Poți Crește Părul Lung Cu Transplanturi de Păr?

Probabil că veți fi plin de întrebări înainte de a vă decide să faceți un transplant de păr. Este de înțeles, probabil că vă gândiți unde să faceți transplantul de păr, dacă să călătoriți în străinătate, dacă acest proces vă va face rău și ce chirurg să alegeți. De asemenea, o mare întrebare care se află în mintea majorității persoanelor care se confruntă cu pierderea părului: Îți poate crește părul lung cu transplant de păr?

Ce este transplantul de păr?

Transplantul de păr este procesul de plasare a părului căzut cu foliculi de păr noi și sănătoși, cunoscut și sub numele de restaurare a părului. În cadrul acestei proceduri, medicul dumneavoastră îndepărtează foliculii de păr dintr-o zonă a corpului cunoscută sub numele de „zona donatoare”. Apoi plasează acești foliculi de păr în partea fără păr a corpului, cunoscută sub numele de „zona receptoare”. Transplantul de păr este utilizat în principal pentru a trata calviția de tip masculin. Medicul dumneavoastră efectuează această procedură printr-o operație invazivă. Este posibil să crească părul lung cu ajutorul transplantului de păr.

Vă poate crește părul lung cu transplant de păr?

Răspunsul la această întrebare este: da! În cadrul procesului, firele de păr transplantate sunt naturale, deci cresc ca un păr normal. Este posibil să vă fi crescut astfel părul lung după procedură. Dar, veți avea nevoie de ceva timp pentru a avea părul lung. Pentru că procesele de creștere a părului se produce pas cu pas după un transplant de păr. Puteți găsi aceste procese mai jos:

Prima lună după transplantul de păr

În prima lună după transplantul de păr, puteți vedea o mulțime de pierdere de păr, se numește „pierdere șoc”. Dar, nu vă faceți griji, pentru că acesta este un proces foarte normal. Căderea de șoc este în medie observată în 3 până la 4 luni după procedură. Dar, deși există diferențe de la o persoană la alta, acest proces este de obicei finalizat în două-trei săptămâni de la procedură.

Între 3 și 6 luni după transplantul de păr

Căderea de șoc ar trebui să se finalizeze după 3 luni de la refacerea părului. În primele trei luni, procesul de vindecare a scalpului continuă. Deci, în acest proces, pot apărea diverse reacții tisulare (cum ar fi pete și mâncărimi etc.). Ar trebui să vă minte să nu aplicați niciun produs pe scalp (cu excepția produselor recomandate de medic), iar mintea dumneavoastră să nu vă zgârie scalpul în acest proces.

De obicei, începând cu a patra lună, accelerarea procesului de creștere a părului se finalizează în a șasea lună. A șasea lună se referă la un proces în care plângerile, cum ar fi rănile reziduale și iritațiile, dispar aproape complet, iar părul se concentrează doar pe alungire.

Un an după transplantul de păr

La unii pacienți, procesul de prelungire este complet încheiat la sfârșitul primului an. Acest proces este adesea asociat cu structura și performanța de recuperare a scalpului pacientului.

Promovarea creșterii părului lung


Poți Crește Părul Lung Cu Transplanturi de Păr?

Cel mai bun mod de a promova creșterea părului lung este să stai departe de substanțele chimice, să folosești în mod regulat loțiuni recomandate de medicul tău și să ai o dietă echilibrată. Cu toate acestea, tratamentul capilar după transplantul de păr este, de asemenea, foarte eficient în alungirea părului. Medicul dumneavoastră vă va recomanda probabil un tratament pentru păr pentru a vă face părul să crească mai repede după procedură.

Este posibil să crească părul lung cu transplantul de păr?

Este posibil să crească părul lung după ce operațiile de transplant de păr sunt efectuate în mod corect. Mai mult, rezultatele pe care le veți obține vor fi permanente pentru toată viața. Cu toate acestea, așa cum am indicat, este necesar ca un medic specializat în domeniu să facă această procedură. De asemenea, ea trebuie să fie făcută cu tehnici corecte și dispozitive de calitate.

Obțineți un cap plin de păr astăzi!

La Clinica Erdem, oferim tratamente revoluționare de transplant de păr FUE, DHI și FUT tuturor pacienților noștri care suferă de căderea majoră a părului. Dacă doriți să aflați mai multe despre căderea părului și despre tehnicile noastre de transplant de păr, luați astăzi legătura cu noi.

Întrebări frecvente

Cum pot să accelerez creșterea părului după transplantul de păr?

Durata acestei perioade depinde de cât de mult vă doriți să fie părul dumneavoastră. O coafură mai scurtă va crește mult mai scurt și mai repede decât părul lung. Cu toate acestea, unele lucruri pe care le puteți face sunt: să aveți o dietă echilibrată, să aplicați loțiune pe păr în mod regulat și să folosiți uleiuri naturale pe care medicul dumneavoastră le recomandă.

Cât timp îi ia părului să crească după transplant?

După transplantul de păr, ar trebui să dureze aproximativ un an pentru ca părul dumneavoastră să crească. Prin urmare, nu vă așteptați să vedeți niciun efect imediat după procedură. Cu toate acestea, după 12 luni, părul dumneavoastră ar trebui să fie alungit.

Toate grefele de păr transplantate cresc?

Nu există un răspuns definitiv la această întrebare, dar, de obicei, părul plantat crește în proporție de 98%. Această alungire nu se întâmplă pur și simplu. Ea se finalizează în medie într-un an.