Cine Poate Face O Restaurare A Părului?

Căderea părului este un tip comun de probleme ale părului din diferite motive, cum ar fi lipsa vitaminelor sau a mineralelor, alimentația deficitară, hormonii, unele boli de piele, predispoziția genetică, tulburări de dezvoltare a părului, unele medicamente, motive psihologice etc. Restaurarea părului este un sprijin medical pentru a ajuta oamenii în această problemă. Este important să existe foliculi de păr care să fie transferați pentru a asigura procesul. Restaurarea părului este potrivită pentru persoanele care sunt sănătoase și au peste 22 de ani.

Ce este restaurarea părului?

Ca un caz medical și estetic, persoanele care suferă de căderea părului s-ar putea să se întrebe dacă transplantul de păr este potrivit pentru ei. Prin această operație, experții transferă părul care este gros și strâns în anumite zone ale scalpului în zonele de chelie pentru a forma un aspect estetic. Este obligatoriu să ai niște fire de păr groase și strânse pentru a putea opera pe scalp.

Procesul de refacere a părului

Cel mai important lucru pentru persoanele care doresc să facă această operație se întreabă despre cum se face transplantul de păr. Procesul se desfășoară după cum urmează:

După ce operatorul a decis că candidatul este potrivit pentru operație, este momentul să tundă firele de păr groase și strânse apoi operatorul face anestezie locală pentru pregătirea operației. Ulterior, operatorul îndepărtează foliculii de păr care sunt rezistenți și suturează zona. Zonele suturate sunt ascunse în direcția stilului de pieptănare al pacientului.

Ulterior, cu ajutorul sistemelor microscopice, operatorul monitorizează țesutul pentru îmbunătățiri. Odată ce partea cheală a scalpului este pregătită pentru operație, operatorul poziționează foliculii în zona necesară cu un model neregulat. Când operația s-a încheiat, pacientul poate vedea clar chelia de păr. Cicatricile și semnele vor fi invizibile în următoarele săptămâni.


Cine Poate Face O Restaurare A Părului

Transplantul de păr pentru femei

În timp ce este o greșeală că „transplantul de păr pentru bărbați”, se știe că, cu simptome și motive similare, și femeile suferă de acest lucru. Dar tipul de operație este diferit când vine vorba de „transplantul de păr pentru femei”. Principala diferență este că în timp ce operația de transplant de păr pentru bărbați are loc cu tunderea întregului păr. În cazul femeilor, acest proces apare ca fiind tăierea doar a părții din spate a capului și colectarea foliculilor de păr.

Produse pentru transplantul de păr

Procesul post-transplant de păr este, de asemenea, la fel de important ca și procesul de operație. În această parte de vindecare este crucial să folosiți produsele potrivite, șampoanele și tratamentele potrivite. Produsele pentru transplantul de păr reprezintă cel mai bun ajutor pentru restul procesului.

În jurul acestor produse este cel mai cunoscut tratament este șamponul pentru transplant de păr. Șamponul pentru transplant de păr cu formula sa delicată ajută la ameliorarea și calmarea zonei nou-operate și ajută la procesul de vindecare. Un alt tratament pentru transplantul de păr este reprezentat de uleiurile calmante.

Acest tratament pentru transplantul de păr conține diferite vitamine și uleiuri naturale pentru a relaxa scalpul capului și ajută senzația de iritație și, de asemenea, roșeața. Ultimul produs de ajutor pentru transplantul de păr este suplimentele de creștere a părului care au rolul de a activa foliculii de păr și de a accelera creșterea părului.

Cât costă transplantul de păr

Cât costă transplantul de păr este o întrebare frecvent pusă în jurul candidaților la transplantul de păr. Răspunsul la aceasta se poate schimba în funcție de clinică, de țară, de operator, de tipul de operație sau de suplimente. Aceste extra-uri pot conține transportul, cazarea etc.

Puteți completa formularul de contact de pe pagina noastră de transplant de păr pentru a obține informații mai detaliate despre prețurile sau procedurile de transplant de păr.

Întrebări frecvente

Cine nu este potrivit pentru transplantul de păr?
Deși este o procedură simplă, transplantul de păr nu este potrivit pentru persoanele care au probleme cronice de sănătate.

Cum știu dacă sunt eligibil pentru transplantul de păr?
Persoanele al căror ton de culoare a părului este foarte apropiat de tonul pielii și, de asemenea, cele care au părul ondulat prezintă cele mai bune randamente atunci când vine vorba de transplantul de păr.

Este transplantul de păr permanent?
Dacă este operat pe un scalp sănătos, este de așteptat ca transplantul de păr să fie permanent.