Tratamentul Părului: Când Și de Ce?

Tratamentul părului este un grup diferit de proceduri care are ca scop prevenirea căderii părului. În condiții normale, aproximativ 50-100 de fire de păr se desprind în fiecare zi, terminându-și viața, iar un fir nou îi ia locul. O creștere a acestui număr sau o subțiere a firului de păr determină o scădere a volumului părului și o subțiere a acestuia.

Care sunt cauzele unei căderi anormale de păr?

Cele mai frecvente cauze ale căderii anormale a părului sunt factorii genetici și hormonali, dieta necorespunzătoare, stresul, perioada de după sarcină și deficiențele de vitamine. De asemenea, bolile de piele care provoacă ruperea părului sau deteriorarea rădăcinilor, precum și unele boli sistemice, în special infecțiile, anemia și bolile tiroidiene, pot provoca, de asemenea, căderea părului.

Tipuri de tratament pentru păr

După dezvăluirea factorilor care determină căderea părului în tratament, expertul trebuie să selecteze cele mai potrivite alternative de tratament pentru cauza respectivă. Este posibil să se inverseze căderea părului cu tratamente pentru cauza detectată.
În tratamentul căderii părului, pe lângă tratamentele medicale, există și tratamente auxiliare care stopează căderea părului, accelerează circulația sanguină a scalpului și cresc nutriția acestuia.

Tratamentul părului

Aplicarea părului constă în îmbogățirea sângelui provenit de la persoană în ceea ce privește trombocitele, prin separarea acestuia în componentele sale după un proces de centrifugare. Odată cu procesul de centrifugare, experții separă componentele bogate în trombocite din sânge de celelalte componente. Experții injectează soluția specială pregătită în zona păroasă cu ajutorul unor ace cu vârfuri foarte fine. În procesul de tratare a părului, se aplică 4-6 ședințe cu intervale de 1-2 săptămâni. Timpul de procesare este de aproximativ 30-45 de minute în medie. Este nevoie de sesiuni repetate după tratament.

Aceste repetări este posibil să se facă la fiecare 2 luni sau 3 luni, în funcție de nevoile persoanei. Ulterior, va fi suficient să se aplice o dată pe an. Cel mai important avantaj al acestei metode este că plasma provine din sângele pacientului, deci este o aplicație foarte sigură și nu prezintă riscul de alergii. , Dacă este necesar, este posibil să se aplice în combinație cu mezoterapia capilară pentru a crește efectul.

Ce persoane sunt candidate pentru acest tip de tratament al părului?

Subțierea părului la bărbați (androgeneticalopecia), În cercetările în jurul bărbaților, tratamentul precoce are mai mult succes.
Înainte sau după transplant, mulți doresc să își păstreze părul existent,
Tracțiunea (din cauza tragerii) se revarsă pe frunte în cazul difuzalopeciei, care este frecventă la femei (circumstanțe generale de cădere, cum ar fi după dietă, legate de stres, căderea sezonieră),
cei cu boala alopeciaareta (tegumente inelare),
Dacă aveți o vărsare postpartum,
Pacienții care au observat subțierea, fragilitatea sau pierderea luciului și a volumului părului lor.
Este posibil să se folosească dacă părul dumneavoastră crește încet, se rupe ușor și pare plictisitor și neîngrijit.


Tratamentul Părului: Când Și de Ce?

Ar fi bine de știut că nu este pentru cei care sunt:

Gravide și care alăptează,
Cele cu o boală imunologică, cele cu o boală autoimună care se află în perioada activă.
Pacienți cu cancer,
Diabetici neregulați,
Persoanele care urmează un tratament anticoagulant sau persoanele cu tulburări de sângerare,
Cei care au infecții sau inflamații în zona în care expertul efectuează tratamentul capilar,
Persoanele cu cicatricelalopecie nu sunt pacienți potriviți pentru mezoterapia capilară.

Tratamentul mezoterapiei părului

Mezoterapia se referă la un tratament suplimentar și alternativ aplicat sub forma unei injecții a unui medicament în stratul de piele obținut din mezoderm. De asemenea, se definește pentru a trata căderea părului, precum și boli cum ar fi întinerirea facială și celulita. Experții pregătesc medicamente de mezoterapie pentru fiecare tratament constând într-un amestec de diferite substanțe chimice.

Procesul de furnizare a nutrienților precum minerale, vitamine, unii antioxidanți și proteine de care celulele părului au nevoie în stratul mijlociu al pielii unde există foliculii de păr, poartă numele de mezoterapie capilară cu seringi care conțin ace sterile subțiri și de unică folosință pentru mezoterapie. La fel de important cu această metodă, experții transferă substanțele nutritive direct către foliculii de păr. Această metodă ușor de utilizat asigură o bună nutriție a celulelor părului și previne căderea părului.

Aplicarea se poate face manual sau cu ajutorul dispozitivelor computerizate. Utilizarea dispozitivelor computerizate este mai bună pentru o distribuție uniformă a medicamentului în fiecare zonă. Aplicarea utilizează ace de 2-4 mm. Cu această aplicație, experții aplică cu ușurință toate substanțele nutritive de care au nevoie celulele părului la nivelul scalpului. Se poate spune că este nedureroasă și că nu necesită intervenție chirurgicală.

Cum se aplică mezoterapia pe păr?

Deoarece căderea părului este o problemă comună, există diverse metode de tratament. De exemplu, căderea părului, transplantul de păr, tehnologia laser și multe alte tratamente. Mezoterapia este una dintre metodele de tratament este în scopul de a preveni căderea părului și de a oferi un păr sănătos. De asemenea, Acesta stimulează mezodermul pentru a reduce foarte mult pierderea de plângeri. Înainte de mezoterapia părului, după un masaj special aplicat pe scalp, pielea este înmuiată prin termoterapie (aplicarea de abur).

Atunci când experții aplică mezoterapia pentru păr, ei pregătesc amestecul chimic oferit în funcție de structura părului, de forma și densitatea căderii și de rata de uzură. În consecință, acești compuși includ stimulatori ai circulației sanguine, vitamine și diverse oligoelemente. Amestecul preparat este administrat în stratul mijlociu al pielii cu ajutorul unui microinjector cu ace sterile de mezoterapie la capăt.

Mezoterapia se face manual sau cu medicamente mezoterapeutice. Cu toate acestea, este foarte dificil și consumator de timp să se ajusteze doza de medicament și să se aplice uniform pe suprafața scalpului în timpul aplicării manuale. Un pistol de mezoterapie controlat de un computer poate fi aplicat pe întregul scalp mai ușor și mai uniform. Doza de medicament poate fi vizualizată pe un ecran de computer.

Pentru a avea mai multe cunoștințe despre tratamentul părului vă rugăm să vizitați site-ul nostru.