Trebuie Să Luați Minoxidil După Transplantul de Păr?

Utilizarea Minoxidilului după un transplant de păr este recomandată de unele centre de transplant de păr, în timp ce nu este recomandată de altele. Acest produs a fost dezvoltat pornind de la minoxidil, un medicament oral pentru tensiunea arterială. Minoxidilul este un produs care se administrează pe cale orală și are unele efecte secundare potențiale asupra inimii și a sistemului circulator. Din acest motiv, este un produs pe care ar trebui să îl utilizați cu recomandarea medicului dumneavoastră.

Ce este Minoxidil?

Inițial, medicii au folosit acest medicament pentru a trata pacienții cu tensiune arterială ridicată sau hipertensiune arterială. Printre efectele secundare se număra creșterea părului. Din cauza acestui efect secundar, medicii recomandă Minoxidil pacienților lor pentru a trata căderea părului. Cu toate acestea, în general, puteți utiliza medicamentul aplicându-l local. Vă recomandăm în continuare să îl folosiți în funcție de ceea ce vă recomandă medicul dumneavoastră. În majoritatea clinicilor de transplant de păr, chirurgii le vor spune pacienților lor să folosească Minoxidil după procedura de transplant de păr.

Minoxidilul și transplantul de păr

Minoxidilul, cunoscut și sub numele de Rogaine, este un medicament topic aplicat pe scalp pentru a stimula creșterea de păr nou la bărbații și femeile care se confruntă cu pierderea părului. Iar minoxidilul este primul medicament pe care FDA l-a aprobat pentru tratamentul căderii părului. Deși minoxidilul a fost folosit inițial pentru a trata tensiunea arterială, ulterior medicii au început să îl folosească pentru a trata căderea părului sau alopexia, obținând rezultate eficiente. Rogaine minoxidil este o aplicație topică aplicată direct pe scalp și poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei. Utilizarea rogainei pentru bărbați și a rogainei pentru femei este, de obicei, aceeași. Dar cantitatea de doză adecvată poate varia.

Cel mai popular este vândut sub mărcile Rogaine hair și Regaine în concentrații de 2% atât pentru bărbați cât și pentru femei și de 5% pentru bărbați. Minoxidilul prelungește ciclul de creștere a părului și întârzie ciclul de cădere a părului. Experții recomandă utilizarea regulată a transplantului de păr timp de 1 an după operație. Utilizarea medicamentelor recomandate pentru un transplant de păr de succes este esențială pentru a obține un rezultat satisfăcător.

Beneficiile Minoxidilului


Trebuie Să Luați Minoxidil După Transplantul de Păr?

Există multe motive pentru care medicul dumneavoastră vă poate recomanda acest medicament. Aceste motive sunt:

Minoxidilul crește regenerarea părului transplantat.
Acest medicament previne riscul de vărsare a șocurilor.
Controlează căderea părului.

Medicul dumneavoastră vă poate recomanda să începeți să utilizați acest medicament după finalizarea operației de transplant de păr. Acesta vă va îndruma cu privire la momentul potrivit pentru acest lucru. Majoritatea chirurgilor de transplant de păr le cer pacienților lor să înceapă să folosească Minoxidil la cel puțin o săptămână după transplant. Acest lucru are rolul de a se asigura că grefele de păr nou transplantate se așează rapid. Medicul dumneavoastră vă va spune, de asemenea, cât timp ar trebui să folosiți medicamentul pentru căderea părului Minoxidil dacă aveți o problemă de cădere a părului. Dacă folosiți acest remediu pentru a vă întări părul care crește în același timp, trebuie să îl folosiți în mod regulat timp de cel puțin 4 luni.

Minoxidil înainte de transplantul de păr

Nu aplicați niciun medicament local pe scalp și pe păr înainte de operație. Loțiuni precum Minoxidil, care sunt adesea folosite, se recomandă, de asemenea, să fie întrerupte cu cel puțin 1 lună în urmă. Deoarece aceste medicamente pot provoca dilatarea vaselor din scalp și, prin urmare, pot provoca sângerări excesive în timpul procedurii.

Finasterida și Minoxidilul după transplantul de păr

Studiul finasteridei sau minoxidilului după proces se spune că mărește, de asemenea, durata ciclurilor de creștere a foliculilor de păr. În același timp, poate permite parțial începerea unui nou ciclu anagen. Minoxidilul este un stimulator care poate afecta direct creșterile foliculare și are un efect de stimulare a proliferării celulelor papilei dermice. Efectele inverse ale finasteridei nu sunt legate de androgeni. Deși finasterida este semnificativ mai eficientă, utilizarea simultană a minoxidilului și a finasteridei poate oferi, de asemenea, unele beneficii sinergice în tratamentul căderii părului.

Minoxidilul pentru păr poate fi eficient doar în zonele în care este în contact direct cu scalpul. Prin urmare, dacă există o subțiere în partea din față a scalpului, este foarte important ca medicamentul să poată fi aplicat în această zonă.

Întreruperea tratamentului cu finasterid după transplantul de păr

Medicii folosesc terapia cu finasteridă pentru a trata pacienții de sex masculin care suferă de căderea părului de tip masculin și care au, de asemenea, probleme de alopecie androgenică. Trebuie să utilizați acest medicament pentru pierderea părului de tip masculin la o doză zilnică de 1 mg. Dar este important ca medicul dumneavoastră să determine doza de medicament. După transplantul de păr, finasterida își arată efectul într-un an.

În primele șase luni, este posibil să observați subțierea părului existent. Acest lucru se poate datora continuării căderii părului dumneavoastră în procesul până când finasterida își arată efectul. Este foarte important să aveți răbdare în această perioadă. Ar trebui să utilizați medicamentul timp de cel puțin un an pentru a-i vedea efectele.

Trebuie Să Luați Minoxidil După Transplantul de Păr?

Cum să utilizați Minoxidil după transplantul de păr

Minoxidilul era un tratament pe care medicii îl foloseau mai ales pentru a echilibra tensiunea arterială. Dar, în zilele noastre, medicii recomandă acest medicament pacienților lor pentru a trata căderea părului. Minoxidilul este un remediu topic pe care îl puteți aplica direct pe scalp. îl numim minoxidil topic. Utilizarea minoxidilului pentru femei și a minoxidilului pentru bărbați este aceeași.

În afară de acestea, puteți folosi soluția topică minoxidil pentru tratamentul bărbii. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu folosiți acest medicament dacă medicul dumneavoastră nu vi-l recomandă. Minoxidil păr și Minoxidil barbă cresc grosimea și densitatea părului. La aproximativ 60-70% dintre pacienți, densitatea părului începe de obicei să crească în 2-3 luni. La 40-50% dintre pacienți, începe să apară o creștere a densității, iar această creștere continuă pe toată perioada tratamentului. Trebuie să continuați tratamentul pentru a continua să vedeți rezultate.

Minoxidil pentru căderea părului

Pentru tratamentul căderii părului, minoxidilul este medicamentul recomandat de unii medici. Cu toate acestea, mulți experți nu recomandă acest medicament pacienților lor din cauza numeroaselor efecte secundare. Cu toate acestea, utilizarea minoxidilului pentru creșterea bărbii sau utilizarea minoxidilului pentru creșterea părului este o opțiune foarte atractivă pentru pacienți. Acesta poate fi găsit, de asemenea, sub formă de spumă minoxidil și sub formă orală. Cu toate acestea, este cel mai adesea aplicat local. Acest medicament este foarte eficient atunci când este aplicat local.

Îngrijirea părului după transplantul de păr

Pentru a obține rezultatul dorit, trebuie să aplicați în mod regulat toate tehnicile de întărire și îngrijire recomandate de medic. Numărul de ședințe de întărire a părului după procesul de păr este stabilit în funcție de medicul dumneavoastră. Din acest motiv, trebuie să acordați atenție consolidării părului după transplantul de păr.

Creșterea eficientă și rapidă a părului transplantat depinde, de obicei, de îngrijirea și tratamentul pacienților după transplantul de păr. Desigur, procesul trebuie să se desfășoare cu succes, dar este, de asemenea, important ca pacientul să aibă grija necesară în acest sens.

Dacă aveți nevoie de soluții nechirurgicale după transplantul de păr variază în funcție de proces. Cu toate acestea, este important să știți mai multe despre operație sau despre medicație. De asemenea, este important să stabiliți dacă această operație este cu adevărat eficientă pentru dumneavoastră.

Veți decide acest lucru împreună cu medicul dumneavoastră. În cazul în care medicul dumneavoastră decide că nu sunteți potrivit pentru procedură, va fi cea mai bună alegere să nu vă supuneți acestei proceduri. Motivul pentru care menționăm aceste aspecte este că, chiar dacă acordați atenție acestor aspecte înainte de transplantul de păr, rezultatele procedurii vor fi foarte pozitive. De aceea, am vrut să avertizăm în mod special cu privire la această problemă.

Efectele secundare ale minoxidilului

Dacă folosiți acest medicament fără a vă consulta medicul, este posibil să aveți următoarele efecte secundare:

Acnee,

Dureri de cap și/sau amețeli,
Bătăi neregulate și bătăi rapide ale inimii,
Furnicături sau pierderea senzației la nivelul mâinilor, feței și picioarelor,
Efecte secundare de durere în piept.

Așa cum am menționat mai sus, trebuie să utilizați acest medicament cu recomandarea medicului dumneavoastră. Cu toate acestea, minoxidilul este un medicament care crește densitatea și grosimea părului. Astfel, părul dumneavoastră va crește mai plin și mai puternic. Atâta timp cât nu sunteți însărcinată și nu aveți o boală cronică, minoxidilul este un tratament de încredere pentru dumneavoastră.

Cât timp să folosiți minoxidil după transplantul de păr

Una dintre cele mai curioase întrebări ale pacienților după transplantul de păr este „când să încetezi minoxidilul după transplantul de păr?”. Minoxidilul prelungește ciclul de creștere a părului și întârzie ciclul de cădere a părului. Experții recomandă utilizarea regulată a transplantului de păr timp de 1 an după operație. În același mod, ar trebui să finalizați utilizarea finasteridei după transplantul de păr în această perioadă.

Puteți arunca o privire pe blogul nostru intitulat „10 sfaturi pentru după procedura de transplant de păr?” pentru a obține mai multe informații despre procesele de după transplantul de păr.

Întrebări frecvente

Este în regulă să folosiți minoxidil după transplantul de păr?

Minoxidilul topic poate duce la un rezultat eficient de recuperare după transplantul de păr. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu folosiți acest medicament decât dacă medicul dumneavoastră îl recomandă.

Cât minoxidil ar trebui să folosesc după transplantul de păr?

De obicei, vă recomandăm să îl folosiți în mod regulat timp de un an. Cu toate acestea, în cazul în care medicul dumneavoastră nu consideră că acest medicament este potrivit pentru dumneavoastră, vă recomandăm să nu acționați în afara recomandărilor medicului dumneavoastră. Deoarece acest medicament este un medicament cu multe efecte secundare. Iar utilizarea sa poate varia de la un pacient la altul.

Pot utiliza minoxidil pe zona donatoare?

Da. Dar puteți utiliza acest medicament atunci când zonele primitoare și donatoare sunt complet vindecate. Timpul minim de care aveți nevoie pentru acest lucru este de o lună. Cu toate acestea, acționați în întregime în funcție de recomandările medicului dumneavoastră cu privire la minoxidil și alte tratamente de susținere.