Transplant de Păr DHI Și FUE: Care Este Mai Bun?

Întrebarea care dintre „DHI vs. FUE care este cea mai bună metodă de transplant de păr?” este întrebarea pe care pacienții care doresc să facă un transplant de păr o pun cel mai des. Ați întâlnit deja destul de multe informații în timpul cercetărilor dvs. cu privire la procesele de transplant de păr dhi și fue. Dar, cu atât de multe informații, se poate ca lucrurile să devină rapid confuze.

De aceea, vă oferim toate informațiile atât despre DHI (Direct Hair Implantation), cât și despre FUE (Follicular Unit Extraction).

Ce este transplantul de păr FUE?

FUE, de asemenea, cunoscut sub numele de transfer folicular, este una dintre tehnicile primare în procesele de păr. A fost dezvoltată la începutul anilor 2000, înlocuind metoda anterioară de transplant de unități foliculare. FUE este un proces cosmetic de transplant de păr. În plus, tehnica de transplant de păr FUE safir este printre cele mai frecvent aplicate tehnici. Unul dintre cele mai bune locuri pentru transplantul de păr fue istanbul.

Ce este transplantul de păr DHI?

Transplant de Păr DHI Și FUE: Care Este Mai Bun?

Implantarea directă a părului este o modificare a metodei FUE. În FUE, un medic taie canale în scalp înainte de a implanta foliculii de păr. În timpul transplantului de păr DHI, în același timp, se folosește un instrument specializat în formă de stilou care le poate face pe amândouă.

În Turcia, transplanturile de păr DHI sunt efectuate de medici specializați. În același timp, İstanbul este cel mai bun oraș pentru transplantul de păr DHI. Dacă doriți să faceți transplant de păr dhi Turcia, venirea la Istanbul poate fi o alegere bună pentru dumneavoastră.

Care este diferența dintre transplantul de păr Dhi și Fue?

Trebuie să cunoașteți diferențele dintre dhi și fue înainte de a vă putea decide cea mai bună metodă pentru dumneavoastră. Alegerea între transplantul de păr dhi și fue depinde de mai multe motive, cum ar fi dimensiunea zonei de subțiere a pacientului, clasificarea pierderii părului și cantitatea de păr donator disponibil. Deoarece operația este un tratament foarte personal. Se consideră că metoda care satisface cel mai mult așteptările pacientului este cea care dă cele mai bune rezultate.

Atât dhi, cât și fue sunt diferite tipuri de proceduri care vă pot ajuta în obținerea aspectului dorit. Există diferențe specifice între tehnica FUE și tehnica DHI. De aceea, este important ca o persoană să știe care dintre aceste tehnici ar fi cel mai bun caz pentru un aspect satisfăcut. Unele dintre aceste diferențe se pot regăsi după cum urmează:

1-Suprafața și densitatea

Tehnica DHI oferă o mai bună posibilitate de a obține o densitate mai mare. În timp ce tehnica FUE este ideală pentru acoperirea unor suprafețe mari. Chiar dacă pacientul dorește să se supună unei proceduri de transplant de păr cu o singură ședință folosind tehnica DHI, dacă pacientul are o pierdere severă de păr și petele de chelie sunt prea largi pentru a fi acoperite. Pacientul va fi un candidat mai bun pentru metoda FUE.

2-Choi Implanter

Există caracteristica distinctivă majoră a tehnicii dhi în comparație cu alte metode. Metoda DHI utilizează un instrument medical asemănător unui stilou numit „Choi implanter” care creează zonele receptoare și transplantează simultan grefele.

3-Rasarea

Metoda DHI necesită doar raderea zonei donatoare. În timp ce tehnica FUE necesită ca pacienții să fie rași complet pe cap înainte de procedură. Acest lucru procură un avantaj semnificativ pentru unii pacienți de sex feminin.

4-Sângerare

Tehnica DHI are o etapă de recuperare mai rapidă și poate fi efectuată cu mai puțină sângerare în comparație cu tehnica FUE.

5-Experiența

Tehnica DHI necesită mai multă experiență decât alte tehnici. Acest lucru, la rândul său, necesită ca echipele medicale și specialiștii să fie expuși la o etapă de formare de lungă durată pentru a se specializa în utilizarea acestei metode.

Ce proceduri sunt potrivite pentru dumneavoastră?

Transplant de Păr DHI Și FUE: Care Este Mai Bun?

Întrebarea care dintre „dhi vs fue care este cel mai bun” este cea mai frecventă întrebare pe care o pun pacienții care doresc să facă un transplant de păr. Metoda DHI este o procedură mai nouă în comparație cu FUE. În plus, aceasta este recomandată pentru pacienții cu vârsta mai mică de 35 de ani. Motivul pentru aceasta este că pierderea părului la persoanele sub 35 de ani. Iar ratele de succes ale acestor cazuri sunt mult mai mari în comparație cu alte grupe de vârstă. FUE este o intervenție chirurgicală considerată sigură, cu posibile efecte secundare minore.

La locul operației pot apărea infecții sau moartea țesuturilor. Dar numărul maxim de grefe pe care le implantăm cu metoda DHI este de 4000. Un alt beneficiu al DHI este că nu necesită forarea canalului.

Care sunt rezultatele transplantului de păr Dhi și Fue?

Rezultatele transplantului de păr FUE depind de deschiderea canalelor. Dacă canalele se deschid corect, succesul operațiunii va fi mai mare. Ca urmare a acestui proces, veți obține un aspect mai natural. De asemenea, veți avea un păr dens. Dar fiecare etapă trebuie să fie făcută corect. Cu această metodă, veți obține rezultate foarte eficiente. Va fi nevoie de șase luni după procedură pentru a realiza rezultatele. Trebuie să așteptați 12 luni pentru a obține rezultatul complet.

Metoda DHI este, de asemenea, foarte eficientă. De asemenea, puteți obține un păr cu aspect natural cu această metodă. De asemenea, a fost folosită destul de des în ultima vreme. Odată ce implantarea este finalizată, nu veți avea parte de căderea părului. În același timp, părul dumneavoastră va fi permanent pe viață. Cel mai bun avantaj al acestei proceduri este că oferă un control complet pentru plasarea și adâncimea părului. Este, de asemenea, dobândirea unui păr cu aspect natural. Rezultatele dhi vs. fue sunt, în general, în acest fel.

Întrebări frecvente

Care este potrivit pentru mine: FUE sau DHI?

Ambele tehnici sunt foarte eficiente. Dar veți decide tehnica cea mai potrivită pentru dumneavoastră împreună cu medicul dumneavoastră. Merită să rețineți, totuși, că cunoașteți foarte bine ambele tehnici.

Cât de eficient este transplantul de păr DHI?

Rata de supraviețuire a foliculilor de păr prin metoda DHI este de 95%. Ușurința cu care se realizează această procedură este responsabilă pentru oferirea unor rezultate sănătoase și sigure pacienților.

Cât costă DHI și FUE?

Prețul acestor operațiuni variază în funcție de clinica în care va fi efectuată procedura. Medicul care va efectua procedura este, de asemenea, foarte important. Costul mediu al procedeelor variază între 4.000 și 10.000 de dolari. Prețul variază în funcție de cantitatea de obiective estetice ale pacientului.