

Părul nu trebuie spălat în prima zi după operație. Zona de operație, însă, trebuie să fie protejată de traume. Nu există o recomandare specifică privind dieta. Dar merită să evitați alimentele care vă vor perturba sistemul digestiv. dacă este posibil, folosiți o pălărie la ieșire. Ridicați capul pentru a împiedica grefele să se frece sau să părăsească perna în timpul somnului. Șofatul după un transplant de păr este periculos. Pentru aceasta, mergeți la proces cu un însoțitor cu dvs.

7 zile după transplantul de păr

Prima dumneavoastră spălare la trei sau patru zile după operație este făcută de experții în transplant de păr. După aceea, acum trebuie să spălați în mod regulat zona tranzacției. Puteți reveni la activitățile dvs. zilnice în timpul procesului. Recuperarea zonei donatoare a transplantului de păr va dura 10 zile.

21 de zile după transplantul de păr

În această perioadă are loc căderea părului, numită „shock shedding”. Tot părul plantat va cădea în această perioadă. Dar nu vă faceți griji pentru asta. Pentru că este un proces normal. În curând, va crește păr nou și sănătos pentru a înlocui părul care cade. Continuați să vă spălați părul și să aveți o întreținere de rutină, așa cum ați face-o în mod normal.

3 luni după transplantul de păr

Urmați cu strictețe sfaturile medicului dumneavoastră privind transplantul de păr în acest proces pentru a evita orice pierderi minore pe care șocul le revarsă. Continuați să folosiți tratamentele medicale în mod regulat.

Transplantul de păr după 10 ani

Printre subiectele de care pacienții sunt cel mai curioși este dacă părul plantat poate rezista mulți ani. Persistența pe viață este asigurată în cazul transplantului de păr realizat corect. Părul va fi alături de dumneavoastră într-un mod luxuriant și sănătos transplant de păr după 10 ani.

În cele din urmă, aveți răbdare

Cel mai important lucru care menține vindecarea după un transplant de păr este să ai răbdare. Este nevoie de cel puțin trei până la șase luni pentru ca părul să înceapă să crească. Până atunci, grefele se îmbunătățesc încet. Vestea bună este că, în termen de nouă luni, grefele ar trebui să termine de produs păr, iar din acest moment, părul ar trebui să crească normal.

Întrebări frecvente

Care este cea mai importantă parte a unui transplant de păr?

Linia părului este una dintre cele mai importante pentru operația de transplant de păr. Designul liniei părului, care este foarte important în transplantul de păr, variază de la o persoană la alta. Nu se poate aplica o măsurătoare standard din cauza diferențelor de formă a feței interpersonale.

Cum îmi pot îmbunătăți rezultatele transplantului de păr?

Luați în mod ordonat medicamentele și alte produse medicale recomandate de medic. Cu toate acestea, trebuie să protejați zona de tranzacție de traume. Urmați instrucțiunile recomandate de medicul dumneavoastră atunci când vine vorba de baie.

Când nu ar trebui să vă faceți un transplant de păr?

Transplantul de păr nu este potrivit pentru dumneavoastră dacă utilizați un anticoagulant, dacă aveți o boală infecțioasă și dacă aveți sub 18 ani.