Transplantul de păr Sapphire în Turcia

Sectorul transplantului de păr din Turcia devine din ce în ce mai inovator pe zi ce trece. Noile tehnici și tratamente noi au deschis calea pentru un tratament eficient. Cu ajutorul metodelor actuale de transplant, acum este posibil să se ajungă la un păr cu aspect natural, permanent pe toată durata vieții și mai plin. Pentru a o alege pe cea mai eficientă pentru dvs. dintre numeroasele metode, aveți nevoie de consiliere profesională și de o analiză eficientă a părului. Specialiștii Clinicii Erdem sunt pregătiți pentru nevoile dumneavoastră de transplant de păr safir în Turcia!

Ce este transplantul de păr safir?

Transplantul de păr Sapphire este o versiune avansată de aplicare a tehnicii FUE care ne permite să obținem cele mai naturale rezultate în transplantul de păr cu posibilitatea de a face transplant de păr mai frecvent. Transplantarea celui mai mare număr de grefe în cel mai bun mod posibil este unul dintre criteriile importante pentru succesul în transplantul de păr. Părul transplantat trebuie să apară cât mai des posibil și să arate atât de natural încât să nu se înțeleagă niciodată că este vorba de un transplant de păr.

Putem spune că tehnica safirului este metoda de transplant de păr care se apropie cel mai mult de perfecțiunea pe care dorim să o atingem în transplantul de păr. Tehnica FUE este cunoscută sub numele de extracția unităților foliculare.

De ce ar trebui să vă faceți transplant de păr Sapphire FUE în Turcia?

Faptul că costurile tratamentului sunt accesibile, calitatea serviciilor oferite de Turcia pentru pacienți determină persoanele care se gândesc la transplantul de păr safir fue să vină în țara noastră. Turcia are cel mai mare număr de instituții de sănătate aprobate de Joint Commission International (JCI) după SUA. Cu toate acestea, procedurile de safir fue efectuate în Turcia dau rezultate de succes în proporție de 98%.

Cum funcționează Sapphire Hair în Turcia?

 

The process of sapphire FUE hair transplantation in Turkey starts from the moment you arrive at the airport. After that, the hair transplantation center where you will have the procedure should meet all your transportation, accommodation and medical needs. This is how the hair transplantation process works at Erdem Clinic. When you arrive at the airport, we will meet you in VIP vehicles and ensure that you arrive at the hospital.

After arriving at the hospital, you will meet with your doctor. Then your doctor tries to understand all your expectations and needs and determine the most suitable hairline for you. Your doctor will give you a detailed explanation of each stage of the process. After that, some tests are done to see if you are suitable for the procedure. If everything goes well, your process begins.

 Transplantul de păr Sapphire în Turcia

Înainte și după transplantul de păr

Medicul dumneavoastră vă va explica toate detaliile despre procesele înainte și după Sapphire FUE. Cu toate acestea, permiteți-ne să vă explicăm pe scurt situațiile cu care vă puteți confrunta în aceste procese în termeni generali. Cel mai important lucru în procesele înainte și după transplantul de păr este că vă puteți lua măsuri de precauție cu privire la situațiile pe care le puteți întâlni. Ar trebui să renunțați la alcool și la fumat înainte de procedură, iar dacă folosiți medicamente pentru subțierea sângelui, ar trebui să întrerupeți acest medicament sub controlul unui medic.

În primele zece zile după procedură, trebuie să vă protejați locul intervenției împotriva traumatismelor. Cu toate acestea, vă recomandăm să stați departe de zone precum piscine, mare și saune în primele trei luni și să nu faceți plajă. După procedură, este nevoie de un an pentru ca rezultatele transplantului de păr să se vadă complet. În această perioadă, trebuie să fiți foarte atent pentru ca părul transplantat să nu crească de la locul lui și să poată crește într-un mod sănătos.

 Transplantul de păr Sapphire în Turcia

Calendarul de recuperare a transplantului de păr Sapphire Fue

Este normal să observați căderea părului numită căderea părului de șoc în prima lună după transplantul de păr safir. Nu vă faceți griji în legătură cu această cădere. Pentru că este o condiție care se află în fluxul natural al procesului de vindecare. Acest lucru este valabil mai ales pentru aplicarea safirului micro fue. În alte transplanturi de păr, apare și pierderea de păr de șoc. După ce căderea este completă, noul păr începe să crească încet. La finalul a 1 an, tot părul dumneavoastră va crește.

Avantajele transplantului de păr Sapphire FUE în Turcia

Există multe avantaje de a face un transplant de păr safir în Turcia. Acestea sunt:

Deoarece transplantul de păr se face foarte des în Turcia, în special medicii din Istanbul sunt foarte experimentați.
Centrele de transplant de păr din Istanbul au un număr mare de echipe și medici cu experiență. aici veți primi camere și servicii speciale, adaptate la dumneavoastră.
Hotelul în care veți sta este foarte luxos și confortabil.
Veți beneficia de servicii foarte accesibile în comparație cu alte țări.
Veți avea ocazia să vizitați un oraș bogat din punct de vedere istoric precum Istanbul.

Cine poate face transplant de păr Sapphire FUE?

Implantul de păr poate fi efectuat la toate persoanele de toate vârstele care au avut probleme de cădere a părului din diverse motive, începând cu vârsta de 19-20 de ani la bărbați și femei și care nu au boli fiziologice care împiedică transplantul de păr și care au suficiente foliculi în zona donatoare.

Cât costă Sapphire FUE în Turcia?

Prețul procedurilor de transplant sapphire fue vs dhi în Turcia este mult mai accesibil decât în alte țări. Calitatea centrelor de transplant de păr pe care doriți să le obțineți un cost pentru transplantul de păr este foarte importantă. Din acest motiv, nu ar trebui să alegeți un centru de transplant de păr saphire doar pentru că este ieftin. Cu toate acestea, costurile de transplant de păr safir fue în Turcia diferă în funcție de unele caracteristici. Acestea sunt, în general, calitatea centrului în care se va efectua transplantul de păr și experiența medicului. În același timp, tehnica de transplant de păr pe care o va folosi medicul este, de asemenea, decisivă în ceea ce privește prețurile.

La Clinica Erdem, puteți profita de serviciile noastre de consultanță gratuită pentru a obține mai multe informații despre prețurile și procesele de transplant de păr safir.

Întrebări frecvente

Este mai bună metoda Sapphire FUE?

Tehnica de transplant de păr Sapphire este cea mai eficientă tehnică de transplant de păr printre alte tehnici. Acest lucru se datorează faptului că procesul se realizează cu un stilou safir. Datorită stiloului cu vârf de safir, atât sângerarea este mai mică, cât și procesul de vindecare este mai rapid.

Care este cea mai avansată tehnică de transplant de păr?

Cea mai avansată tehnică de transplant de păr cunoscută este transplantul de păr cu safir. Datorită acestei tehnici, pacienții obțin rezultate mult mai pozitive decât alte tehnici. Cu toate acestea, este foarte puțin probabil să obțineți rezultate nereușite în cazul transplantului de păr efectuat de un medic cu experiență.

Părul crește din nou în zona donatoare după FUE?

Vă sfătuim la o programare de control, astfel încât să vă puteți asigura că scalpul dumneavoastră este sănătos. Părul crește din nou în zona donatoare după transplantul de păr FUE. Implanturile de păr sunt populare în întreaga lume, deoarece este cea mai eficientă metodă care aduce o soluție definitivă la problema căderii părului.