Subțierea Părului

Subțierea părului este una dintre problemele comune pe care oamenii le întâlnesc atunci când vine vorba de problemele părului. Majoritatea țesuturilor vii se schimbă și se reînnoiesc în mod constant, așa că sunt formate din celule care trebuie hrănite continuu și au nevoie de multe substanțe și vitamine pentru a-și menține calitatea. Rădăcina părului este un țesut viu și este organul care se schimbă cel mai rapid. De aceea, are cea mai mare reînnoire celulară. În mod firesc, trebuie să fie hrănită mai bine decât toate țesuturile.

De ce se subțiază părul: Probleme de calitate

Scăderea substanțelor care dau calitate părului poate cauza multe probleme, cum ar fi căderea părului, pierderea calității, subțierea, bifurcația, ruperea vârfurilor, ternirea, decolorarea, creșterea lentă. Primul semn al pierderii calității apare ca subțierea părului, dacă cauza persistă, pot apărea probleme precum ruperea rapidă, lipsa de alungire, incapacitatea de a da formă și de a lumina culoarea.

După cum s-a scris mai sus, pe lângă diverse deficiențe de substanțe, unele boli și condiții fiziologice pot provoca subțierea părului. Mineralele și vitaminele necesare pentru a oferi calitate pe păr sunt:

Keratina
Vitamina B7 (biotina) se mai numește și vitamina H.
L-cistină (cisteină)
Metionină
Zinc
Magneziu
Fier
Vitamina B5 (acid pantotenic)

Dacă firele de păr sunt groase sau subțiri, acest lucru este legat de structura foliculilor de păr. Structura rădăcinilor, ca moștenire genetică, nu este ceva schimbabil. Din când în când, firele de păr se pot slăbi sau chiar cădea din cauza unor factori de mediu, cum ar fi boli, leziuni, medicamente, practici greșite de îngrijire a părului sau stres sever. Dar acest lucru este aproape întotdeauna temporar, iar atunci când condițiile se îmbunătățesc, părul va reveni la starea sa inițială. Pe scurt, părul nu se subțiază structural; fie că este deja subțire, fie că este afectat periodic de factori negativi.

Subțierea Părului

Subțierea firelor de păr motive sunt, în general, despre:

Tratarea excesivă a părului
A avea un deficit de anumite vitamine și vitamine
O viață stresantă
Coafuri de păr strânse
Aplicarea de produse de păr dure

Subțierea părului poate fi moștenită sau rezultatul unor probleme medicale subiacente. Dacă faceți oricare dintre următoarele, este posibil ca părul dvs. să se subțieze.

ați născut de curând un copil
Întreruperea administrării pilulelor contraceptive
Unele schimbări hormonale
Pierderea semnificativă în greutate ( în special după operații de obezitate)
Tratamentul bolilor autoimune
Probleme ale sistemului imunitar
Bolile de piele
Deficiența de vitamina D

Tratament pentru subțierea părului

Dacă există o boală declanșatoare ca și cauză, tratamentul bolii va fi eficient în rezolvarea problemei. În cazul în care nu a fost evidențiată o boală clară, având în vedere că aceasta poate fi cauzată de deficitul uneia sau mai multor substanțe enumerate mai sus, administrarea de tablete care conțin aceste substanțe va fi cea mai eficientă soluție pentru rezolvarea problemei. Cel mai eficient mod de a lua toate aceste substanțe este de a le lua pe cale orală sub formă de pastile, atunci când sunt evaluate în general comprimatele folosite pentru căderea părului, comprimatele xpecia sunt în frunte în ceea ce privește aceste ingrediente.

Dacă există o vărsare de subțiere, atunci utilizarea spray-urilor dovedite științific în plus față de tabletă duce succesul mult mai sus. În cazul în care vărsarea nu este evidentă, utilizarea unui spray poate să nu fie foarte semnificativă.

Puteți completa formularul de contact de pe pagina noastră de transplant de păr pentru a obține informații mai detaliate.

Întrebări frecvente

Părul subțiat poate crește la loc?
Dacă motive non-genetice, cum ar fi; stresul, malnutriția sau sarcina cauzează subțierea părului, pacientul experimentează o recreștere.

Cum se remediază subțierea părului?
Suporturile medicamentoase, cum ar fi minoxidilul, finasterida; tratamentul cu ace numit microneedling, terapia cu laser de nivel scăzut sau transplantul de păr sunt asistenții medicali care pot fi efectuate la sfatul medicului dumneavoastră.

Părul se subțiază odată cu vârsta?
Pe măsură ce trece timpul, foliculii de păr își pot pierde din rezistență și pot deveni cenușii.