Poate O Persoană Complet Cheală Să Facă Un Transplant de Păr?

Transplantul de păr este procesul de prelevare a foliculului de păr din zona păroasă a unei persoane și plasarea acestuia în zona în care este necesar. Foliculii de păr luați din zona donatoare sunt transplantați în locurile rare dorite. Cei care au părul rar pot beneficia de această procedură, precum și o persoană complet cheală poate fi transplantată.

Ce este un transplant de păr?

Transplantul de păr este o soluție naturală și permanentă la problema subțierii și a chelirii la persoanele care au căderea părului. În cadrul acestei proceduri, foliculii de păr sunt preluați din părțile corpului pacientului și transplantați în zona lipsită de păr. Medicul dumneavoastră va efectua procedura sub anestezie locală. Prin urmare, nu veți simți durere în timpul procedurii.

Transplantul de păr dacă sunteți complet chel

Este posibil să nu aveți suficient păr donator pentru transplant. Cu toate acestea, este posibil să suferiți de calviție completă. Cu toate acestea, în acest proces, este posibil să se producă soluții pentru ambele. Dacă nu aveți suficient spațiu donator, puteți folosi diferite zone ale corpului ca spațiu donator. Cu toate acestea, medicii pot, de asemenea, să efectueze transplanturi de păr la pacienții complet chei. Pentru a obține un rezultat calificat în timpul acestor proceduri, medicul dumneavoastră trebuie să efectueze o analiză profesională.

Densitatea transplantului de păr

Faptul că densitatea părului din zona donatoare în care vor fi preluați foliculii de păr este suficient de frecventă este una dintre condițiile unui transplant de păr frecvent. Densitatea părului, care determină dacă se poate efectua transplant de păr frecvent, variază între 300-500 în medie pe cm2 la un adult normal. Persoanele cu părul șaten și negru au o sută de mii de foliculi de păr, în timp ce cele cu părul deschis la culoare au cu 10% mai mulți foliculi de păr, iar cele cu părul roșcat au cu 10% mai puțini foliculi de păr.

Atunci când se ia în considerare o persoană cu părul pierdut, în cazul unui transplant de păr frecvent este nevoie de o medie de 100 de foliculi de păr pe cm2. Pentru aceasta, 50-80 de foliculi de păr pe cm2 din zona donatoare trebuie să aibă o densitate pentru a fi transplantați. Prin urmare, foliculii de păr din zona donatoare trebuie să fie suficient de frecvenți pentru un transplant de păr frecvent.

Este posibil ca o persoană complet cheală să facă un transplant de păr?

Poate O Persoană Complet Cheală Să Facă Un Transplant de Păr?

O persoană complet cheală poate fi transplantată cu păr. Pentru aceasta, medicul dumneavoastră trebuie să facă o analiză foarte bună înainte de procedură. Procesele de transplant de păr complet chel, inclusiv procesele de transplant de păr înainte și după, sunt următoarele:

În primul rând, medicul dumneavoastră va investiga cauzele chelirii.
În afară de analiză, medicul dumneavoastră va stabili dacă problema dumneavoastră de chelie este genetică.
Dacă există și alte persoane din familia dumneavoastră care au probleme de chelie, trebuie neapărat să îi spuneți medicului dumneavoastră.
La finalul analizei, dumneavoastră și medicul dumneavoastră veți decide ce metodă de transplant de păr este cea mai potrivită pentru scalpul dumneavoastră.
După această etapă, medicul dumneavoastră va decide ce zonă a corpului dumneavoastră este potrivită pentru zona donatoare.
În timpul transplantului de păr, medicul dvs. plasează foliculii de păr luați din zona donatoare chiar pe capul chel sau plin de păr.

Având în vedere aceste informații, specialiștii vă oferă informații înainte de a aplica pentru procedurile de transplant de păr. Sunteți informat cu privire la ceea ce trebuie luat în considerare înainte și după proces. În același timp, procedurile de transplant de păr pot dura două sau trei ședințe, în funcție de rata zonei chele. Din acest motiv, discutarea în prealabil a acestor proceduri cu experții vă permite să obțineți rezultate mai sănătoase.

Cine este un bun candidat pentru transplantul de păr?

Operațiile de transplant de păr pot fi efectuate la toate persoanele de toate vârstele care s-au confruntat cu probleme de cădere a părului din diverse motive, începând cu vârsta de 19-20 de ani la bărbați și femei și care nu au boli fiziologice care împiedică transplantul de păr și care au suficiente foliculi în zona donatoare.

Transplantul de păr depinde de respectarea de către dumneavoastră a următoarelor criterii:

Să aveți suficient păr în zona donatoare pentru a acoperi zonele care au nevoie de transplant: Cu cât densitatea părului din zona donatoare este mai mare, cu atât mai mare va fi densitatea în zonele transplantate,
Nu trebuie să aveți nicio boală cronică. Trebuie să aveți cel puțin 18 ani.
Dacă ați finalizat procesul de cădere a părului și nu ați obținut succes în ciuda încercării altor formule în timpul căderii părului, transplantul de păr este o procedură potrivită pentru dumneavoastră.

Dacă îndepliniți aceste criterii, medicul dumneavoastră vă va considera un candidat potrivit. Medicul dumneavoastră poate decide dacă îndepliniți aceste criterii numai după efectuarea examinărilor necesare.

Persoana complet cheală și transplantul de păr

Medicii pot efectua un transplant de păr la o persoană complet cheală. În acest proces, medicul preferă ca zonă donatoare barba sau zona pieptului. Cel mai important lucru la care medicul dumneavoastră trebuie să acorde atenție în timpul procedurii este să aleagă partea corpului dumneavoastră cu cea mai mare densitate de păr. Pentru aceasta, este necesar să faceți o analiză foarte bună înainte de procedură. Medicul vă va permite să vă suplimentați foliculii de păr cu vitamine până când aceștia sunt gata pentru transplant. Cu toate acestea, el folosește, de asemenea, cele mai avansate tehnici pentru a vă împiedica să simțiți durere. Este posibil să fie nevoie să așteptați puțin mai mult decât de obicei pentru a obține rezultate clare în timpul fazei de transplant de păr.

În afară de acestea, printre cele mai curioase întrebări ale pacienților care se gândesc să își facă transplant de păr se numără întrebarea „Părul transplantat se subțiază în timp?”. Cu toate acestea, nu există o astfel de subțiere a părului transplantat după transplantul de păr. Părul dumneavoastră va fi permanent pe viață. Din acest motiv, nu veți avea probleme de subțiere sau de refacere a părului dumneavoastră. În același timp, costurile transplantului de păr chelios pot varia în funcție de alții. Motivul pentru aceasta este că prețurile transplantului de păr variază în funcție de numărul de grefe. Dacă sunteți complet chel, este posibil să aveți nevoie de mai multe grefe. Prin urmare, prețurile pot fi puțin mai mari.

Pentru mai multe informații despre procedurile de transplant de păr, ne puteți contacta completând formularul de pe pagina noastră de transplant de păr.

Întrebări frecvente

Cât de chel este prea chel pentru un transplant de păr?

Nu este necesar să fiți complet chel pentru transplantul de păr. Prin urmare, dacă există o lipsă de păr cu vărsare, consultați-vă medicul și obțineți informațiile necesare despre vărsare și plantare.

Puteți face un transplant de păr cu capul ras?

Nu este posibil să se efectueze transplantul de păr nebărbierit pe părul care a pierdut complet sau pe părul complet diluat. Pentru ca un transplant de păr nebărbierit să aibă succes, este de obicei necesar să se facă o evaluare preliminară și să se ia o decizie privind specialiștii în transplant de păr.

Cine nu este eligibil pentru transplantul de păr?

Nu este indicat ca medicii să facă zone donatoare pentru persoanele care nu sunt în măsură să acopere zona cheală la nivelul dorit. În același timp, această operație nu ar trebui să fie efectuată la persoanele care prezintă un risc pentru sănătate.