Liposucție Vaser: Ce Este Important de Știut?

Liposucția vaser (Vaser Lipo), cunoscută și sub numele de liposucție vaser hi def, este o metodă de a lucra asupra grăsimii excesive regionale. În tehnica VASER, undele sonore ultrasonice sunt transmise în zona care urmează să fie studiată cu ajutorul unei canule introduse sub piele. Vibrațiile înalte create de undele sonore creează bule între celulele adipoase și separă celulele de țesutul conjunctiv tridimensional la care aderă.

După ce celulele adipoase sunt deplasate, acestea sunt scoase cu ușurință cu ajutorul metodei de aspirație pe care o cunoaștem. Energia ultrasunetelor este o energie foarte sigură; în timp ce deplasează celulele adipoase, nu deteriorează aceste celule sau nervii, vasele și țesutul conjunctiv din jur.

Undele sonore date de aparatul de liposucție vaser formează bule și separă grăsimea în celule.

Liposucția Vaser: Cum se aplică?

Liposucția clasică se bazează pe o soluție salină fiziologică administrată cu un medicament pentru anestezie locală. În plus, se fac mici incizii în zonele afectate și se introduc canule pentru a absorbi excesul de țesut adipos din aceste incizii, în timp ce se folosesc canule deosebit de subțiri pentru a proteja mușchii, nervii și vasele de sânge.

În liposucția Vaser, spre deosebire de liposucția normală, un lichid special este administrat țesutului adipos de către aparatul de liposucție Vaser și se asigură umflarea. Unda sonoră ultrasonică dată cu ajutorul unei canule speciale provoacă o explozie în aceste grăsimi umflate și aceste grăsimi se transformă în lichid. Grăsimile care se transformă din solide în lichide formează o structură mai omogenă. Cu ajutorul unor canule de aspirare, această grăsime este îndepărtată în exterior și scoasă din corp, iar liposucția vaser își face treaba.

Ca o alternativă la metodele de tratament Vaser Lipo, există liposucția asistată de jet de apă (WAL). În această metodă, liposucția se realizează cu un jet subțire de apă. Tehnologia de vibrații folosită aici funcționează cu ajutorul unei canule de vibrații. Această liposucție asistată de putere (Power Assisted Liposuction – PAL) este, de asemenea, un tip clasic de liposucție (liposucție).

Vaser Lipo nu este un tratament de slăbire pentru obezitate. În schimb, se aplică în cazul tulburărilor de distribuție a grăsimii sau pentru a corecta zonele cu probleme. Medicii noștri experimentați folosesc această metodă, care se bazează pe energia ultrasonică fără utilizarea căldurii, nu numai pentru a absorbi grăsimea, ci și pentru a modela corpul.

 

Liposucție Vaser: Ce Este Important de Știut

Cine este candidatul pentru această operațiune?

Pacienții care necesită îndepărtarea unor cantități mari de grăsime
Pacienții cărora este planificată o injecție de grăsime în aceeași ședință (fund, față etc.)
Bărbații cu ginecomastie
Pacienți de sex masculin care obișnuiau să aibă mușchi și grăsime deasupra acestora
Cei care sunt deja slabi și trebuie să facă liposucție în proporții precise
Pacienții care sunt planificați să aibă o subțiere aproape zero a țesutului adipos subcutanat
Pacienții cu lubrifiere la nivelul gambelor și gleznelor

Liposucția Vaser: Înainte și după

Înainte de intervenția chirurgicală de liposucție Vaser, se ia o probă de sânge de la pacient și se efectuează o analiză a stării de sănătate împreună cu o examinare EKG. În cadrul acestei examinări, se oferă informații și despre posibilele riscuri care pot apărea. În consecință, se ia decizia cu privire la operație.

Durata operației de Liposucție Vaser, care se efectuează sub anestezie generală în clinica noastră, variază în funcție de numărul și tipul de regiuni. Cu ajutorul unor tratamente speciale de reabilitare, cum ar fi drenajul limfatic sau tratamentele cu ultrasunete, puteți accelera procesul de vindecare și vă puteți relua activitățile obișnuite după doar câteva zile. Cicatricile chirurgicale nu ar trebui să fie expuse la lumina soarelui sau la radiații solare timp de două-trei luni. Urmând sfaturile medicilor noștri esteticieni după operație, vă asigurați că procesul de vindecare este sănătos și rapid.

Costul liposucției Vaser în Turcia

Este schimbabil în funcție de pachetele care includ transportul, accodomatia și, de asemenea, clinica pe care o alegeți. Costul Liposucției Vaser în Turcia este cu adevărat accesibil și este efectuat de personal medical cu experiență. Clinica Erdem este bucuroasă să vă răspundă la toate întrebările pe care le aveți în minte. Vă rugăm să completați formularul de contact de pe site-ul nostru pentru a ajunge la noi!