Înainte de Procesul de Transplant de Păr

Tehnicile de tratament cu efecte multiple au fost implementate odată cu dezvoltarea tehnologiei medicale pentru problemele legate de căderea părului. În special în procedurile de transplant de păr, precauțiile care trebuie luate înainte de operație au un efect foarte eficient asupra succesului tratamentului. Procesul operației poate fi controlat cu ușurință dacă se respectă câteva puncte înainte de transplantul de păr. În blogul nostru, puteți găsi detalii despre tot ce ține de transplantul de păr înainte de procese.

Ce trebuie să faci înainte de transplantul de păr?

Foliculii de păr, care sunt sănătoși în procesul de transplant de păr, sunt plantați în zona cu deschidere și raritate. Această formă de tratament este o metodă eficientă și permanentă pentru pierderea părului. În același timp, o recuperare completă necesită o perioadă lungă de timp. Uneori, poate fi necesară efectuarea mai multor operații în timp pentru a obține cele mai bune rezultate.

În dimineața operației, asistentele vă vor recolta sânge. Dumneavoastră și medicul purtați o conversație finală despre nevoile și așteptările dumneavoastră. Apoi, medicul vă determină linia părului. Dacă totul merge bine, procesul va începe.

Probleme de sănătate care trebuie luate în considerare înainte de transplantul de păr

Dacă aveți o boală cronică, cum ar fi diabetul și tensiunea arterială, trebuie să vă informați medicul despre acest lucru. În plus, mai ales dacă luați medicamente pentru subțierea sângelui, ar trebui să întrerupeți utilizarea acestui medicament cu cel puțin zece zile înainte de procedură. Medicul dumneavoastră va primi deja informații detaliate despre starea dumneavoastră de sănătate înainte de procedură. Cu toate acestea, asigurați-vă că îi furnizați toate detaliile medicului dumneavoastră.

Minoxidil înainte de transplantul de păr

Una dintre cele mai frecvente întrebări puse de pacienții care doresc să facă transplant de păr este „Este bine să folosesc Minoxidil înainte de transplantul de păr?”. Minoxidilul, un medicament topic, este un medicament care este foarte eficient în creșterea părului. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea acestuia înainte de transplantul de păr. Scalpul dumneavoastră trebuie să fie curat înainte de operație. Medicul dumneavoastră va aplica anestezie locală, astfel încât să nu simțiți durere în timpul procedurii.

Fumatul înainte de transplantul de păr

Fumatul în procesele de dinaintea și după transplantul de păr este, de asemenea, printre cele mai curioase subiecte. Deoarece fumatul accelerează circulația sângelui, vă recomandăm să nu îl folosiți înainte de operație. Cu toate acestea, este important să nu fumați timp de cel puțin o săptămână după transplantul de păr, pentru a ține sângerarea sub control.

Alcoolul înainte de transplantul de păr

Alcoolul are proprietăți de subțiere a sângelui. Prin urmare, vă recomandăm să îl lăsați cel puțin o săptămână înainte de operație. În caz contrar, dificultatea coagulării într-o eventuală complicație hemoragică ce poate apărea în timpul operației va avea un efect major asupra succesului operației în sens invers.

Terapia capilară înainte de transplantul de păr

Pacienții sunt adesea întrebați dacă terapia capilară este efectuată mai întâi în transplantul de păr. Procedura de tratament al părului se aplică de obicei ca un tratament de susținere după transplantul de păr. De fapt, părul transplantat după operație crește foarte sănătos. Cu toate acestea, cu ajutorul unor tratamente precum terapia, acest proces este atât accelerat, cât și progresat într-un mod mai sănătos.

Precauții înainte de transplantul de păr

Măsurile pe care trebuie să le luați înainte de acest proces sunt:

Dacă este posibil, trebuie să vă opriți din fumat cu 1 săptămână înainte de operație.
Trebuie să nu mai consumați alcool cu 1 săptămână înainte de operație.
Nu trebuie să consumați băuturi care conțin cafea și cofeină.
Cu o săptămână înainte de transplantul de păr, ar trebui să nu mai consumați ceai verde.
Trebuie să informați medicii care vor efectua transplantul de păr despre medicamentele pe care le utilizați din cauza unor boli cronice (zahăr, inimă, tensiune arterială etc.) sau acute.
Nu mai aplicați medicamente și loțiuni pe scalp și pe păr cu 1 lună înainte de operație.
Spălați-vă părul înainte de a veni la operație și nu folosiți produse de coafare sau de întărire a părului, cum ar fi jeleuri sau spray-uri.

În ziua procedurii

Înainte de Procesul de Transplant de Păr

În ziua operației, asistentele vă vor recolta sânge dimineața devreme. Medicul dumneavoastră vă va examina în detaliu. Linia părului este determinată în conformitate cu așteptările dumneavoastră. Aveți grijă să purtați haine largi, astfel încât procedura să fie confortabilă. Cel mai bine ar fi să vă îmbrăcați în cămașă. Totuși, aveți grijă să luați micul dejun în drum spre operație. Trebuie să fiți sătul pentru ca glicemia să nu vă scadă în timpul procedurii.

De ce îți iau sânge înainte de transplantul de păr?

Fiecare clinică trebuie să efectueze un test de sânge detaliat înainte de procedura de transplant de păr. Dacă acest test de sânge relevă că aveți boli legate de sânge, cum ar fi hepatita C sau HIV, transplantul de păr nu poate fi efectuat. Din acest motiv, testul HIV și alte teste pentru boli infecțioase sunt efectuate mai întâi în cazul transplantului de păr.

Testul HIV înainte de transplantul de păr

În transplantul de păr, se efectuează mai întâi testul HIV. Pentru acest test, se prelevează un tub de sânge de la pacient. Pe lângă virusul hiv, se testează și alte boli infecțioase, cum ar fi hepatita B și hepatita C.

Dieta înainte de transplantul de păr

Nu este posibil să se mănânce sau să se bea nimic în timpul procesului de transplant de păr. Prin urmare, trebuie să veniți la operație complet saturat. Dacă operația se va face dimineața, luați micul dejun și reveniți. Dacă se va face după-amiaza, asigurați-vă că ați luat prânzul. În plus, nu vă recomandăm o dietă specială înainte de transplantul de păr. Cu toate acestea, dacă sunteți diabetic, ar trebui să vă contactați medicul dumneavoastră și să planificați acest proces.

Deoarece transplantul de păr se realizează în mai mult de 6 ore, acest lucru poate fi o problemă la pacienții care trebuie să folosească insulină. Prin urmare, planificați întotdeauna împreună cu medicul dumneavoastră, calculând timpul de foame și nevoile de insulină.

Pentru informații detaliate despre procesele de transplant de păr pentru pacienții cu diabet, puteți consulta articolul nostru intitulat „Proceduri de transplant de păr pentru pacientul cu diabet”.

Tunsoare înainte de transplantul de păr

Datorită celor mai recente tehnologii, pacienții nu trebuie să se tundă înainte de operație. Acest proces prinde acum contur în funcție de nevoile dumneavoastră. În cazul în care medicul dumneavoastră nu consideră că tunsoarea este necesară pentru anumite zone, el nu face o tunsoare.

Ce ar trebui să purtați în timpul operației?

Am recomandat să purtați un tricou sau o cămașă largă în timpul operației. Nu purtați o ținută prea strâmtă pentru dumneavoastră sau mai greu de scos. Medicul dumneavoastră va acoperi zona inciziei de transplant de păr cu un bandaj. Cu toate acestea, vă recomandăm totuși să alegeți haine pe care le puteți îmbrăca și scoate cu ușurință pentru a proteja această zonă.

Corpul înainte de transplantul de păr

Înainte de transplantul de păr, ar trebui să vă faceți o părere față de toate posibilitățile și să obțineți informații despre întreaga procedură. Puteți obține informații incorecte din anturajul dumneavoastră și din rețelele sociale înainte de transplantul de păr. Firește, este foarte important să obțineți opinia unui expert despre transplantul de păr. Ar trebui să vă amintiți că există mulți factori care afectează transplantul de păr.

Mulți factori, cum ar fi calitatea grefonului, vărsarea, densitatea zonei donatoare, vârsta, obiceiurile alimentare, alcoolul, fumatul afectează rezultatele transplantului de păr. În primul rând, ar trebui să determinați de cât de mult transplant de păr aveți nevoie pentru a obține un rezultat precis în transplantul de păr. Puteți începe acest lucru prin determinarea cu exactitate a deschiderii sale actuale. Această evaluare trebuie făcută corect și explicată persoanei într-un mod ușor de înțeles.

Înainte după transplantul de păr Turcia

Înainte de Procesul de Transplant de Păr

Pacienții care doresc să facă transplant de păr în Turcia sunt foarte curioși în legătură cu procesele de dinainte și după transplantul de păr. Aceste procese sunt foarte confortabile în Turcia. Pentru că întreaga procedură este planificată de medici cu experiență. Punctele care trebuie luate în considerare de către pacienți înainte de procedură sunt explicate în detaliu. Cu toate acestea, toate așteptările pacientului sunt ascultate și fiecare detaliu pozitiv sau negativ pe care îl pot întâlni le este explicat pacienților. Din acest motiv, procedurile de transplant de păr se desfășoară fără probleme și cu succes în Turcia.

Trebuie să iau micul dejun înainte de transplantul de păr?

Așa cum am menționat mai sus, vă recomandăm cu tărie să luați micul dejun înainte de operația de transplant de păr. Pentru că nu este posibil să mâncați sau să beți nimic în timpul procesului. Mai ales dacă aveți diabet, trebuie neapărat să vă informați medicul dumneavoastră despre acest lucru.

Trebuie să vă radeți înainte de transplantul de păr?

Rasați-vă pe cap face procesul mai ușor. Totuși, acest lucru nu înseamnă neapărat că trebuie să vă radeți. Puteți face doar un ras ușor pentru a vă proteja coafura. Cu toate acestea, vă recomandăm cu tărie să urmați sfatul medicului dumneavoastră. Toate acestea sunt valabile și pentru procesele de dinainte și după transplantul de păr feminin.

Părul transplantat crește înainte de cădere?

După transplantul de păr nedureros, părul transplantat este în mod necesar vărsat. Această perioadă durează 1,5-2 luni. Apoi, părul sănătos și puternic este înlocuit de părul care este vărsat. Cu toate acestea, este foarte rar ca părul nou să crească după procedură fără căderea părului. Acest lucru variază de la o persoană la alta.

Este posibil implantul de păr artificial?

Este posibil să se efectueze transplant de păr artificial dacă pacientul dorește acest lucru. Pentru aceasta, pacientul se supune unui test de toleranță. Dacă pacientul trece testul de toleranță, transplantul poate fi efectuat. Transplantul de păr artificial se realizează cu păr din fibre de poliamidă. Procesul de transplant se realizează prin intermediul unui implanter sub anestezie locală.

Implantul plasează părul sintetic la aproximativ 0,3 mm sub scalp. Dar acest tip de transplant de păr are câteva dezavantaje. De exemplu, deoarece părul plantat în transplantul de păr natural aparține pacientului însuși, organismul nu percepe acești foliculi de păr ca fiind substanțe străine. Cu toate acestea, în cazul transplantului de păr artificial, organismul percepe foliculii de păr artificiali plantați ca fiind substanțe străine.

Funcționează operația de transplant de păr?

Transplantul de păr este cea mai eficientă și permanentă metodă de tratament pentru tratarea căderii părului. Pentru ca operația să aibă succes, aceasta trebuie să fie efectuată de un medic cu experiență. Cu toate acestea, calitatea dispozitivelor utilizate este, de asemenea, foarte importantă. Aceștia sunt factori foarte importanți pentru toate procesele de transplant dhi și fue înainte și după.

Puteți face implanturi de păr?

Dacă aveți probleme de transplant de păr pe termen lung și dacă scalpul dumneavoastră are deschideri sau raritate, transplantul de păr este tratamentul ideal pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, trebuie să aveți peste 18 ani pentru a face această operație. Tratamentul de plantare a părului are un efect de durată pentru toată viața.

Puteți consulta articolul nostru intitulat „Sfaturi pentru transplantul de păr de la Clinica Erdem!” pentru informații detaliate despre procesele de transplant de păr.

Întrebări puse frecvent

Pot folosi fibre de păr după transplantul de păr?

Nu aplicați obiecte tari sau moi pe solzi timp de cel puțin o lună după această procedură. Când această perioadă s-a încheiat, cereți sfatul medicului dumneavoastră cu privire la produsele pe care le veți folosi.

Sunt sigure transplanturile de păr?

Procedurile de transplant de păr efectuate de un medic cu experiență sunt destul de sigure. Prin urmare, asigurați-vă de experiența medicului care vă va efectua procedura.

Care este vârsta potrivită pentru un transplant de păr?

Dacă aveți între 20 și 65 de ani, puteți face o operație de transplant de păr. Nu există o limită de vârstă în aceste operații. Căderea părului poate începe genetic la o vârstă fragedă și poate continua până la vârste înaintate. Cu cât cei care se confruntă cu pierderea părului își iau măsuri de precauție mai devreme, cu atât tratamentul va fi mai pozitiv.