Lucruri de Știut Dacă Luați În Considerare Un Transplant de Barbă

Transplantul de barbă este procesul de transplantare a foliculilor de păr preluați în părțile fără barbă din zona feței, din spatele părului sau din altă parte a corpului. Este la fel ca procesul de transplant de păr, care se realizează sub anestezie locală.

Ce este un transplant de barbă?

Transplantul de barbă este aplicat de către medicii specialiști în transplant de păr care lucrează în clinici de estetică sau de sănătate a părului. În cadrul procesului, se folosesc pași ca și în cazul aplicațiilor de transplant de păr. Mai jos, vom încerca să vă informăm pe scurt făcând referire la etapele transplantului de barbă.

Etapele procesului de transplant de barbă

Transplantul de barbă este, de asemenea, o procedură de transplant de păr. În această aplicație, se urmează o cale de proces în același mod. Este posibil să explicăm pe scurt aceste procese după cum urmează.

Efectuarea unei examinări înainte de transplant,
Determinarea zonei care urmează să fie transplantată și calcularea numărului de grefe,
Efectuarea analizelor de sânge și a altor teste înainte de transplant,
Furnizarea de anestezie locală cu anestezie nedureroasă,
Colectarea foliculilor de păr din zona donatoare și păstrarea lor în soluția de transplant de organe,
Transplantarea grefelor colectate la cei fără barbă.

Ce se va întâmpla în timpul și după transplant?

Transplantul de barbă și mustață se realizează în diferite moduri. Transplantul de barbă se aplică, în general, prin îndepărtarea foliculului de păr de la partea din spate a părului. În acest proces, pacientului i se aplică anestezie locală. Acesta poate fi realizat prin îndepărtarea foliculilor de păr din părțile corespunzătoare ale corpului. Specialiștii în păr efectuează la acest proces. Pentru aceasta, va fi mai sănătos să lucrați cu medici specialiști de încredere.

Pentru acest proces, medicul îndepărtează din ceafă, din corp sau din rădăcina cefei. Medicul transplantează la acești foliculi de păr fără a aștepta mult timp. În general, medicii sunt încercate două tipuri diferite de tehnici pentru acest proces. Una dintre cele mai cunoscute metode de transplant vechi este metoda fue. Din acest motiv, pacienții obțin mai întâi informații despre această problemă.

După transplant

Primul lucru de care trebuie să țineți cont după un transplant de barbă este să păstrați zona transplantată curată și uscată. În loc să vă culcați cu fața în jos, este necesar să vă așezați pe spate într-un anumit proces. Nu trebuie să vă spălați pe zona transplantată timp de cel puțin 2 zile.

Pentru a nu prelungi procesul de vindecare, este necesar să nu consumați alcool și țigări pentru o perioadă de timp înainte și după transplant. Între timp, dacă nu puteți întrerupe acest produs, puteți reduce chiar și utilizarea lui. Dacă aveți grijă și protecție pentru zona transplantată, barba începe să crească în aproximativ 3-4 luni și capătă un aspect natural. Chiar dacă apar cruste pentru o perioadă scurtă de timp după transplant, acestea se elimină spontan. În acest proces, este necesar să nu se scarpine zona cu cruste.

Cât va costa un transplant de barbă? Sau va fi costisitor?

Lucruri de Știut Dacă Luați În Considerare Un Transplant de Barbă

Astăzi, informațiile despre prețul operației de barbă, care este o procedură aplicată de specialiști în multe centre, variază de la o persoană la alta și, prin urmare, stabilirea prețului se face individual. Mulți factori, cum ar fi lățimea zonei în care se va efectua acest transplant la persoana respectivă și numărul de foliculi de păr care vor fi folosiți ca donatori, afectează procesul acestei proceduri.

Pentru prețuri și alte informații detaliate pentru transplantul de păr facial, este necesar să obțineți informații de la centrul și specialistul unde se va efectua procedura. Între timp, atunci când se acordă îngrijire și curățenie transplantului de barbă înainte și după, este posibil să se obțină rezultatul dorit fără probleme.

Cât timp va dura transplantul de barbă?

Medicul dumneavoastră efectuează această procedură sub anestezie locală și sedare și durează 2-5 ore. În general, acest proces este nedureros. După proces, se observă că se formează cruste mici în jurul rădăcinilor transplantate. Dar acestea sunt eliminate în scurt timp.

Transplantul de barbă în Turcia

Procedurile de transplant de barbă sunt efectuate cu succes în Turcia. Medicii efectuează această procedură cu cele mai avansate tehnici. Cu toate acestea, există medici foarte experimentați în transplantul de păr de barbă în Turcia. În același timp, costurile de transplant de păr facial sau prețurile de transplant de barbă în Turcia sunt foarte accesibile. Mai ales pacienții care locuiesc în străinătate pot face procedura aici la un cost mult mai accesibil pentru implanturile de barbă decât în țările lor. Pacienții preferă mai ales Turcia atât pentru servicii ieftine, cât și pentru calitatea serviciilor.

Puteți completa formularul de contact de pe pagina noastră de transplant de barbă pentru a obține informații mai detaliate despre costurile sau procedurile de transplant de barbă.

Întrebări frecvente

Este transplantul de barbă o idee bună?
Atâta timp cât există foliculi de păr sănătoși în orice parte a corpului dumneavoastră, transplantul de barbă este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, mulți bărbați cu probleme de calviție sunt interesați de transplantul de barbă. Cu toate acestea, este posibil ca această procedură să nu aibă la fel de multe opțiuni ca transplantul de păr.

Cât de dureros este transplantul de barbă?
Medicul dumneavoastră efectuează această procedură sub anestezie locală și sedare și durează 2-5 ore. În general, acest proces este nedureros.

Transplantul de barbă arată natural?
Da, puteți obține un aspect natural este obținut odată cu dezvoltarea tehnologiei în transplantul de barbă. Experiența specialistului în transplant de păr este importantă pentru o calitate naturală a transplantului.