Câte Grefe Pot Fi Transplantate Într-O Singură Ședință?

Grefa este denumirea zonei în care se află o cantitate mică de piele, împreună cu foliculii de păr. Există aproximativ 2-3 foliculi de păr într-o grefă. De exemplu, 2000 de grefe înseamnă 4000-6000 de foliculi de păr. Înainte de un transplant de păr, calculul grefonului este făcut de medici și se stabilește de câte grefe are nevoie persoana respectivă. Apoi, se prelevează grefe din zona donatoare situată în spatele capului, între cele două urechi, pentru a respecta această cantitate și se transferă în zonele necesare.

Ce este un transplant de păr?

Transplantul de păr este procesul de transplantare a foliculilor de păr puternici luați din zona donatoare în zona cu raritate sau chelie. Odată cu dezvoltarea tehnologiei și inventarea de noi dispozitive, s-a asigurat că pacienții obțin rezultate mai naturale la începutul anilor 1990.

Astăzi, ratele de succes sunt destul de ridicate în transplantul de păr cu ajutorul tehnicilor potrivite. Cu toate acestea, numărul de grefe care urmează să fie transplantate în timpul procesului este, de asemenea, foarte important. Procedurile efectuate asupra pacienților sunt calculate ca fiind costul fueului pe grefă, de exemplu. Prin urmare, cu cât aveți nevoie de mai multe grefe, cu atât taxa pe care o veți plăti va crește în mod corespunzător.

Ce determină câte grefe sunt necesare pentru un transplant de păr?

Acest calcul se face, de obicei, pe baza numărului de grefe de care are nevoie pacientul. Medicul dumneavoastră stabilește cantitatea de grefă care trebuie transplantată în timpul procedurii în funcție de rata de chelie. Grefa este denumirea zonei în care se află și o cantitate mică de piele împreună cu foliculii de păr. Există aproximativ 2-3 foliculi de păr într-o grefă. De exemplu, 2000 de grefe de păr înseamnă 4000-6000 de foliculi de păr.

Câte grefe sunt necesare pentru un cap întreg?


Câte Grefe Pot Fi Transplantate Într-O Singură Ședință?

Această jumătate din față a capului are o dimensiune medie de 100 cm2. În medie, veți avea nevoie de 4.000 de grefe de transplant de păr sau de maximum 6.000 de grefe pentru o jumătate de cap de păr. Acest număr va fi stabilit după examinarea medicului dumneavoastră. Medicul dumneavoastră va stabili de câte grefe aveți nevoie în timpul examinării.

Cu toate acestea, costul transplantului de păr pe grefă poate varia în fiecare dintre centrele de păr. Printre motivele pentru acest lucru se numără calitatea centrului de transplant de păr și cât de experimentat este medicul dumneavoastră. Cu alte cuvinte, transplantul de păr cu 4000 de grefe este la un anumit preț într-un centru, în timp ce un alt centru de păr vă poate oferi un preț diferit.

Câte grefe sunt necesare pentru o jumătate de cap?

Așa cum am menționat mai sus, câte grefe sunt necesare variază de la persoană la persoană. Există un număr mediu de grefe de care pacienții au nevoie pentru o jumătate de cap. În medie, veți avea nevoie de 2000 de grefe de transplant de păr sau de maxim 3000 de grefe de transplant de păr pentru o jumătate de cap.

Câte grefe pentru linia părului?

Numărul de grefe pentru linia părului din față variază în funcție de cât de adâncă este zona liniei părului. Această zonă este de obicei între 10cm2 și 30cm2. Pentru o astfel de zonă, este posibil să aveți nevoie și de 500 până la 1500 de grefe.

Costul grefelor de păr

Unul dintre cele mai importante aspecte în procesul de transplant de păr este costul grefei de păr. Costurile medii ale transplantului de păr sunt determinate în funcție de standardele mondiale. Cu toate acestea, în special în Turcia, prețurile de transplant de păr sunt mult mai accesibile decât în alte țări. Motivul pentru acest lucru este că moneda este scăzută în comparație cu alte țări.

Costul transplantului de păr cu 5000 de grefe

Prețul pe care centrul de păr vi-l va recomanda pentru un transplant de păr pe tot capul sau pe jumătate de cap variază. De exemplu, costul transplantului de păr cu 5000 de grefe nu este același cu costul transplantului de păr cu 2000 de grefe. Acest lucru se datorează faptului că medicul dumneavoastră va efectua procedura pentru o perioadă mai lungă decât aveți nevoie. Cu cât aveți nevoie de mai multe grefe, cu atât mai atent și într-un timp mai îndelungat medicul dumneavoastră va finaliza procedura.

Transplant de păr Istanbul

În special tehnicile de transplant de păr FUE și DHI sunt tehnici aplicate frecvent în Istanbul. Cu toate acestea, pacienții trec prin procesele de transplant de păr înainte și după într-un mod foarte confortabil. Cele mai bune centre de păr din Turcia le puteți găsi în Istanbul. Pentru că cei mai experimentați medici servesc de obicei în acest oraș.

Clinica Erdem, pe de altă parte, oferă pacienților săi servicii de transplant de păr de mulți ani, fiind un centru de sănătate bine cunoscut în Istanbul. Cu toate acestea, cel mai mare motiv pentru care pacienții din străinătate preferă centrul de transplant de păr Erdem Clinic este faptul că 98% dintre pacienții care au mai făcut procedura aici au obținut rezultate fericite.

Dacă doriți să calculați de câtă grefă aveți nevoie, puteți folosi butonul de calcul al grefei de păr din articolul nostru intitulat „Calculator de grefă de păr”.

Întrebări frecvente

Ce este o grefă de păr?

Grefa este denumirea dată procesului de transplantare a țesutului necirculator al unei ființe vii într-o altă regiune. Aici, la fel cum pot fi transportate țesuturile unei ființe vii, și țesuturile unei alte ființe vii care nu au circulație sanguină pot fi transportate la o altă ființă vie.

Cât durează grefa de păr?
Grefele de păr transplantate rămân cu dumneavoastră pe viață. Cu toate acestea, durata de viață a grefelor de păr este determinată de calitatea procedurii efectuate de medicul dumneavoastră. Cu alte cuvinte, în cazul unui transplant de păr reușit, realizat cu tehnicile potrivite, grefele dumneavoastră vor fi permanente pentru toată viața.

Este grefa de păr permanentă?
Așa cum am menționat mai sus, pentru ca grefele să fie permanente, medicul dumneavoastră trebuie să fi efectuat o procedură de transplant de păr foarte bună. În același timp, în primele luni veți avea o problemă de revărsare numită revărsare de șoc. Acest lucru este normal. Este, de asemenea, temporară. După ce faza de cădere a părului este finalizată, foliculii de păr noi și sănătoși încep să crească. Noul dumneavoastră păr rămâne cu dumneavoastră pe viață.