Procesul de Creștere a Transplantului de Păr

Transplantul de păr este transplantul de foliculi de păr provine de la ceafă în zona în care există revărsări. Deoarece este o procedură chirurgicală, este foarte important unde, cum, de către cine și prin ce metodă de transplant de păr trebuie să se realizeze. În acest articol, vom vorbi despre ceea ce veți întâlni în tha fază a procesului de creștere a tansplantului de păr.

Înainte de procesul de creștere a transplantului de păr

Înainte de transplantul de păr, cauzele căderii părului sunt importante; Se stabilește dacă este permanentă sau temporară. Un test de sânge este o chestiune importantă pentru a verifica dacă există boli infecțioase și cronice. Expertul va decide cât de mulți foliculi de păr ar trebui să planteze în zona de tratament și a verificat dacă cantitatea de la ceafă corespunde numărului de foliculi de păr necesar. Dacă nu, foliculii de păr luați de sub braț, de la piept și de la barbă vor fi în plan. Expertul urmărește un aspect natural, ținând cont de trăsăturile feței.

Tehnici de transplant de păr

Metodele de transplant de păr sunt următoarele:

Tehnica de transplant de păr FUE

Această tehnică este convenabilă persoanelor cu pierdere avansată a părului. Procedura se realizează prin plasarea foliculilor de păr puternici proveniți de la ceafă în canalele deschise în piele. În tehnica de transplant de păr FUE, părul trebuie ras. În calitate de donator, procesul de colectare a foliculilor de păr de la ceafă durează 2-3 ore. Expertul trebuie să selecteze cu atenție foliculii de păr. După aceea, procesul de deschidere a canalelor este pe drum. Acest proces, durează 2,5-3 ore. Între 3000-6000 de rădăcini pot fi plantate în canalele deschise prin tehnica de transplant de păr FUE.

Tehnica de transplant de păr DHI

Motivul pentru care această tehnică atrage atenția este că se poate face fără ras și fără caneluri. Cu toate acestea, este convenabilă pentru persoanele cu o pierdere mai mică de păr. Experții pot planta 2000-35000 de grefe de la ceafă. Datorită stiloului său special, este mai convenabilă decât FUE în reglarea unghiului și densității părului transplantat. Deoarece anestezia locală este disponibilă în ambele tehnici, durerea nu este de așteptat în timpul procedurii.

Procesul de Creștere a Transplantului de Păr

Cum funcționează procesul post-transplant de păr?

Cum decurge procesul de creștere a transplantului de păr este unul dintre cele mai curioase subiecte. Oamenii vor să știe când se vor întoarce la viața de zi cu zi și ce ar trebui sau nu să facă în acest proces.

Deoarece transplantul de păr nu necesită copci, nu există cicatrice.
Primele 7 zile după operație sunt foarte importante. Este important să urmați instrucțiunile date împotriva riscului de infecție. Evitați locuri precum apa fierbinte, baia turcească, sauna.
În timpul procesului de vindecare a rănilor pot apărea roșeață. Pentru a nu crește roșeața, este necesar să protejați zona tratată de lumina soarelui.
Este posibil să se simtă mâncărime în primele 15 zile. Cu toate acestea, zona tratată nu trebuie să aibă mâncărimi.
În timp ce perioada de recuperare este de 10 zile pentru FUE, aceasta este de 5-6 zile pentru tehnica de transplant de păr DHI.
Vă puteți întoarce la viața de zi cu zi imediat. Cu toate acestea, experții vă recomandă să stați acasă timp de 3-4 zile, să beți multă apă și să stați departe de sare. Pe de altă parte, dacă lucrați sau studiați, puteți obține un raport medical timp de 7-10 zile.
În funcție de sensibilitatea organismului pacientului, pot apărea umflături la nivelul scalpului și al feței. Umflătura scade în 3-4 zile.
Părul nu trebuie să intre în contact cu apa timp de câteva zile. După aceea, vă puteți spăla cu șamponul recomandat.
În primele 10 zile, poate apărea căderea pielii. Cojile nu trebuie niciodată smulse cu mâna.
În primele câteva săptămâni, părul transplantat cade cu o cădere de șoc. Aceasta este o situație normală. Părul începe să crească din nou la 3-4 luni după transplant.
Este posibil ca părul transplantat să nu crească uniform la început. Acest lucru nu reprezintă o problemă. Este nevoie de 8-10 luni pentru ca faza de creștere să se încheie și părul să crească.

Personalul nostru experimentat aplică procesul de transplant de păr într-un mod foarte detaliat și util. Vă rugăm să ne contactați prin intermediul site-ului nostru pentru a afla mai multe!

Întrebări frecvente

Cât durează ca părul transplantat să crească?
La șase până la nouă luni după operație, veți experimenta din nou noul păr al dumneavoastră.

Se poate accelera creșterea transplantului de păr?
Pentru a accelera procesul; este important să aveți grijă de dieta dumneavoastră, să beți multă apă, să nu folosiți pălării sau orice altă acoperire pe cap vă va ajuta.

Când se va îngroșa transplantul meu de păr?
Există o etapă care se numește perioada de mărire și este la 6. lună după operație.