Pentru Transplantul de Păr: Cele Mai Exacte Lucruri Pe Care Trebuie Să Le Știi

Un transplant de păr este o procedură pe care trebuie să o adaptați în funcție de timp, loc și situație. Iată câteva sfaturi pentru transplantul de păr pe care poate nu le știi.

Cea mai exactă vârstă pentru transplantul de păr

Deoarece cauza căderii părului la oameni este diferită. Determinarea vârstei potrivite când vine vorba de transplantul de păr va fi diferită pentru fiecare persoană. Deoarece procesul de pierdere a părului trebuie să se termine. De asemenea, modelul de calviție trebuie determinat în prealabil. Pentru aceasta, este imperios necesar să consultați un specialist. După ce se fac examinările și testele necesare. Medicul ia în considerare cauza căderii părului și starea fizică a persoanei și ia decizia finală în consecință. Ca urmare, rata de succes la locul de muncă va crește, iar rezultatele vor fi frumoase și satisfăcătoare

În general, vârsta minimă pentru asta la bărbați și femei este de 18 ani. Pentru că sub 18 ani creșterea și maturitatea încă se desfășoară. Așa că experții recomandă să nu faceți niciodată un transplant de păr înainte de această vârstă. Persoanele care fac acest lucru la o vârstă foarte fragedă vor avea din nou pierderi de păr în timp. Dar banca de păr și-a pierdut rădăcinile. Ca urmare, productivitatea muncii se va îmbunătăți, iar rezultatul final va fi frumos și satisfăcător.

Cel mai exact moment pentru un transplant de păr

Nu este important din punct de vedere tehnic în ce anotimp are loc transplantul de păr Doar în anotimpurile în care pierderea părului se accelerează, densitatea părului poate scădea. Persoana poate evalua această situație în funcție de propria structură a părului și se poate adresa medicului pentru transplant. Unii medici spun că expunerea la soare este necesară în operațiile de transplant de păr pentru aplicarea în zona frunții și a coroanei și susțin că cel mai bun moment pentru această procedură este toamna.

În anumite perioade, poate exista o densitate excesivă în centrele de transplant de păr. Poate fi mai corect să așteptați ca această densitate să treacă și să vă faceți transplantul de păr într-o perioadă mai liniștită. Pentru că în cazurile în care densitatea este mai mică, un solicitant de operație de transplant de păr mai atent este posibil pentru persoana respectivă.

Pentru Transplantul de Păr: Cele Mai Exacte Lucruri Pe Care Trebuie Să Le Știi

Cel mai exact sezon

Nu există un anotimp special pentru această operație, iar procesul de transplant de păr este ușor de realizat 12 luni pe an. Doar în unele luni și tranziții sezoniere, pierderea părului poate crește sau scădea în funcție de individ. fiecare persoană va verifica momentul acceptabil pentru transplantul de păr prin observarea acestei metode în pas cu propria structură a părului.

Atunci când decideți când să plantați, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont. Este important de știut că persoanele care decid să facă această operație în timpul verii trebuie să stea departe de înot și de soare timp de 10 zile după operație. Iarna, ar trebui să vă protejați capul de frig purtând pălării din bumbac și pălării care nu strâng după intervenția de transplant de păr.

După operația de transplant de păr, cruste ușoare și roșeață pe piele ar trebui să stea departe de expunerea la razele solare excesive în timp ce se află în procesul de vindecare.

Aveți nevoie de mai multe informații? Vă rugăm să completați formularul de contact de pe site-ul nostru pentru a ajunge la noi!

Întrebări frecvente

Este transplantul de păr bun pentru păr?
Operația de transplant de păr poate fi o alternativă viabilă pentru cei care se confruntă cu subțierea sau pierderea părului. S-ar putea să nu fie un tratament semipermanent pentru tăierea părului, însă va facilita multor persoane redobândirea plenitudinii părului și a încrederii.

Este transplantul de păr 100 de succes?
Grefele trebuie să supraviețuiască și să se adapteze la noile regiuni în care sunt transplantate pentru ca transplantul de păr să aibă succes. Studiile clinice arată că 85-95 la sută din toate grefele implantate înfloresc în noua lor locație.

Ceapa poate face să crească din nou părul?
Cercetătorii au descoperit că creșterea părului a început după două săptămâni de aplicare a sucului de ceapă de două ori pe zi pe scalp. Peste 74 la sută dintre persoane au avut o oarecare regenerare a părului după patru săptămâni, iar aproximativ 87 la sută au avut o regenerare a părului după șase săptămâni.