Afro Transplant de Păr

Transplantul de păr afro este singura metodă disponibilă pentru cei care au părul afro sau părul creț. Diferența structurală a acestui tip de păr necesită o mână expertă. De asemenea, trebuie să existe o mare înțelegere a utilizării metodelor de transplant de păr în funcție de diferitele tipuri de păr. Plasarea unghiulară a fiecărei grefe este, de asemenea, diferită în cazul acestui tip de păr.

Unul dintre cei mai critici factori în operație este analiza părului creț. În funcție de rezultatele acestei analize, experții trebuie să ia în considerare mai mulți factori, cum ar fi scalpul și unghiul de plantare. Un alt factor important este evaluarea corectă a numărului de grefe. Acesta poate fi mai dificil, în special în cazul părului creț, în funcție de nevoile pacientului. Datorită adâncimii și tipului de grefă, extracția. Este, de asemenea, critică, deoarece riscul de deteriorare și pierdere a grefelor este foarte mare în timpul procedurii.

Analiza corectă a tipului de păr al pacientului este un pas important pentru orice transplant de păr. Este important să aveți o înțelegere ridicată a relației dintre rasă și tipul de păr. Deoarece fiecare trăsătură rasială merită o îngrijire critică în timpul operației și un mare respect pentru nevoile sale… Aceasta pentru a obține rezultate excelente.

Prin urmare, de la utilizarea unor instrumente speciale potrivite pentru structura părului până la cunoștințele și tendința estetică a chirurgului. Acesta joacă un rol major în calitatea transplantului. Natura groasă și ondulată a foliculilor de păr african oferă mai multă protecție decât alții. Acest lucru înseamnă că există o probabilitate mult mai mare de oportunitate de a oferi o densitate mai mare. Și, de asemenea, fără a compromite acoperirea zonei donatoare.

Caracteristicile de bază ale părului afro

Deoarece mulți bărbați de culoare au tendința de a-și stiliza linia părului într-o linie mai dreaptă. Zigzagul liniilor lor frontale este mult mai puțin pronunțat în comparație cu alte etnii. Plasarea unghiului este, de asemenea, mult mai importantă în astfel de cazuri. În cazul părului de tip afro, este important să respectați unghiul natural al părului existent pentru a asigura un aspect natural, dar îngrijit.

Părul de tip afro este, de obicei, ca și cum ar fi strâns înfășurat, bineînțeles că există anumite texturi care includ bucle mai lejere, bucle mai strânse, bucle mai fine sau bucle inelare, dar acest tip de păr necesită o abordare foarte foarte specifică pentru a oferi o categorie mai generală. Părul afro tinde, de asemenea, să fie mai uscat prin natura sa, așa că are nevoie de mai multă hidratare și sebum (un ulei produs de scalp pentru a proteja părul) care se deplasează de-a lungul firelor pentru a oferi hidratare. Cu structura strâns ondulată a părului afro, acest sebum nu poate circula prin păr.

În ciuda diferențelor fizice, părul cu textură afro este, din punct de vedere biochimic, la fel ca toate celelalte tipuri de păr. Este alcătuit din proteine de keratină, are un strat exterior de cuticulă și este prins în foliculul de păr prin legături puternice de țesut conjunctiv.

Metode de plasare a părului afro

Există două metode aplicabile în transplantul de păr afro.

Metoda FUE, în care un chirurg priceput îndepărtează grefele și le plasează în canalele deschise. Aceste unități foliculare se numesc grefe și conțin foliculii de păr, precum și țesutul adipos din jur. Aceste unități sunt transferate pentru a obține cel mai natural aspect cu un risc extrem de scăzut.

Spre deosebire de natura inofensivă a procesului FUE, procesul FUT este o altă metodă care poate fi aplicată părului cu textură afro.

Părul de tip afro, care este de obicei creț și are rădăcini mai mari. Acest lucru îl face dificil de îndepărtat fără a deteriora grefa și ceilalți foliculi din jurul ei. Din acest motiv, unele clinici oferă doar metoda FUT pentru acest tip de păr. Tipul de piele neagră este, de asemenea, mai predispus la cicatrizarea cheloidă, care provoacă umflături sub suprafața pielii.

Acest lucru este esențial de știut și ar trebui luat în considerare atât de către pacient, cât și de către chirurg înainte de procedură. Cu toate acestea, este foarte posibil să se obțină rezultate excepțional de groase și bine conturate în cazul transplantului de păr afro și este predispus la rezultate excelente cu o îngrijire și o tehnică adecvată.

Transplant de păr afro Turcia

Afro Transplant de Păr

Transplantul de păr afro în Turcia este, de obicei, cea mai complexă dintre toate procedurile de transplant de păr. Din cauza curburii naturale a foliculului de păr, este imperativ să se asigure rate maxime de supraviețuire a grefei și să se reducă la minimum posibilitatea apariției părului încarnat pentru a efectua o procedură de succes.

Există anumiți experți atunci când vine vorba de toate tipurile de proceduri de transplant de păr în Turcia. Mai exact, medicii noștri au o profunzime de cunoștințe de neegalat, ceea ce înseamnă că pot efectua transplantul de păr afro în Turcia cu cea mai mare precizie și grijă.

Ce fel de procedură este transplantul de păr afro?

Înainte de transplantul de păr afro, chirurgii noștri vor înțelege mai întâi structura foliculilor de păr și vor determina numărul de grefe necesare pentru a obține închiderea necesară.

O procedură cu o structură atât de complexă trebuie efectuată cu un nivel ridicat de cunoștințe fiziologice și experiență cu privire la caracteristicile părului afro. Din acest motiv, lucrăm cu experți în domeniu și pe această temă.

Costurile transplantului de păr afro

Transplantul de păr afro este, de obicei, printre cele mai dificile proceduri de făcut. Natura acestui tip de păr îl face vulnerabil. Aspecte precum rata de supraviețuire a grefelor și procesul de îngrijire ulterioară fac ca acest tip de păr să fie atât dificil de operat, cât și de întreținut. De aceea, o etapă de analiză critică este atât de importantă.

Echipa noastră de experți realizează această procedură în facilități acreditate la nivel internațional, cu materiale de o calitate extrem de ridicată. În ciuda unor riscuri, metodologia noastră riguroasă de transplant de păr asigură cea mai înaltă calitate și cele mai bune rezultate.

Prețul transplantului de păr afro

După analiză și consultare, experții noștri stabilesc metoda necesară și tratamentele suplimentare pentru a oferi cea mai bună densitate și cel mai natural aspect, iar procesul de stabilire a prețului se modifică în consecință.

Rezultatele transplantului de păr afro

Nuanța mai închisă a pielii face ca roșeața postoperatorie să fie aproape invizibilă. În ceea ce privește rezultatele, natura ondulată a părului de tip afro face ca creșterea acestuia să apară mai lent, deoarece lungimea este mascată de forma părului. Cu toate acestea, părul creț și rădăcinile mai groase ale acestui tip de păr fac posibilă obținerea unor rezultate foarte dese.

Din cauza naturii structurii sale fizice, unitățile foliculare ale părului afro sunt mai mari decât cele ale părului caucazian și asiatic. Structura crețită modifică forma rădăcinii grefelor. Acest lucru afectează atât rădăcina părului, cât și rădăcina subcutanată. Acest lucru face ca etapa de extracție să fie la fel de importantă ca și cea de transplant, astfel încât atât grefele extrase, cât și cele din jur să nu fie deteriorate.

Beneficiile unui transplant de păr reușit sunt aceleași pentru toată lumea. Cu toate acestea, așa cum am menționat anterior, părul afro poate părea mai dens decât alte tipuri de păr. Acest lucru are de-a face cu structura părului creț. Părul creț nou dezvoltat oferă un aspect luxuriant și plăcut, mai ales atunci când ajunge la apogeu după ce a trecut de etapa de pierdere de șoc.