Părul Gras Și Transplantul de Păr

Motivul pentru care părul este gras este secreția excesivă de ulei la nivelul scalpului. Așadar, de ce crește secreția de ulei la nivelul scalpului? În perioadele în care hormonii capătă viteză, sarcina, tulburările hormonale și adolescența, deoarece hormonii lucrează rapid, apare o lubrifiere excesivă la nivelul scalpului. Alimentația dumneavoastră excesiv de condimentată, dezechilibrată și stresul pot provoca, de asemenea, o creștere a secrețiilor de ulei.

Deoarece scalpul gras îl va ajuta pe acesta să reziste, să crească și să se mențină sănătos, atunci când îl îngrijești cu disciplină și produse corecte, calitatea și densitatea părului tău vor crește.

Dacă părul dumneavoastră are o structură sănătoasă și brusc a început să devină gras, vă rugăm să faceți un test de sânge. Poate că este un precursor al unei probleme.

Ce ar trebui să folosească persoanele cu părul gras?

Problema secreției părului este suprimată cu produse care conțin argilă, ienupăr, lămâie, smoală, gudron, ceai verde, urzică, rozmarin, salvie și levănțică. Pe măsură ce secreția de ulei revine la normal, scalpul începe să respire, iar părul capătă o poziție mai sănătoasă.

La ce vei fi atentă în îngrijire?


Părul Gras Și Transplantul de Păr

Șamponul pentru părul gras nu trebuie să conțină ingrediente dure de răzuire

Fără masaj excesiv. Faceți spumă ușor și spălați „părul” cu degetele, nu cu scalpul.

Spălați-vă aplicând balsamul doar de la mijlocul părului până la vârfuri, fără a-l aplica pe scalp.

Folosiți balsamuri făcute pentru tipul dumneavoastră de păr.

O dată sau de două ori pe săptămână, aplicați una dintre măștile de păr cu argilă care calmează scalpul.

Nu uscați părul cu un uscător de păr fierbinte. Acesta declanșează secrețiile de ulei.

Tonicele sunt produse eficiente pentru îngrijirea scalpului. Utilizarea lor fără întrerupere dă rezultate satisfăcătoare.

Ce să faci cu părul gras, mătreața, scalpul roșu, uscat și cu mâncărimi?

Aceeași grijă este necesară pentru a se aplica „atât părului gras, cât și celui cu mătreață”. Asigurați-vă că șamponul pe care îl alegeți conține ingrediente pe bază de plante care calmează scalpul și echilibrează secreția de ulei, nu substanțe chimice sau demachiante dure. Calmați scalpul cu măști de păr antimătreață.

„Dacă aveți părul gras și mâncărimi și mătreață la baza părului”, motivul poate fi și tulburări genetice, eczeme, psoriazis, boli microbiene sau ciuperci ale scalpului. Nu ezitați să consultați un dermatolog. În aceste tipuri de probleme, căderea părului se accelerează și ea și vă va părea rău mai târziu. Trebuie pus un diagnostic și ales produsul.

„Dacă părul tău este gras, cu mătreață și are erupții pe scalp”, există o reacție alergică, eczeme sau o inflamație care apare într-o stare microbiană. Nu faceți alegeri fără a consulta un tricolog și un dermatolog.

Atunci când alegeți vopselele de păr, ar trebui să alegeți produse care nu sunt alergenice. Faceți tot ce este necesar pentru a elimina „substanțele chimice” și „stresul” din viața dumneavoastră! Cu siguranță problema se va reduce la jumătate.

Părul gras și transplantul

Faptul de a avea un scalp foarte uscat sau foarte gras ne afectează viața de zi cu zi. Persoanele cu scalp foarte uscat pot suferi de problema mătreții, în timp ce cele cu scalp gras pot fi deranjate de aspectul părului gras.

Cu toate acestea, faptul de a avea un scalp foarte uscat sau foarte gras nu afectează negativ rezultatul transplantului de păr. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, nu ezitați să ne contactați !