Este Dureros Un Transplant de Păr?

Cea mai curioasă întrebare a pacienților care se gândesc la transplantul de păr este: „Este dureros un transplant de păr?”. Întâlnim și noi această întrebare foarte des. Cu toate acestea, ar fi greșit să spunem că această procedură este complet nedureroasă. Cu toate acestea, datorită tehnologiilor în curs de dezvoltare, riscurile ca pacienții să simtă durere în timpul procedurii au fost mult reduse. Dacă acordați atenție unor puncte importante din cadrul procesului, veți experimenta un proces foarte confortabil.

De ce este preferat transplantul de păr?

În general, la pacienții cu probleme de cădere a părului, pot apărea probleme de calviție în viitor. Cei mai mulți dintre pacienții care se lecuiesc de această problemă preferă transplantul de păr. Motivul este că după transplantul de păr se obține o rată mare de rezultate de succes. În același timp, faptul că rezultatele obținute sunt permanente face ca acest proces să fie foarte atractiv. 4

Cu toate acestea, recent, transplantul de păr Elon Musk a fost căutat foarte mult pe internet. Motivul pentru acest lucru este faptul că Elon Musk și-a pierdut părul și și-a făcut un transplant de păr ca soluție la acest lucru, ceea ce a atras atenția întregii lumi. Elon Musk a obținut rezultate pozitive după transplantul de păr. Această situație a crescut încrederea pacienților care se gândeau la transplantul de păr. Prin urmare, multe persoane care au probleme de calviție pot aplica cu ușurință la această procedură.

Este dureros transplantul de păr?


Este Dureros Un Transplant de Păr?

Plantarea părului este o aplicație care durează 5-6 ore. Procedura constă în transferul grefelor de păr sănătos prelevate din zona în care se află părul sănătos, care este partea superioară a gâtului, în zona rară. Deoarece în timpul procedurii se va aplica anestezie, nu se simte nicio durere. Cu toate acestea, este posibil să apară o durere de cap în urma procedurii, deși rar. Aceasta este o situație normală. În zilele următoare, pacientul intră rapid în procesul de vindecare și nu se mai simte nicio durere. În plus, același lucru este valabil și pentru transplantul de barbă sau transplantul de sprâncene.

Metode de transplant de păr

Trei metode diferite de înlocuire a părului sunt în general aplicate în întreaga lume. Acestea sunt:

Metoda FUT

Transplantul de păr FUT este procesul de îndepărtare a foliculilor de păr din zona donatoare într-o bandă. În cazul implanturilor de păr FUE, acest proces este asigurat prin colectarea foliculilor de păr individuali și transplantul de păr în zona de chelie. Benzile îndepărtate în tehnica FUT pot lăsa urme pe zona donatoare.

Metoda FUE

În transplantul de păr FUE, foliculii de păr sunt luați unul câte unul din regiunea selectată ca regiune donatoare, adică separați de piele și implantați în zona dorită. Foliculii de păr preluați din zona donatoare sunt transplantați în zona dorită unul câte unul, în același mod, nu colectiv.

Metoda DHI

Restaurarea părului DHI înseamnă „Transplant direct de păr”. În transplantul de păr DHI, grefele sunt colectate datorită stiloului medical numit Choi, care trebuie folosit doar de către experți, iar apoi părul prelevat cu acest stilou este plasat direct în piele, fără a deschide o incizie sau un canal.


Este Dureros Un Transplant de Păr?

Există durere după transplantul de păr?

Procesul de transplant de păr durează între 6-8 ore. Cu toate acestea, există câteva reguli pe care trebuie să le urmați înainte de această procedură, astfel încât să nu simțiți durere după procedură. Dacă nu respectați aceste reguli, acest proces foarte simplu poate fi inconfortabil pentru dumneavoastră. Înainte de toate, să vorbim despre cum decurge procesul de transplant de păr.

Atunci când vă decideți să faceți un transplant de păr, veți alege cea mai potrivită clinică pentru dumneavoastră. Apoi, când mergeți la clinică, medicul vă va examina și va stabili o zi potrivită pentru procedură. Procedura se face de obicei cât mai repede posibil, dar această perioadă poate dura uneori până la o săptămână. Acest lucru se datorează faptului că există unele aplicații pe care trebuie să le faceți cu o săptămână înainte de procedură. De exemplu, cofeina, restricționarea fumatului și a consumului de alcool sau renunțarea totală.

Pentru cel mai bun transplant de păr, ar trebui să încetați să luați diluanți de sânge sau medicamente similare cu cel puțin o săptămână înainte de procedură. Cu toate acestea, va trebui să urmați toate instrucțiunile medicului dumneavoastră. În afară de acestea, procesul dumneavoastră durează aproximativ 6-8 ore. În funcție de nevoile dumneavoastră, medicul dumneavoastră efectuează transplantul de păr în una sau două ședințe. Dacă o singură ședință este suficientă pentru dumneavoastră, vă puteți întoarce acasă. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceți după procedură este să vă protejați scalpul de impact. În același timp, trebuie să stați departe de zone precum sauna, piscina sau marea timp de o lună.

Prețurile transplantului de păr

O altă întrebare de care pacienții care se gândesc să își facă transplant de păr sunt cel mai curioși, în afară de întrebarea „Este dureros un transplant de păr?”, este întrebarea „Cât costă un transplant de păr?”. Prețurile pentru transplantul de păr variază de obicei în funcție de centrul în care va fi efectuată procedura. Acest lucru se datorează dispozitivelor de înaltă tehnologie pe care le au centrele de sănătate și experienței medicului care se află acolo. Cu toate acestea, costurile transplantului de păr în Turcia sunt mult mai accesibile decât în alte țări. Din acest motiv, majoritatea pacienților din străinătate preferă Turcia pentru transplantul de păr. Pentru că aici pot găsi posibilitatea de a obține atât un serviciu accesibil, cât și unul de foarte bună calitate.

Pentru mai multe informații despre procedurile de transplant de păr, ne puteți contacta completând formularul de pe pagina noastră de transplant de păr.

Întrebări frecvente

Este dureros să faci un transplant de păr?

Transplantul de păr nu este o operație dureroasă. Pentru o operație de transplant de păr nedureroasă și nedureroasă, se folosește anestezia locală, care se aplică cu succes în multe intervenții chirurgicale de astăzi. Datorită acesteia, pacientul nu simte nicio durere în timpul transplantului. Un alt avantaj al anesteziei locale este că nu vă adoarme în timpul operației.

Este dureroasă anestezia pentru transplantul de păr?

Această procedură se efectuează sub anestezie locală. Este posibil să simțiți o durere foarte ușoară în timpul anesteziei locale. Cu toate acestea, aceasta durează foarte puțin timp. Nu veți simți durere datorită anesteziei pe toată durata procedurii.

Cât de mult doare după un transplant de păr?

Durerea după un transplant de păr trece, de obicei, în 4-5 zile și durerea nu este severă. Trecerea senzației de somnolență poate varia. În timp ce aceasta dispare de obicei în 8-10 zile, senzația de amorțeală la unii pacienți poate continua până la o dată pe an.