All on 4 Implanturi Dentare

Dacă aveți nevoie de refacerea unui singur dinte, implanturile dentare all on 4 pot fi soluția potrivită pentru dumneavoastră! Costul unui implant complet poate fi într-un cuantum exagerat de ridicat, așa că aproape sigur veți căuta modalități de a economisi bani pentru tratamentul dumneavoastră.

Implanturile all-on-4 costă mai puțin decât un set complet de implanturi dentare, deoarece sunt necesare mai puține implanturi în maxilar decât metodele tradiționale… În acest articol vom încerca să răspundem la întrebări:

Cât costă implanturile dentare all on 4 în Turcia?

Ce presupune acest lucru?
Este acest tip de implant sigur?
Există modalități de a reduce și mai mult costul?
Care este diferența dintre implanturi și proteze dentare?

Implanturile dentare all on 4: Ce este?

All-on-4 este o tehnică de refacere a dinților folosind mai puțini implanturi decât metodele tradiționale. Această tehnică se prezintă sub forma celor trei trăsături de mai jos

Patru implanturi pentru fiecare maxilar

O gură completă de implanturi care folosește metode tradiționale ar necesita 8-10 implanturi pentru fiecare maxilar. Tehnica All-on-4 folosește doar patru. Uneori sunt necesare cinci sau șase pe maxilarul superior din cauza densității osoase mai mici.

Implanturi posterioare care sunt înclinate pentru o rezistență maximă

Implanturile din spate sunt puse la un unghi de 30-45 de grade, mai degrabă decât vertical.

Acest unghi elimină cerința de augmentare osoasă, permițând pacienților cu pierderi osoase să beneficieze de All-on-4 fără a fi nevoiți să se supună procesului costisitor și consumator de timp al unei grefe osoase.

Posibilitatea de a avea un dispozitiv implantat și instalat într-o singură zi

Nu trebuie să așteptați până când implanturile dentare All-on-4 se vindecă complet înainte de a primi dinții de înlocuire. Această ultimă caracteristică le-a adus porecla de „dinți într-o zi”, „zâmbet într-o zi” sau „dinți în aceeași zi”. Acesta este un progres semnificativ față de operațiile standard de implanturi, care pot dura până la șase luni pentru a fi finalizate și necesită timp de recuperare îndelungat în fiecare etapă.

Profesioniștii implanturilor dentare All on 4

Implanturile dentare All-on-4 oferă multe avantaje față de implanturile și protezele dentare tradiționale. Acestea includ:

Timp scurt de operație și de vindecare
Implanturile pot fi plasate în același timp cu extracția
Implanturi și punți stabile și pline de confort
Potrivite pentru indivizii cu pierdere de os maxilar
Costuri mai mici decât tehnicile convenționale care utilizează 8-10 implanturi

Contra implanturilor dentare All on 4

Pot exista unele probleme legate de această procedură. Este posibil să fie:

Rezultatele pot avea rezultate diferite față de procedura tradițională.
Este posibil să existe scuipatul sau șuieratul materiei în timp ce vorbiți.
Nu este o soluție personalizabilă.


All on 4 Implanturi Dentare

Candidații pentru implanturile dentare All on 4

Tratamentul cu implanturi dentare All on 4 este potrivit pacienților care nu au nicio boală sistemică și nu au dinți cu un volum osos suficient.

Câte ședințe sunt necesare pentru această procedură?

Înainte de tratamentul cu implant All on 4, se efectuează o examinare clinică și radiologică detaliată de către chirurgul maxilo-facial specialist. Se face o planificare cât mai precisă pentru pacient prin efectuarea de măsurători pe tomografie. Procesul constă în două etape. După ce în prima ședință se aplică 4 implanturi dentare, în aceeași zi se fixează proteza dentară temporară. După 3 luni, pacientul primește proteza dentară permanentă.

Totul despre 4 implanturi dentare în Turcia

Implanturile dentare All on Four în Turcia reprezintă o metodă foarte accesibilă și sigură pentru a avea dinții perfecți. Costurile implanturilor diferă în funcție de clinică și de pachete. Medicii noștri experimentați și personalul medical atent vor fi bucuroși să vă ofere mai multe informații. Vă rugăm să completați formularul de contact de pe site-ul nostru pentru a ajunge la noi!

Întrebări frecvente

Implanturi dentare all-on-4 sau all-on-6?
Cea mai clară diferență dintre ele este numărul de implanturi care se aplică. Diferiți stomatologi au idei diferite în această privință. Este mai bine să vă consultați cu medicul dumneavoastră pentru a avea un răspuns corect pentru dumneavoastră.

Câți dinți sunt în All-on-4?
Este posibil să se aplice 10-14 dinți pe o proteză pe 4.

La ce să te aștepți cu implanturile dentare All on four?
Timpul de recuperare este într-adevăr minim în această procedură. Aceasta se datorează faptului că operația are loc în osul maxilarului. Dar pot exista dureri, umflături sau poate sângerări după tratament.