Tot Ce Trebuie Să Știți Despre Un Transplant de Păr FUE

Transplantul de păr FUE este o metodă de tratament utilizată în cazurile de chelie și de subțiere a părului din cauza factorilor de mediu și genetici. Datorită faptului că este ușoară și nedureroasă, este utilizată pe scară largă atât în țara noastră, cât și în lume.

Ce este transplantul de păr FUE?

Va fi mai util să oferim informații despre procesul de ce înseamnă metoda numită transplant de păr FUE. Metoda de transplant de păr FUE (extracția unităților foliculare) este o metodă de transplant de păr utilizată pe scară largă în lume. În timpul acestei metode, nu se face nicio incizie pe scalp, nu se efectuează niciun piercing pe piele. Cu toate acestea, tehnica utilizată în mod obișnuit în acest proces este tehnica de transplant de păr FUE Sapphire. Această metodă este utilizată în transplantul de sprâncene și barbă, precum și în transplantul de păr.

Cum funcționează un transplant de păr FUE?

Puteți găsi pașii transplantului de păr FUE mai jos.

Pasul 1: Firele de păr din zona în care vor fi îndepărtate rădăcinile sunt scurtate la 1 mm lungime. Apoi, foliculii de păr și părțile de țesut numite grefe sunt îndepărtate din zona respectivă și anesteziate cu anestezie locală. Unul dintre punctele de care trebuie să se țină cont în timpul acestei proceduri este îndepărtarea rădăcinii și a fragmentelor de țesut în direcția ieșirii părului. Îndepărtarea rădăcinilor cu o distrugere redusă este unul dintre factorii care afectează succesul operației.

Pasul 2: Procesul care trebuie făcut după ce rădăcinile sunt îndepărtate este deschiderea canalelor. Canalele sunt deschise în scalp cu ajutorul vârfurilor de safir. În cele din urmă, rădăcinile îndepărtate sunt plasate una câte una în zona care urmează să fie transplantată cu proceduri similare.

Transplantul de păr FUE înainte și după proces

Tot Ce Trebuie Să Știți Despre Un Transplant de Păr FUE

Printre cele mai curioase probleme ale pacienților care iau în considerare transplantul de păr se numără procesele de dinainte și de după transplantul de păr. Cu toate acestea, este posibil să vă întrebați, de asemenea, despre timpul de recuperare al transplantului de păr FUE și despre rezultatele transplantului de păr. Cel mai bun lucru pe care îl putem spune despre acest lucru este că ar trebui să vă faceți procedura cu un medic foarte experimentat. Dacă un medic cu experiență vă efectuează transplantul de păr, aveți o șansă mai mare de a obține rezultate pozitive. Cu toate acestea, dacă acorzi atenție la unele puncte din înainte și după transplantul de păr, poți trece procesul foarte confortabil.

Înainte de proces

Medicul dumneavoastră va investiga cauzele căderii părului înainte de procedură. Ca urmare, vărsarea decide că întrebarea dvs. este permanentă sau temporară. Apoi, el face analiza și stabilește că nu aveți nicio boală cronică. După aceea, determină de câți foliculi de păr are nevoie zona în care va fi aplicată procedura. Acesta decide dacă foliculii de păr pe care îi va lua din ceafă sunt suficienți pentru spațiul necesar. Dacă nu este suficient, corpul tău folosește zone precum brațele, pieptul și sub barbă ca zone donatoare.

După proces

Termenul de recuperare a transplantului de păr fue este de aproximativ o lună. Dar recuperarea completă durează un an. Cel mai important lucru în procesele fue înainte și după este să vă protejați zona de tranzacționare de impacturi. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu intrați în zone cum ar fi piscina, sauna și marea în prima lună după procedură.

Ca și în cazul transplantului de păr corporal, ar trebui să reduceți fumatul și consumul de alcool după transplantul de păr FUE. Cu toate acestea, veți avea o senzație de mâncărime, dar vă sfătuim să nu vă scărpinați scalpul în prima lună. În schimb, vă puteți spăla părul cu loțiuni pe care vi le va recomanda medicul dumneavoastră.

Avantajele tehnicii FUE

Medicul dumneavoastră aplică metoda de transplant de păr FUE fără a folosi un cuțit. Firește, această metodă nu necesită copci și se vindecă rapid. Ca și în cazul metodei de transplant de păr DHI, nu trebuie să așteptați ședințe. În timpul acestei proceduri, medicul dumneavoastră plasează foliculii de păr unul câte unul în zona de care aveți nevoie. Cu toate acestea, în cazul acestei metode, timpul de procesare durează de obicei 6-8 ore. După procedură, vă puteți continua cu ușurință viața de zi cu zi.

În afară de acestea, alte avantaje ale transplantului de păr cu FUE sunt:

Procesul de vindecare a zonei donatoare este mai scurt.
Deoarece nu se fac cusături după procedură, senzația de durere este minimă.
Nu vor exista urme de sutură în zona donatoare. Din acest motiv, dacă vă tăiați părul la foarte scurt timp, nu veți avea nicio urmă de transplant.
Există o sângerare mai mică în timpul procedurii.
Angajații care lucrează în meserii care necesită forță fizică se întorc mai devreme la serviciu.
Dacă nu întâmpinați nicio complicație după procedură.
Cu această metodă, medicul dumneavoastră poate, de asemenea, să colecteze foliculi de păr din diferite puncte ale corpului dumneavoastră.
Este singura formă de procedură pentru persoanele al căror scalp din zona cefei este subțire.

Tot Ce Trebuie Să Știți Despre Un Transplant de Păr FUE

Rata de succes a transplantului de păr FUE

Cercetările efectuate până în prezent au dovedit că rata de succes a transplantului de păr FUE este de 98%. Acest lucru se datorează utilizării stilourilor cu vârf de safir în timpul procesului. În același timp, deoarece procesul de vindecare este rapid, zona de proces nu este expusă la traume. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că nivelul de succes așteptat se bazează pe condiția ca medicul de transplant de păr și echipa medicală care efectuează procedura să aibă experiență și să fie pricepuți în efectuarea procedurilor FUE. De asemenea, este important ca pacientul să înțeleagă că procedura de transplant de păr FUE poate necesita mai mult de o ședință pentru a oferi o rată de succes mai mare și rezultate satisfăcătoare.

Transplantul de păr FUE în Turcia

Tratamentul de transplant de păr FUE este aplicat cu succes în Turcia. Motivul pentru acest lucru este că există medici foarte experimentați în acest domeniu. Procedurile de transplant de păr efectuate de medici cu experiență în centre de sănătate de calitate au o rată de succes de 98%. Numărul de clinici de calitate pentru păr din Turcia este, de asemenea, destul de mare. Echipa medicală care servește în aceste centre este formată din specialiști cu experiență în domeniu. Din acest motiv, transplantul de păr FUE se realizează cu mult succes în Turcia.

Transplantul de păr FUE Istanbul

Cel mai bun transplant de păr FUE din Turcia se realizează în Istanbul. Deoarece Istanbul este orașul metropolitan al Turciei și majoritatea medicilor experimentați deservesc aici. Prin urmare, procedurile de transplant de păr efectuate în Istanbul dau rezultate mult mai reușite. Clinica Erdem se numără printre cele mai bune clinici de păr FUE din Istanbul. Clinica Erdem se asigură că 98% dintre pacienți obțin rezultate fericite cu ajutorul tehnologiei sale avansate și a echipelor experimentate.

Costul transplantului de păr FUE

Mulți dintre pacienții care iau în considerare transplantul de păr caută „costul transplantului de păr FUE în Marea Britanie” și „costul transplantului de păr cu 5000 de grefe”. Costurile implanturilor de păr variază în funcție de câteva motive. În conformitate cu noile legi ale Ministerului Sănătății, este interzis să se împărtășească prețurile procedurilor medicale pe internet. Din acest motiv, nu vă putem oferi informații specifice despre prețuri. Cu toate acestea, este util să știți că aceste prețuri variază în funcție de calitatea centrelor de păr. Cu toate acestea, este de asemenea foarte important cât de experimentat este medicul dumneavoastră.

Puteți completa formularul de contact de pe pagina noastră de transplant de păr pentru a obține informații mai detaliate despre prețurile sau procedurile de transplant de păr.

Întrebări frecvente

Este transplantul de păr FUE permanent?
Transplantul de păr FUE, care este realizat cu succes cu tehnicile potrivite, este permanent. Cu toate acestea, pentru ca transplantul de păr să dea rezultate permanente, medicul dumneavoastră trebuie să efectueze procedura cu tehnicile potrivite. Din acest motiv, cel mai important lucru pe care ar trebui să îl cercetați din momentul în care vă decideți să vă supuneți procedurii este cel mai bun medic de transplant de păr care va efectua această procedură.

Arată FUE natural?
După această procedură, nu rămân cicatrici. Cu toate acestea, veți obține un aspect mai natural cu tehnica FUE în comparație cu alte tehnici de transplant de păr. Cu toate acestea, înainte de procedură, medicul dumneavoastră ar trebui, de asemenea, să vă determine foarte bine linia părului din față. Linia frontală a părului are un mare efect asupra obținerii unui aspect natural după transplantul de păr.

Cât durează transplantul FUE?
Acest proces durează aproximativ 6-8 ore. Cu toate acestea, această perioadă variază de la un pacient la altul. Sau poate varia în funcție de viteza de procesare a medicului și de nevoile pacientului.