Solarium După Transplantul de Păr

Solarul după transplantul de păr are același efect ca și băile de soare. Diferența constă în faptul că în solar luminile sunt combinate și filtrate în moduri diferite. Acest lucru se face, de obicei, pentru a oferi o mai mare credibilitate.

Ce este transplantul de păr?

Transplantul de păr este procesul de transplantare a foliculilor de păr localizați pe ceafă sau în orice parte a corpului în locurile unde apar deschideri și rarități. În cadrul acestei proceduri, care se realizează în sala de operație de către experți în condiții sterile, deschiderile care se formează de obicei în creștet și în frunte sunt tratate prin îndepărtarea foliculilor de păr din zonele mai puternice, unul câte unul, după anestezie locală, și prin transplantarea lor acolo unde este nevoie.

Când mergeți la solar după transplantul de păr?

Sunt multe lucruri la care trebuie să acordați atenție după transplantul de păr. Motivul este de a vă proteja zona de procesare de traume și impacturi. În primul rând, ceea ce trebuie să știi este că nu vei putea reveni la unele dintre rutinele tale imediat după procedură. De exemplu, dacă faceți sport în mod regulat, nu puteți continua să o faceți pentru o vreme. Printre acestea se numără și solarul.

După transplantul de păr, zona de procedură va fi foarte sensibilă. Adică, devine foarte predispusă la iritații și leziuni. Așadar, trebuie să vă protejați scalpul mai mult decât ați face-o în mod normal. Din acest motiv, ar trebui să vă protejați de razele soarelui pentru o perioadă de timp după transplantul de păr. Acest lucru include luminile pe care le veți primi în timpul solarului. Trebuie să așteptați cel puțin treizeci de zile pentru a merge la solar după transplantul de păr.

Este sigur să faceți plajă?

Solarium După Transplantul de Păr

Bronzul după transplantul de păr afectează negativ rezultatele transplantului de păr dacă este făcut prematur. Momentul ideal pentru acest lucru este la cel puțin o lună după procedură. Cu toate acestea, dacă trebuie să mergeți la plajă înainte, asigurați-vă că vă protejați zona de prelucrare. Pentru aceasta, puteți purta o pălărie sau puteți aștepta într-o zonă cu umbră.

După transplantul de păr expunerea la soare

Expunerea la soare după transplantul de păr este un subiect de care pacienții sunt curioși. Această problemă devine mai importantă, mai ales pentru tranzacțiile efectuate în lunile de vară. Pentru că majoritatea pacienților își doresc să poată înota sau face plajă după procedură. Dar după această procedură, aveți nevoie de cel puțin treizeci de zile pentru a face plajă. Dacă la o lună după procedură totul este în ordine, nu este nimic rău în a face plajă, cu condiția să nu fie ore prea lungi.

Întrebări frecvente

Transpirația afectează transplantul de păr?
Transpirația după transplantul de păr nu afectează rezultatele transplantului de păr. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră tot nu vă recomandă să transpirați excesiv. Deoarece, în cazul transpirației excesive, grefele dumneavoastră pot fi deteriorate. Cu toate acestea, nu același lucru este valabil și în cazul transpirației ușoare sau moderate. O cantitate ușoară sau moderată de transpirație nu vă va deteriora grefele.

Cât timp după un transplant de păr pot face saună?
După procedură, trebuie să așteptați să cadă crustele pentru a merge la saună. Timpul de care aveți nevoie pentru acest lucru este de 15 zile. Cu toate acestea, medicii recomandă să faceți activități precum hammam, saună și solar la 4 săptămâni după procedură.

Ce nu este permis după transplantul de păr?
De obicei, nu trebuie să beți alcool în prima lună. În plus, nu este recomandat să fumați. De asemenea, nu este recomandat să faceți sport, să intrați în zone precum hammam și saună pentru prima lună. De asemenea, este incomod să conduceți imediat după procedură. Deoarece transplantul de păr se efectuează sub sedare, este posibil să aveți amețeli sau o minte încețoșată după procedură. Din acest motiv, vă recomandăm să veniți la proces cu un prieten.