Schimbați-Vă Viața Cu Un Transplant de Păr Corect

Transplantul de păr corect se face folosind cea mai potrivită metodă pentru dumneavoastră. După examinările necesare, veți decide împreună cu expertul dumneavoastră ce metodă să aplicați. Așadar, cine este cel mai potrivit pentru aceste procese? Cum îți schimbă viața efectuarea unui transplant de păr cu metodele corecte? Puteți consulta articolul nostru pentru a afla!

Ce este un transplant de păr?

Stilul de păr a fost un factor important atât pentru bărbați, cât și pentru femei, din trecut și până în prezent. În funcție de faptul că părul este rar sau puternic, stima de sine a cuiva crește sau scade. Un păr sănătos a devenit, de asemenea, o modalitate de a părea puternic pentru opusul de astăzi. Deci, căderea părului, mai ales în ultimii ani, provoacă și pierderea numărului de dificultăți psihologice.

Înlocuirea părului este o aplicație care produce soluții în timp ce se confruntă doar cu aceste probleme. Transplantul de păr este procesul de plantare la foliculul de păr nu mai este activ în cazul în care zonele cu metode de microchirurgie.

Care este procesul potrivit pentru mine?

Dacă vă gândiți la o operație de transplant de păr, este posibil să fi cercetat cele mai bune metode de transplant de păr. De fapt, în loc să vorbim despre cea mai bună metodă, putem vorbi despre cea mai bună metodă în funcție de persoană. Pentru că fiecare are specialități diferite. În acest caz, este posibil ca o metodă să nu fie potrivită pentru toată lumea.

Înainte de a alege cea mai bună metodă de transplant de păr, încercați să faceți câteva cercetări. Trebuie să înțelegeți elementele fundamentale ale acestui proces. Este greu să decideți cum fără a înțelege transplantul de păr. În plus, trebuie să vă ascultați medicul.

Tehnici frecvente

Schimbați-Vă Viața Cu Un Transplant de Păr Corect

În primul rând, trebuie să știți că două metode de transplant de păr sunt comune. Există metodele de transplant de păr FUE (extracție de unități foliculare) și DHI (transplant direct de păr). Fiecare dintre metode are beneficii diferite. Deci, chiar dacă vă place mai mult ideea de FUE, s-ar putea să nu fie o opțiune bună pentru dumneavoastră. În schimb, DHI poate obține rezultate mult mai bune.

DHI (Implantarea directă a părului)

Metoda de transplant de păr DHI înseamnă „transplant direct de păr”. Această metodă este realizată de specialiști. Un transplant de păr este efectuat împreună cu pixuri medicale folosite de un medic special. Acest stilou medical nu permite proceduri multiple. Transplantul de păr este redus la un singur proces. Acest lucru oferă confort și comoditate plantatorului de păr.

FUE (extracția unității foliculare)

Transplantul de păr FUE este cea mai comună tehnică de transplant de păr. În metoda FUE, foliculii de păr sunt luați individual din regiunea aleasă ca zonă donatoare. Acest lucru înseamnă că pielea este separată și implantată în zona dorită. Foliculii de păr din zona donatoare sunt plantați individual, nu multiplu, în zona dorită.

Pașii corecți ai transplantului de păr

Schimbați-Vă Viața Cu Un Transplant de Păr Corect

Etapele de plantare a părului constau în șase faze. Aceste etape sunt: pregătirea, planificarea, anestezia, prelevarea grefei, deschiderea canalelor și plantarea foliculilor de păr.

Pregătirea pentru o operație

Etapele în transplantul de păr încep cu un test de sânge, analiza părului și rasul părului în ziua procedurii. Se trece apoi la etapa de planificare și se calculează în funcție de ce zonă trebuie plantată cantitatea de grefă. Apoi se stabilește separarea părului din față pentru păr și începe operația.

Cum se face transplantul corect de păr?

Se adaugă părul sănătos al pacientului în zona de cădere a părului. Transplantul de păr este planificat și aplicat în întregime pe măsură. Printr-o operație de transplant corect de păr, foliculii de păr ai pacientului, care sunt de obicei rezistenți la cădere în zona cefei, sunt colectați și plantați în diluție sau în canale care se deschid în părțile care au fost complet căzute.

După un transplant de păr corect

După prima zi de operație, constau în cruste de erupție cutanată în zona de cultivare. Pacienții evită această crustă prin spălarea capului o pe zi după operație. În termen de 7-10 zile, crustele sunt complet încrustate și zona de plantare se recuperează. Odată cu aceste cruste, părul plantat cade. Deci pacientul revine la preplantare pe imagine. Apoi, nu va exista nicio schimbare în aspectul său timp de trei luni.

Cel mai bun transplant de păr în Turcia

Schimbați-Vă Viața Cu Un Transplant de Păr Corect

Transplantul de păr în Turcia este un tratament care a fost pus în aplicare timp de 20 de ani pentru a pune capăt problemei de pierdere a părului care a început cu pierderea părului. Problema căderii părului prezintă, de asemenea, o varietate de probleme psihologice, în timp ce zdruncină stima de sine. Așadar, problema stimei de sine, care începe cu semne de introversie și timiditate, poate afecta fiecare aspect al vieții noastre provocând alte probleme de comunicare.

Turismul de sănătate, care a cunoscut o mare mobilitate în ultimii ani, se bazează pe vizitarea pacienților din diferite țări pentru tratament. Printre țările cu cel mai mare număr de vizitatori în domeniul turismului de sănătate, În Turcia se află în fruntea orașelor; Istanbulul este pe primul loc. Astfel, 1\3 dintre turiștii pe care Turcia i-a găzduit pentru tratament pe parcursul anului preferă Turcia pentru transplanturi de păr corecte și operații de chirurgie plastică.

Așteptări și recuperare

Transplantul de păr este un proces finalizat în exact un an, împreună cu plantarea înainte și după. Transplantul de păr are loc după operație, au loc procese de spălare și de descuamare, de spargere a cochiliei și de eliminare a șocurilor. Aceste procese sunt perfect normale. Este în decurs de un an de la plantarea completă a părului și succesul tratamentului fiind pe deplin vizibil.

Ruginirea și formarea crustei: Transplantul de păr se face prin plantarea individuală a grefelor din zona donatoare în zona țintă. După această procedură, apar junghiuri pe piele. După operație, apare crusta în timpul procesului de recuperare a acestei zone. Crusta care se formează este crustă timp de până la cincisprezece zile.

Procesul de pierdere a șocurilor: La una până la trei luni după pierderea crustelor, apare faza de pierdere a șocurilor. Începe producția de fire de păr noi, cu părțile rămase de păr plantate prin căderea de șoc pe piele. Foliculii de păr plantați în timpul fazei de cădere de șoc nu sunt deteriorați.

Puncte de luat în considerare

Există câteva considerente importante de care trebuie să țineți cont după transplantul de păr. Atenția pe care o acordați acestora este necesară pentru ca operația de transplant de păr să producă rezultate de succes. De asemenea, este important pentru ca dumneavoastră să aveți un proces de recuperare de calitate. Printre sfaturile generale oferite de medici pacienților se numără:

Stați departe de ridicarea de greutăți care vă vor obosi.
Nu intrați în medii stresante.
Dacă aveți dureri mari, contactați medicul dumneavoastră.
Aflați mai multe despre produsele de spălare a părului și despre aplicația pe care ați primit-o.
Folosiți șampoanele în mod regulat și corect.
Păstrați zona de prelucrare ferită de traumatisme și lovituri.

Costul transplantului de păr

Cel mai important lucru de subliniat. Experiența medicului care va efectua procedura. Pentru că acest lucru este mai important decât orice altceva. Dar, în toate condițiile, transplantul de păr în Turcia este plătit mai puțin decât în țările europene.

Prețurile pentru transplantul de păr din Istanbul variază în funcție de clinica unde se va efectua procedura, așa cum am precizat mai sus. Dar în Turcia, cele mai bune clinici de transplant de păr se află aici. Prețurile clinicii variază în funcție de experiența lucrătorilor din domeniul sănătății. Este, de asemenea, decisiv echipamentul medical utilizat, fie că este de ultimă tehnologie sau nu, în prețuri.

Transplantul de păr corect la Clinica Erdem

În Clinica Erdem efectuează pentru trei tehnici de plantare a părului. Acestea sunt tehnicile DHI,FUE și DHI. Toate procedurile sunt efectuate de medici specialiști în transplant de păr. Deci, pacienții, nu așteptați prea mult timp în procese. Ei se simt foarte confortabil și bine aici.

Întrebări frecvente

Ce metodă de transplant de păr este cea mai bună?

De fapt, tehnica DHI este mai favorizată de chirurgi. Această tehnică oferă atât un timp de recuperare mai rapid, cât și permite obținerea unor rezultate mai bune în transplantul de păr. Cu această tehnică, părul nu are nevoie să fie ras.

Care este cea mai bună vârstă pentru transplantul de păr?

Cercetările arată că vârsta medie de 40 de ani este vârsta optimă pentru transplantul de păr la bărbați. Pentru că, la mulți bărbați cu probleme de cădere a părului, părul ajunge la forma finală la vârsta de 40 de ani, ceea ce înseamnă că, de fapt, oprește pierderea părului.

Cine nu ar trebui să facă un transplant de păr?

Transplantul de păr nu se aplică celor care cu au boli infecțioase și celor cu vârsta sub 18 ani.

Merită transplantul de păr?

Da. Pentru că, aceste procese sunt substanțial aduse la bun sfârșit. Merită să încercați.