Blefaroplastia în Turcia: Costuri Și Procedură

Ce te face cel mai curios în legătură cu blefaroplastia în Turcia? Ne-am documentat pentru tine și ne-am dat seama că prețurile și procesele sunt printre cele mai curioase subiecte. De aceea, am creat exact articolul de care ai nevoie. Poți citi cu plăcere…

Ce este blefaroplastia?

Chirurgia pleoapelor sau blefaroplastia este o intervenție chirurgicală care se efectuează la nivelul pleoapelor inferioare și superioare pentru a îndepărta pielea flască și țesutul muscular în exces. Cu toate acestea, prin această operație, țesuturile din jurul ochilor pot fi strânse.

Odată cu înaintarea în vârstă, lăsarea pielii apare în mod natural. În acest proces, apar constatări precum formarea pungilor pe pleoape, slăbirea pielii, slăbirea și ridurile. Cu toate acestea, factori precum expunerea excesivă la lumina soarelui, somnul neregulat, fumatul excesiv și consumul de alcool accelerează procesul de îmbătrânire a pielii.

Proceduri de blefaroplastie în Turcia

Chirurgia pleoapelor se numără printre cele mai frecvent efectuate în cadrul blefaroplastiei în Turcia. Pleoapa inferioară este o structură complexă care se integrează cu obrazul. Cu toate acestea, și ochii noștri pot trece printr-un proces foarte laborios în operațiile defectuoase. Prin urmare, pacienții care doresc să efectueze o operație la pleoape ar trebui să caute neapărat un medic care are o experiență bună în acest domeniu.

Operațiile de pleoape sunt efectuate foarte des din cauza căderii pleoapei inferioare sau superioare, a pungilor, a cearcănelor și a aspectului obosit al ochilor. După o examinare amănunțită de către medicul dumneavoastră înainte de operație, puteți decide dacă sunteți potrivit pentru operație. În plus, în cadrul acestui proces se evaluează în detaliu și o slăbiciune a pleoapei inferioare, relația valvă-ochi, tulburările marginii obscure a valvei și starea sistemului de drenaj lacrimal pornind de la colțul interior.

Înainte de proces

Înainte de intervenția chirurgicală, dacă se utilizează, aspirina și anticoagulantele derivate trebuie întrerupte cu o săptămână înainte; Oprirea fumatului, a consumului de alcool și de ceaiuri din plante cu o săptămână înainte va accelera procesul de vindecare.

După proces

Blefaroplastia în Turcia: Costuri Și Procedură

Veți fi externat în aceeași zi după blefaroplastia din Turcia. După operație, va trebui să aplicați gheață pe zonele de sutură. În prima săptămână, este posibil să observați edeme și vânătăi pe pleoape. Acest lucru este normal. Cu toate acestea, vă puteți întoarce la viața de zi cu zi la cel mult trei zile după operație. După operație, medicul dumneavoastră nu vă va închide ochii. În aproximativ o lună, urmele de suturi din pliurile pleoapelor dumneavoastră încep să dispară. În afară de acestea, procesul de vindecare poate varia de la un pacient la altul.

Costurile blefaroplastiei în Turcia

Prețurile blefaroplastiei în Turcia sunt diferite în fiecare clinică. Motivul este infrastructura tehnologică și chirurgii experimentați ai clinicilor. Așadar, dacă vi se sugerează un preț sub standard, vă sfătuim să vă opriți și să vă gândiți puțin. Pentru că clinicile de cea mai bună calitate din Turcia nu lucrează la prețuri foarte mici din cauza oportunităților pe care le au. Cu toate acestea, prețurile operațiilor de pleoape efectuate în Turcia sunt întotdeauna mai accesibile decât în alte țări europene.

Dacă doriți să aflați mai multe despre operațiile și procesele de blefaroplastie, ne puteți contacta.

Întrebări frecvente

Cât durează o blefaroplastie?
Blefaroplastia durează de obicei 1-2 ore. După anestezie, se fac incizii pe pleoapele superioare peste liniile lor naturale și chiar sub genele de pe pleoapele inferioare.

Este dureroasă operația de pleoape?
Urmărirea pleoapei deschise este mai confortabilă decât purtarea unui pansament pe pleoapă. Operația nu este o intervenție chirurgicală dureroasă și, de obicei, nu necesită utilizarea de rutină a analgezicelor.

Blefaroplastia vă face să arătați mai tânăr?
Efectul acestei operații poate dura aproximativ 10 ani, iar la unii pacienți chiar mai mult de 10 ani. Principalul lucru este ca, după operație, persoana să aibă grijă de ea însăși. După operație, se aplică o bandă pe pleoapele inferioare și superioare, ochii sunt ținuți închiși în primele 24 de ore, iar umflarea este prevenită prin aplicarea de comprese reci pe ochi la intervale frecvente.