Operațiunile de Transplant de Păr Funcționează Cu Adevărat?

Operațiile de transplant de păr sunt efectuate pentru a adăuga mai mult păr pe o zonă a capului care poate fi chel sau subțire. Se face prin prelevarea de păr din părți ale corpului sau din părți mai groase ale scalpului și grefarea acestuia în secțiunea de scalp care chelește sau se subțiază.

Ce este o operație de transplant de păr?

Operațiile de transplant de păr sunt procese prin care un chirurg dermatolog sau chirurg plastician mută părul într-o zonă cheală a capului. În general, medicul mută părul din partea laterală sau din spatele capului în față. Transplantul de păr se efectuează, în general, într-un centru medical sub anestezie locală.

Calviția este la originea majorității căderilor de păr. Aceasta se reduce la familiaritate. Restul situațiilor se datorează unei varietăți de elemente, printre care:

Stresul
Dieta
Dezechilibru hormonal
Susceptibilitate genetică
Unele medicamente

Care sunt diferitele tipuri de tehnici de transplant de păr?

Există două tipuri de proceduri de transplant: DHI și FUE. Transplantul de păr DHI este o tehnică de transplant mai îmbunătățită, în care foliculii de păr sunt îndepărtați din partea donatoare a corpului, unul câte unul. Și în acest proces, cu ajutorul extractorului de primă clasă, înainte ca foliculii de păr să fie plasați direct pe zonele chelești ale capului.

Transplantul de păr FUE este un tip de transplant realizat prin prelevarea foliculilor de păr individuali de pe piele. În acest proces, foliculii se mută într-o altă parte a corpului dumneavoastră, unde părul este mai subțire sau absent.

La Clinica Erdem, ambele tehnici sunt realizate cu succes.

Operațiile de transplant de păr funcționează?

Operațiunile de Transplant de Păr Funcționează Cu Adevărat?

Transplantul de păr are, în general, mai mult succes decât tratamentele și produsele de îngrijire a părului care se găsesc la liber. Dar există câteva opțiuni care trebuie incluse:

Între 20 și 90 la sută din părul transplantat va crește din nou complet în aproximativ trei până la patru luni.
Părul transplantat se va subția în timp ca și părul obișnuit.
Pentru persoanele cu foliculii de păr latenți poate fi un proces mai puțin eficient.

La ce vă așteptați?

Este posibil ca scalpul dumneavoastră să fie foarte sensibil după transplantul de păr. Este posibil să fie nevoie să luați medicamente pentru durere timp de 3 până la 6 zile. Medicul dumneavoastră vă va da să purtați bandaje pe scalp timp de cel puțin 2 zile sau 3. De asemenea, vi se poate prescrie un medicament antiinflamator sau un antibiotic pe care să îl luați în prima săptămână. Majoritatea pacienților se pot întoarce la muncă la o săptămână după transplant.

În decurs de o lună de la operație, părul transplantat va cădea. Dar ar trebui să începeți să observați o nouă creștere în decurs de 3 până la 6 luni. Cei mai mulți oameni vor observa 70% din creșterea părului nou după un an. Unii medici prescriu medicamente pentru creșterea părului pentru a îmbunătăți creșterea părului.

Dacă doriți să aflați mai multe despre operațiile de transplant de păr, puteți contacta consultanții Clinicii Erdem.

Întrebări frecvente

Care este rata de succes a transplantului de păr?

Dacă sunteți un candidat potrivit pentru transplantul de păr, un medic cu suficientă experiență și abilități poate oferi o rată de succes de până la 95%. Tehnica de transplant de păr FUE duce la o rată de succes de 95 până la 100%.

Cât durează un transplant de păr?

Transplantul de păr durează între 3 și 5 ore. După procedură, dacă persoana nu dorește ca acest proces să fie cunoscut în mediul de lucru și social, este nevoie de un timp de aproximativ 15 zile. Dacă nu are acest tip de preocupare, se poate întoarce la viața de zi cu zi în 2 zile.

Poate crește părul transplantat?

Da. Părul transplantat crește în medie în decurs de un an. Cu toate acestea, veți avea parte de o pierdere de păr numită căderea părului de șoc în prima lună după procedură. Nu vă faceți griji pentru asta. Pentru că acesta este un proces foarte natural. La sfârșitul primei luni, noul dvs. păr va începe să crească încet. Puteți vedea rezultatele complet în aproximativ un an.