Sunt Transplanturile de Păr O Opțiune Pentru Persoanele Cu Părul Creț?

Ca urmare a căderii părului la persoanele cu părul creț, se poate efectua un transplant de păr. Părul creț este un tip de păr care este mai sensibil decât părul drept. Există un singur punct care trebuie luat în considerare înainte de procesul de transplant pe părul creț, și anume structura părului.

Transplantul de păr al părului creț

Efectuarea transplantului de păr pe părul creț și ondulat diferă în comparație cu pacienții care au părul drept. Deoarece unghiurile de atașare a rădăcinilor sub piele sunt diferite, părul creț și ondulat trebuie abordat cu mai multă atenție. Dacă aveți părul creț și doriți să faceți un transplant, în primul rând, medicul trebuie să vă analizeze părul înainte de procedură. În funcție de rezultatele acestei analize, medicul dumneavoastră poate determina unghiurile în care părul dumneavoastră se întoarce sub piele.

Este foarte important ca medicul dumneavoastră să calculeze aceste unghiuri și să efectueze procedura în cadrul acestui plan. Dacă medicul dumneavoastră nu calculează unghiul în timp ce preia rădăcinile de sub piele, este posibil să aveți parte de o pierdere mare de rădăcini. Cu toate acestea, este posibil să aveți mari dificultăți în a ajunge la numărul de rădăcini pe care îl planificați înainte de transplantul de păr. Din acest motiv, fiecare detaliu ar trebui să fie analizat bine pentru pacienții cu păr creț.

Beneficiile părului creț în timpul transplantului de păr creț

Sunt Transplanturile de Păr O Opțiune Pentru Persoanele Cu Părul Creț?

Acest tip de păr are, de obicei, o densitate foarte mare. Acest lucru facilitează închiderea chelie cu mai puțini foliculi de păr decât părul drept. La un pacient cu părul drept, medicul trebuie să exerseze mai mult pentru a reface părul în zona rară. Dar pentru un pacient cu păr creț și ondulat, medicul depune mult mai puțin efort. Pentru că este mult mai ușor să umple zonele în care apare raritatea la pacienții cu acest tip de păr. Cu toate acestea, transplantul de păr creț produce un păr mult mai voluminos și mai luxuriant decât transplantul pentru pacienții cu părul neted. Motivul pentru aceasta este că părul din zona rară creează un aspect de păr mult mai gros.

Dificultățile transplantului de păr creț

Foliculii de păr creț sunt metodologii complexe care necesită multă îngrijire. Cu toate acestea, această structură de păr se mișcă în formă de spirală de la un capăt la altul. În mod firesc, este necesar să fii extrem de atent pentru a-l îndepărta și apoi să-l plasezi în zona în care este necesar. Acest lucru crește, de asemenea, riscul de a nu se putea adapta la zona în care sunt transplantați foliculii de păr. Prin urmare, dacă medicul dumneavoastră nu efectuează corect această operație, rezultatul pe care îl veți obține poate avea un aspect clar sau artificial.

Transplantul de păr la pacienții cu părul creț sau ondulat necesită o atenție deosebită. Există câteva puncte care trebuie luate în considerare pentru transplantul de păr la pacienții cu aceste tipuri de păr. Dacă sunteți afro-american, medicul dumneavoastră va avea o grijă deosebită pentru a preveni apariția cicatricilor atunci când vă prelevează unitățile foliculare. Cu toate acestea, dacă un pacient are o moștenire de cheloide, trebuie să meargă la un control la fiecare două săptămâni în primele șase luni după transplantul de păr pentru a vedea cum se vindecă. Dacă este necesar, poate fi administrată injecția intramusculară Kenalog ca terapie de susținere.

Întrebări frecvente

Funcționează FUE pentru părul creț?

Da. Cel mai potrivit transplant de păr pentru persoanele cu acest tip de păr este transplantul de păr DHI și metoda de transplant de păr FUE. Ambele metode încep cu procesul de colectare a foliculilor de păr de la ceafă, care este zona donatoare. Foliculii de păr colectați cu grijă sunt păstrați într-o soluție pentru a asigura o calitate mai bună.

Ce tip de păr este cel mai bun pentru transplantul de păr?

Deși se transplantează același număr de foliculi de păr la persoanele cu părul gros, se obțin rezultate mult mai satisfăcătoare decât la persoanele cu părul subțire. Deoarece părul gros va absorbi mai multă lumină reflectată de scalp, adică o va reduce, aspectul de „chelie” este mai puțin vizibil.

Vă puteți schimba tipul de păr cu transplantul de păr?

După procedura de transplant de păr, structura părului nu se schimbă. Părul prelevat din cea mai potrivită zonă donatoare a corpului dumneavoastră este transplantat în zona primitoare. Prin urmare, foliculii dvs. de păr nu cresc într-o structură diferită după procedură.