Căderea Părului

Orice femeie care are grijă de frumusețea ei, își dorește ca părul ei să arate sănătos și îngrijit. Deși se acordă îngrijirea necesară, părul se poate usca și rupe în timp. Ruperea părului este o problemă a părului care se întâmplă aproape fiecărei femei.

Dacă nu se iau măsuri de precauție pentru ruperea părului, părul va avea un aspect lipsit de viață și palid și își va pierde aspectul sănătos. Prin urmare, în primul rând, trebuie determinați factorii care cauzează uscarea și ruperea părului și trebuie luate măsurile de precauție necesare în consecință.

Corpul nostru are nevoie de anumite vitamine și minerale pentru sănătatea părului. Acestea pot fi enumerate ca fier, zinc, biotină, cheratină și vitamina B7. Dacă doriți să aveți un păr sănătos, trebuie să vă asigurați că aceste vitamine și minerale nu sunt deficitare în corpul dumneavoastră. Dacă părul tău nu are o problemă cauzată de lipsa acestor vitamine și minerale, cele mai responsabile pentru fracturi sunt procedurile aplicate părului.

Simptomele ruperii părului

Părul deteriorat are un aspect palid și lipsit de strălucire, iar când este udat apar încurcături.
Culoarea se estompează rapid sau este prea absorbită de păr.
Părul este uscat.
Nu are elasticitate, se rupe ușor.
Este în mare parte poros.

Căderea Părului

Cum să prevenim?

Cea mai simplă metodă de prevenire a ruperii părului este de a păstra cât mai mult posibil starea naturală a părului.
Nu vă strângeți bine părul și nu folosiți agrafe de păr elastice.
Părul este mai fragil atunci când este umed. Prin urmare, aveți grijă să nu vă pieptănați părul când este ud.
Evitați pe cât posibil aplicațiile chimice, cum ar fi vopseaua și permanentul.
Pentru a vă proteja sănătatea părului, tundeți-l la intervale regulate.
Folosiți întotdeauna un pieptene cu dinți largi. Astfel, preveniți electrizarea în părul dumneavoastră și efectele nocive ale pieptenilor din plastic și ale pieptenilor cu dinți frecvenți.
Evitați să vă spălați părul cu apă fierbinte. Pentru că apa fierbinte nu numai că perturbă echilibrul ph-ului din părul tău, dar face ca părul să se usuce și să se electrizeze. Acest lucru cauzează formarea de fracturi.
Aveți grijă de părul dumneavoastră cu uleiuri naturale la intervale regulate. Astfel, vă veți asigura că părul dumneavoastră este revitalizat și că părul devine mai rezistent la rupere.

Pentru a avea mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru; Clinica Erdem și să completați formularul de contact pentru a ajunge la noi.