Umplerea Nazală: Fără İntervenție Chirurgicală

Umplutura nazală este o metodă de modelare a nasului fără intervenție chirurgicală. Nasul se află în mijlocul feței. Așa că se află de fapt în mijlocul conceptului de frumusețe. Un nas ideal pare, în general, ca fiind potrivit pentru proporția feței, fără arcadă și răsucit. Prin urmare, o mare parte din operațiile de chirurgie plastică constă încă în operații la nas. Riscurile pe care le implică operația și timpul necesar pentru edem. De asemenea, vânătăile care apar după operație să treacă. Acestea sunt cauzele care fac ca această decizie să fie dificilă.

În acest sens, plombele nazale au oferit recent o opțiune foarte ușoară și eficientă pacienților din punct de vedere estetic. Cu ajutorul plombărilor nazale, o creastă nazală arcuită poate fi îndreptată cu o mică injecție. În afară de aceasta, este posibil să se obțină un nas mai bine conturat și mai plăcut din punct de vedere anatomic în doar o jumătate de oră, cu plombele nazale care permit intervenția la părțile laterale și la vârful nasului.

Umpluturile nazale își găsesc zona de aplicare și în scopul îmbunătățirii aspectului după operații la nas pe care un expert le-a operat, dar care nu au putut da lucrul dorit din punct de vedere estetic. Ținând cont de faptul că nu orice operație la nas va satisface așteptările estetice ale pacientului, este clar că plombările nazale vor deveni tot mai populare în timp prin modificările pe care le oferă cu mici atingeri.

Cum se face plombarea nazală?

Este sigur că un specialist cu experiență ar trebui să facă plombarea nazală într-un cadru clinic. Pentru succesul aplicării plombării nazale, medicul și pacientul ar trebui să ajungă la un consens reciproc și ar trebui să ia decizia în conformitate cu anatomia. Aplicarea se face de obicei cu un ac, iar zona care urmează să fie aplicată este anesteziată cu o cremă anestezică. Pentru plombarea nazală se preferă un material de umplere care conține acid hialuronic și care are o consistență moale medie. Deși diferă de la o persoană la alta, cantitatea de material de umplere care trebuie folosită nu depășește de obicei un injector. Permanența este între 8-10 luni în medie.

Ce trebuie luat în considerare după aplicarea umpluturii nazale?

După plombarea nazală, medicul care efectuează aplicarea plombei plasează plombarea în mod corespunzător. Ulterior, pentru ca umplutura să își mențină forma, este necesar să nu se atingă prea mult zona în care există umplutura nazală. Presiunea aplicată pe această zonă în aceeași zi poate face ca umplutura să se disperseze și astfel să deterioreze aspectul estetic al acesteia. În aceeași zi, este necesar să nu expuneți zona la căldură, adică să evitați dușurile fierbinți și saunele. Deoarece obturația nazală se va așeza în țesuturi în câteva zile, nu va exista nicio îngrijire specială după aceea. Deoarece obturația nazală este o aplicație sub piele pentru un aspect estetic extern, aceasta nu afectează în niciun fel respirația.

Umplerea Nazală: Fără İntervenție Chirurgicală

Cine nu poate avea umplutură de nas?

Deși substanța folosită în timpul umplerii nazale nu are efecte secundare cunoscute, aplicarea umpluturii nu este destinată femeilor însărcinate și mamelor care alăptează. Deși nu are efecte secundare dovedite, nu trebuie aplicată niciodată la copiii sub 12 ani, decât dacă este necesar. De asemenea, umplerea nu este destinată celor cu probleme de coagulare, deoarece pot apărea sângerări în zona de aplicare. Nu este corect să o aplicați în perioada activă a unor boli precum tiroidita Hashimoto, boala Behçet și LES. Materialele de umplere nu trebuie aplicate celor care sunt alergici sau hipersensibili la materialul de umplere.

Este operația non-chirurgicală de umplere a nasului permanentă?

Este o metodă fără a face modificări în țesutul osos sau cartilaginos. Prin urmare, nu există o permanență pe viață a procesului. Umplerea nasului poate fi permanentă pentru o perioadă de până la 18 luni. Permanența procedurii de umplere a nasului variază în mod direct proporțional cu anumiți factori. Acești factori sunt:

Cum ar fi structura genetică a pielii pacientului, experiența clinicii și a medicului unde va avea loc aplicarea, tipul și calitatea materialului de umplere. Acești factori afectează în mod direct permanența aplicării. Atunci când plombarea nasului începe să își piardă efectul, este posibilă repetarea aplicării.

Echipa de profesioniști a Clinicii Erdem este pregătită să vă ajute în toate transferurile, accozițiile și tratamentele de care aveți nevoie în Turcia. Vă rugăm să completați formularul de contact pentru a ne permite să vă ajutăm.

Întrebări frecvente

Puteți adăuga filler la nări?
În orice zonă a nasului dumneavoastră se pot injecta materiale de umplutură pentru a-i schimba conturul. Dacă doriți să: neteziți umflăturile minore de pe nas, această metodă este eficientă. Să faceți vârful nasului dvs. mai vizibil.

Sunt plombele de umplere a nasului riscante?
Rinoplastia cu lichide, potrivit medicilor, nu merită pericolul. Procedura cunoscută sub numele de „rinoplastie lichidă” este promovată ca o alternativă rapidă și relativ nedureroasă la intervenția chirurgicală. Cu toate acestea, experții avertizează că există pericole semnificative, cum ar fi orbirea sau chiar moartea pielii din jurul locului de injectare.

Cât durează substanțele de umplere a nasului?
În funcție de produsul utilizat, substanțele de umplere injectabile pot dura 12-18 luni sau mai mult în jurul nasului. La majoritatea pacienților, efectele umpluturi durează 3-4 luni, dar chiar și atunci când este folosit, acesta reprezintă doar o mică parte din orice operație nechirurgicală la nas.