Rata de Succes A Transplantului de Păr

Rata de succes a transplantului de păr realizat de specialist și de echipă este foarte mare. Putem măsura succesul în transplantul de păr prin noul păr care crește și prin naturalețea liniei părului. întrucât linia părului este special determinată, rezultatele operației noastre sunt garantate ca fiind naturale.

Cu toate acestea, părul nou crescut al pacientului atinge aspectul dorit la sfârșitul primului an, iar succesul este înțeles la sfârșitul anului. Cu cât pacienții noștri folosesc mai regulat șampoanele și loțiunile recomandate de experți, cu atât rata de succes va fi mai mare.

Rata de succes a tehnicii de transplant de păr

Unul dintre cei mai importanți factori care cresc rata de succes a transplantului de păr este tehnica folosită pentru transplant. Cea mai bună tehnică de transplant de păr folosită în prezent este tehnica de transplant de păr FUE. În tehnica FUE, este posibil să se obțină rezultate foarte reușite, deoarece foliculii de păr sunt luați unul câte unul din zona donatoare și transplantați unul câte unul în zona de transplant. Transplantul de păr cu Sapphire Fue are o rată de succes ridicată.

Rata de succes a expertului în transplant de păr

Astăzi, multe centre de transplant de păr folosesc tehnica Fue. Cu toate acestea, nu toate centrele de transplant de păr pot obține același succes. Poate exista o diferență destul de mare între ratele de succes a doi specialiști în transplant de păr diferiți. Atât tehnicile pe care le folosesc, cât și abilitățile lor manuale afectează rata de succes a transplantului de păr.

Efectele pacientului asupra ratei de succes

Faptul că pacientul căruia i se va face transplantul de păr este bărbat sau femeie poate scădea sau crește rata de succes a transplantului de păr. Rata de succes între bărbați și femei nu este aceeași.

Rata de succes la bărbați:

Rata de Succes A Transplantului de Păr

În cazul transplantului de păr, foliculii de păr sunt de obicei colectați din zona cefei. Scopul utilizării părului din zona cefei este acela de a nu strica aspectul estetic. La bărbați, părul din zonele din față și din partea superioară este cel mai mult căzut. Dar chiar și la bărbații care și-au pierdut cea mai mare parte a părului, părul de pe ceafă continuă să existe. Pentru că părul din această zonă este diferit de celelalte fire de păr. Aceste fire de păr nu cad toată viața, atâta timp cât nu se intervine. Prin urmare, rata de succes a transplantului de păr este ridicată la bărbați.

Rata de succes la femei:

Deși părul de pe ceafă la bărbați și din alte zone are caracteristici diferite, toate firele de păr la femei au aceleași caracteristici. Desigur, pierderea genetică a părului la femei este un eveniment rar. Cu toate acestea, atunci când există o posibilă pierdere, aceasta se întâmplă indiferent de zona cefei sau de zonele din față. Prin urmare, părul unei femei care are un transplant de păr poate fi pierdut din nou mai târziu. Acest lucru poate reduce rata de succes a transplantului de păr la femei.

Dacă doriți să aflați mai multe, puteți completa formularul de contact de pe site-ul nostru pentru a ajunge la noi!

Întrebări frecvente

Este transplantul de păr 100% de succes?
Conform cercetărilor clinice, 85-95 la sută din toate grefele implantate prosperă în locul transplantat. Transplanturile de păr sunt adesea destul de reușite, după cum o demonstrează această proporție ridicată. Unii pacienți sunt îngrijorați de faptul că, la fel ca și în cazul altor transplanturi, ar putea avea o respingere a grefei.

Cât timp va dura transplantul de păr?
Vestea bună este că o operație de transplant de păr efectuată de un specialist calificat și experimentat în restaurarea părului poate dura o viață întreagă. Deoarece înclinația genetică pentru căderea părului se găsește în folicul și nu în scalp, acest lucru este valabil.

De ce nu a funcționat transplantul meu de păr?
Manipularea incorectă a grefelor, chiar și după ce au fost transplantate, este una dintre cele mai răspândite cauze ale eșecului transplantului de păr.