Calculator de Grefă de Păr

Calculatorul exact al grefei de păr este foarte important în procedurile de transplant de păr. Trebuie să îi spuneți medicului dumneavoastră toate așteptările dumneavoastră, astfel încât să puteți decide de câtă grefă aveți nevoie. După întâlnirea cu un medic cu experiență, se stabilește numărul de grefe de care aveți nevoie. Am conceput un contor de grefe mai jos de dumneavoastră. Folosiți contorul ținând cont de zonele scalpului dumneavoastră care s-au diluat ca urmare a căderii părului. Cu acest contor, puteți estima de câte grefe ați putea avea nevoie pentru transplantul de păr în Turcia.

Ce este transplantul de păr?

Transplantul de păr este procesul de transplantare a foliculilor de păr luați din zonele de ceafă ale persoanelor care au probleme de cădere a părului și chelie în zona problematică. Rădăcinile care urmează să fie transplantate în cadrul transplantului de păr sunt selectate dintre rădăcinile sănătoase și puternice, care este puțin probabil să fie vărsate. Cu alte cuvinte, persoana care va face transplantul de păr nu trebuie să fie complet cheală.

Ce este transplantul de păr FUE?

Una dintre cele două metode de transplant de păr utilizate în mod obișnuit este transplantul de păr cu tehnica FUE. În această tehnică, procesul este aplicat cu ajutorul unor stilouri cu vârfuri de safir. Fue este prescurtarea de la Follicular Unit Extraction (extracția unităților foliculare). În această metodă, foliculii de păr sunt implantați în zona dorită, luându-i unul câte unul din regiunea selectată ca regiune donatoare, adică separându-i de piele.

Ce este transplantul de păr DHI?

DHI este procesul de prelevare din zona donatoare cu ace speciale făcute pentru DHI și plasarea lor în zona care urmează să fie implantată cu același ac în 1-2 minute. Cu această metodă, pacientul nu trebuie să se radă. Cu toate acestea, cu tehnica DHI, procesul durează puțin mai mult. De exemplu, în tehnica FUE, 4000 de grefe de păr sunt suficiente pentru 6-8 ore pentru un transplant. Cu toate acestea, în tehnica DHI, acesta poate fi finalizat în două zile, cu condiția să fie intermitent pentru această procedură.

Puteți citi blogul nostru intitulat „Transplantul de păr DHI și FUE: Care este mai bun?” pentru a afla mai multe despre tehnicile DHI și FUE.

Ce este grefa de păr?

Înțelesul de grefă de păr este un nume general dat în limbajul medical țesuturilor prelevate pentru a fi transplantate în altă parte a corpului. În transplantul de păr, este folosit pentru foliculii de păr luați împreună cu țesutul înconjurător. Între 25 și 30 de grefe de păr pe cm2 pot fi plantate în cadrul procedurilor de transplant de păr.

Întrebarea pe care o pun adesea pacienții care doresc să se supună acestei proceduri este „cât costă fiecare grefă de păr”. Conform standardelor mondiale, calculul în prețul grefelor se calculează pentru fiecare grefă ce urmează a fi plantată. Unele centre de transplant de păr stabilesc un anumit număr de grefe și stabilesc prețurile în funcție de acest număr. Firește, este puțin probabil să întâlniți aceleași prețuri în fiecare centru la care vă adresați.

Cât costă o grefă de păr?


Calculator de Grefă de Păr

Centrele de transplant de păr care oferă prețul transplantului de păr cu calculul grefei în transplanturile de păr fac în general transplant de păr cu 3000 de grefe chiar dacă este posibil. Acestea oferă un preț între 2490 € și 5000 € pentru aceste transplanturi de păr cu 3000 de grefe. Costurile pentru grefa de păr în Turcia variază în funcție de anumite condiții. Aceste condiții sunt de obicei:

Calitatea clinicii în care se va efectua procedura,
Dispozitivele și infrastructura tehnologică deținute de clinică,
Experiența medicului,
Numărul de grefe.

Ce suprafață acoperă 3000 de grefe?

Așa cum am menționat mai sus, prețurile oferite pentru grefele de păr variază în funcție de anumite condiții. Experiența medicului care vă va efectua procedura este foarte importantă. În același timp, trebuie să vă asigurați că clinica la care mergeți este una de talie mondială. De asemenea, este important de câte grefe aveți nevoie. Deoarece costurile pentru grefele de păr variază în funcție de numărul de grefe care urmează să fie plantate. De obicei, centrele de implant de păr oferă un preț între 2490 € și 5000 € pentru aceste 3000 de grefe de păr.

Ce cantitate de grefe de păr este potrivită pentru mine?

Una dintre întrebările pe care mulți pacienți care au nevoie de transplant de păr se întreabă în primul rând este „de câte grefe de păr am nevoie”. Cu toate acestea, nevoile pot varia de la o persoană la alta. Prin urmare, nu există un număr standard de grefe stabilit pentru toată lumea. În plus, sunt necesare cel puțin 500 de grefe pentru o pierdere foarte mică de păr. Puteți utiliza calculatorul de grefe pe care l-am pregătit pentru dumneavoastră pentru a estima de câte grefe aveți nevoie. Cu toate acestea, pentru a lua decizia corectă, trebuie să contactați un medic specialist.

Este posibil un număr nelimitat de grefe în transplantul de păr?

Din păcate, niciun pacient cu transplant de păr nu poate avea grefe de păr nelimitate. Deoarece numărul maxim de grefe care pot fi transplantate pentru mulți pacienți este de 5000 sau 7000. În cazul grefelor plantate mai mult decât atât, zona donatoare primește multe daune și aceste daune nu pot fi reparate. Vă recomandăm să țineți cont de aceste informații în timpul calculatorului de grefe în clinica unde veți face transplantul de păr.

1 grefă echivalează cu câte fire de păr?

Un alt aspect de care sunt curioși cei care vor să își facă această procedură este câte fire de păr are o grefă. O altă problemă este că persoanele care vor să facă această procedură sunt curioase să afle câte fire de păr are o grefă. Această întrebare este căutată pe site-urile web sub forma 1 grefă = cât de multe fire de păr.

Într-o grefă există aproximativ 2 până la 3 fire de păr. De exemplu, 3000 de grefe înseamnă 5000-7000 de foliculi de păr. Calculul grefei înainte de transplantul de păr este efectuat de medici pentru a determina de câte grefe are nevoie persoana respectivă. Transplantul de păr trebuie efectuat în contingență cu un medic specializat în calculul grefelor, cunoscut și sub numele de calculator al densității transplantului de păr.

Transplantul de păr cu 500 de grefe vs 5000 de grefe

Modul în care se aplică procedura de transplant de păr în general este același pentru fiecare pacient. Cu toate acestea, numărul de grefe variază de la o persoană la alta. Dacă v-ați confruntat cu multe probleme de cădere a părului, este posibil să aveți nevoie de mai multe grefe. În cazurile în care o persoană poate avea 1.000 de grefe de păr, aceasta va fi diferită față de o persoană cu o problemă similară de cădere a părului. Pentru că vor exista diferențe între ambii pacienți, cum ar fi dimensiunea și forma scalpului. În mod natural, un transplant de păr de 2300 de grefe durează mai mult decât 1000 de grefe de păr. Prin urmare, procesele dintre pacienți pot varia.

Calculatorul de grefe de grefe pentru transplantul de păr din Turcia


Calculator de Grefă de Păr

Calculatorul de costuri pentru grefa de păr în Turcia variază în funcție de anumite motive. Dar, în orice caz, este foarte potrivit pentru țările europene. Acesta este unul dintre motivele pentru care pacienții aleg în cea mai mare parte Turcia pentru transplantul de păr. Este faptul că ei primesc servicii de foarte bună calitate la prețuri foarte accesibile.

Aceste prețuri se încadrează în intervalele pe care le-am menționat mai sus. Este posibil să aveți parte de prețuri mai mari sau mai mici din diferite motive. Cu toate acestea, dacă auziți cotații sub standard, vă recomandăm să nu alegeți acel centru. Pentru că centrele care oferă servicii de calitate și lucrează cu medici cu experiență nu lucrează la prețuri sub standarde.

Cum arată o grefă de păr dislocată?

Grefele pot fi dislocate după transplantul de păr ca urmare a faptului că nu este protejată corespunzător zona de operație. Prin urmare, trebuie să urmați în totalitate instrucțiunile medicului dumneavoastră după transplantul de păr. Cel mai decisiv semn al unei grefe ieșite este sângerarea. Dacă există o sângerare în timp ce grefele sunt încă noi sau dacă se aplică o lovitură în zona respectivă, probabil că grefele vor cădea. Prin urmare, trebuie să vă protejați foarte bine zona de operație, mai ales în prima lună.

Întrebări frecvente

Cât de mult acoperă 3000 de grefe de păr?

Prețurile indicate pentru grefele de păr variază în funcție de anumite condiții. Experiența medicului care vă va efectua procedura este foarte importantă. În același timp, trebuie să vă asigurați că clinica la care mergeți este una de talie mondială. De asemenea, este important de câte grefe aveți nevoie. Pentru că costurile grefelor de păr variază în funcție de numărul de grefe care urmează să fie plantate. De obicei, centrele de implant de păr oferă un preț între 2490 € și 5000 € pentru aceste 3000 de grefe de păr.

Cum se calculează numărul de grefe pentru un transplant de păr?

Există aproximativ 2-3 fire de păr într-o grefă. De exemplu, 2000 de grefe înseamnă 4000-6000 de foliculi de păr. Calculul grefelor înainte de transplantul de păr este efectuat de medici pentru a determina de câte grefe are nevoie persoana respectivă.

Cât timp durează ca grefele de păr să fie sigure?

De fapt, pentru ca grefele să fie deteriorate după a zecea zi, trebuie fie să vă loviți puternic în cap, ceea ce face ca acestea să sângereze și să iasă, fie să apucați grefa și să o scoateți singur. Dacă nu faceți aceste lucruri, nu veți avea nicio problemă. Timpul necesar pentru ca grefele să fie complet sigure este de aproximativ o lună.