Plajă După Transplantul de Păr

Este posibil să mergeți la plajă după transplantul de păr. Dar atâta timp cât sunt luate o serie de îngrijiri foarte importante. Pot merge la înot după transplantul de păr? Răspunsul este următorul:

Mulți oameni se întreabă dacă pot înota sau face sport după transplantul de păr. Atât în mare, cât și în piscină. Nu trebuie să uităm că transplantul de păr este o operație chirurgicală care necesită îngrijire. Așadar, este necesar să respectăm anumite perioade și să luăm anumite precauții. De asemenea, este important să subliniem un aspect mai specific cum ar fi scăldatul în apă sărată.

Este adevărat că majoritatea oamenilor profită de vacanțele de vară pentru a efectua acest tip de intervenție. Așa că vom prezenta mai jos o explicație detaliată a scăldatului pe plajă. Este un lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare pentru a vă menține mai bine starea părului și pentru a evita orice eveniment.

Pot merge la plajă după transplantul de păr?

Deși în trecut medicii recomandau înotul în mare pentru a grăbi vindecarea și cicatrizarea rănilor, acesta nu mai este recomandat pentru intervențiile de chirurgie capilară, deoarece sarea ajută la dezinfectarea și la accelerarea procesului.

Acest lucru se datorează nivelurilor de poluare care există în prezent în ocean, ceea ce reprezintă un risc de infecție în zonele de recuperare. Prin urmare, nu ne ajută părul după intervenție.

Plajă După Transplantul de Păr

De asemenea, scalpul este încă foarte sensibil în perioada postoperatorie. Substanțe precum salpetrul pot afecta ciclul normal al părului. Nu uitați că este posibil să aveți răni minore în zona de transplant. Și acestea sunt vulnerabile la infecții, așa cum s-a menționat mai sus.

Prin urmare, dacă vă întrebați că „dacă pot înota în mare după ce am făcut un transplant de păr”, răspunsul este nu.

Este posibil să purtați o bonetă după transplantul de păr?

Este posibil să ne gândim că boneta este un remediu foarte logic pentru a împiedica umezirea capului sau a părului transplantat. Dar adevărul este că utilizarea acesteia nu este deloc recomandată.

Nu ați lua în considerare despre primele săptămâni după transplantul de păr. purtarea unei pălării, nici normală și cu atât mai puțin a unei bonete de piscină. Acestea exercită o presiune vizibilă asupra scalpului, iar faptul de a le purta și de a le scoate poate compromite adaptarea unităților foliculare transplantate.

În prima lună, încercați să nu vă scufundați capul în apă din niciun motiv. Este un preț mic de plătit pentru părul pe care l-ați așteptat atât de mult timp. După aceea, sunteți liber să vă scufundați în mare și să înotați liber.

Dacă aveți ceva de întrebat în legătură cu această întrebare, echipa de profesioniști a Clinicii Erdem este gata să vă ajute. vă rugăm să ne contactați și să completați formularul de contact pentru a afla mai multe despre transplantul de păr.

Întrebări frecvente

Putem merge la înot după transplantul de păr?
Este important să urmați consultanța medicului dumneavoastră. Experții sfătuiesc să nu atingeți apa (mare, piscină etc.) înainte de încheierea procesului de recuperare. Profesionistul dvs. medical vă va spune, cel mai probabil, să păstrați zonele chirurgicale uscate și fără contaminanți până când este de departe complet vindecată. ar putea trebui să așteptați până la 4 luni pentru a vă îndrepta spre înot în piscină, în funcție de caracterul manierei de transplant.

Pot să fac baie la mare după transplantul de păr?
În ceea ce privește întoarcerea la apă dulce sau apă sărată pentru a înota, suferinzilor li se recomandă să aștepte până când cruste de-a lungul scalpului au căzut toate de la sine. Până în acest moment, scalpul poate fi suficient de vindecat pentru a se feri de contaminare în urma unei băi în interiorul lacului sau al oceanului.

Când pot folosi o saună după transplantul de păr?
Evitarea oricărei activități care vă face să transpirați este o necesitate. Așadar, sauna este un lucru pe care trebuie să îl așteptați până când vă veți recupera complet.